Kondziu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra koniec, bo niektórym piana już z ust wycieka...Ja dzisiaj trafiłem swoje PB, Równe 50cm Na woblera z 1 kotwiczką bez zadziorów, zapięty w pysku. Pływa dalej. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Kondziu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon2013 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 pogratulować tylko takiej pięknej rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Piękny kropek Kuba.i Kondziu Ja dziś cały dzień pogoni i coś tam się uwiesiło. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez endriu24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja szukałem szczęscia dziś (bardziej za kleniem) ale woda mi się do woderów wtargła i szybko zakończyłem działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ech Kondziu piękny kropas .Pogratulować życiówy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki Miałem podobnego jegomościa też z fajną kufką ze 2 lata temu, lecz rozmiar nie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 I wraca do domu A nie widzę tego zdjęcia w konkursie kalendarzowym! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiaj wędrówka w ciężkim terenie zaowocowała Pstrażkiem 40 cm dalej pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kondziu gratulacje! Piękny samczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A nie widzę tego zdjęcia w konkursie kalendarzowym! Mam tylko jpg więc nie wiem jak z regulaminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam'Spinamy się nawzajem czy więcej szkody dla ryb wywołują muszkarze czy spinningiści. Jak dobrze wiemy wszystko zależy od danego wędkarza. Trzeba najpierw spojrzeć w lustro i zastanowić się co ja mogę zrobić dla naszego hobby. Osobiście wędkuje jedną i drugą metodą. Na wiosnę spining, a potem muszka. Późną jesienią muchka- ale tylko z brzegu. Bardziej rozwalają mnie oddziały PZW.- przykład. co roku na początku stycznia wędkuje m.in.na Brdzie- (odcinek Nadolna Karczma- Woziwoda) w poprzednim roku złapałem 2 pstrążki (4 wyjścia nad rzekę w dwie osoby), w tym roku bez wyjścia żadne rybki (3 dni wędkowania 2 osoby). Nawet nie widzieliśmy żadnego pstrążka- zero drobnicy. Zastanawiam się czy ta woda jest w ogóle zarybiana- wydaje mi się chyba że nie. Na jętce w tamtym roku zamiast pstrąga, czy lipienia- płotki, ukleje, leszcze i klenie. Ta rzeka chyba umiera pod względem pstrąga i lipienia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kolejny wypadzik zaowocował kilkoma rybkami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 I wraca do domu Do kalendarza go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Fajny klimat piotro82 Wrażeń widzę nie zabrakło, gratulacje. Ostatnio ganiając po krzakach za kropkami, zerknęło na mnie "oko Saurona" , mówiące - " I see You" Piękne są te rybki... Edytowane 5 Stycznia 2014 przez iwedkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jak by to mój chrześniak powiedział, "Najpiększe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kolejny wypadzik zaowocował kilkoma rybkami DSC08435.jpgDSC08436.jpgDSC08437.jpgDSC08439.jpgDSC08445.jpgDSC08452.jpgDSC08459.jpgDSC08460.jpgDSC08478.jpgWidzę,że boberki także u Ciebie dokazują.Fajny dziki klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Widzę, że dużo osób ładnie połowiło na początku sezonu. Gratulacje!!!Ja przez 3 dni zaliczyłem na górskich 3 pstrągi powyżej 40 ( w tym 50) i 4 około 30-37. Do tego 2 ładne okonie koło 25. A dzisiaj jakieś 5 minut przed moim szczęściem spadł mi jeszcze klenik pod 30cm. Nawet nie wyobrażałem sobie takiego otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) A tu z dziś , jeden z trzech... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ładnie wybarwiont ten pstrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ładny czyścioch, jak "plastikowy" Gratulacje połowów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzisiaj kilka krótkich i jeden takiPozdrawiam wszystkich lowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzisiaj również udało mi się otworzyć sezon pstrągowy i to całkiem nieźle, 47 cm. Uploaded with ImageShack.us Ryba cieszy tym bardziej, że złowiłem ją na własną, wysłużoną już strzebelkę. Uploaded with ImageShack.us 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gratuluje ładnie wybarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Piękne kolorki i ważne że złowiony na "swojaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mnie dziś także hojnie rzeka uszczęśliwiła . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi