demon2013 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam dziś Pstrągi dopisały wyjąłem 8 szt w tym jeden wymiarowy 34 cm .Wszystkie z szybkiego nurtu,zajęły już typowe letnie stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) witam dziś Pstrągi dopisały wyjąłem 8 szt w tym jeden wymiarowy 34 cm .Wszystkie z szybkiego nurtu,zajęły już typowe letnie stanowiska To interesujące.Kolega też mi wspominał, że stoją "jak w lecie". I to tylko kilkanaście kilometrów w dół rzeki, podczas gdy ja, dość obficie, otworzyłem sezon na "głęboczkach" 1,5-2,0m Edytowane 6 Stycznia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 U mnie tak samo jak latem stoją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To samo u mnie 80% wyjętych z środka rzeki i te są najbardziej wypasione , pozostałe z pod burt większość chudziny takie keltowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kolejny wypadzik zaowocował kilkoma rybkami DSC08435.jpgDSC08436.jpgDSC08437.jpgDSC08439.jpgDSC08445.jpgDSC08452.jpgDSC08459.jpgDSC08460.jpgDSC08478.jpgWidzę na jednym zdjęciu że bóbr Ci miejscówkę nową szykuje Super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzisiaj również udało mi się otworzyć sezon pstrągowy i to całkiem nieźle, 47 cm. Uploaded with ImageShack.us Ryba cieszy tym bardziej, że złowiłem ją na własną, wysłużoną już strzebelkę. Uploaded with ImageShack.us Fajny pstrągal, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pierwszy wyjazd zaliczony. Większego nie było. Na Fario 6cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 U mnie też wszystko ze środka rzeki bierze na szybkiej wodzie a brania iście atomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Robert ale ten pstrąg zbladł na Twój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 U mnie ze środka tylko krótkie. Pewnie lorbasy pogoniły im kota Wiadomo, jak stary jest na chodzie, to młodzież musi go unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A wygarbiony jak okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Masz racje joker u mnie na rzeczce jak duże żerują To drobne pod samymi brzegami na płyciakachDodam ze tak jest na leśnym odcinku mojej rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A wygarbiony jak okoń I ma tylko 41cm, maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wieczorny amator białego "Groszka" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Że też mu się chciało startować do takiej "pestki" Pulchniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Forecast, jak wziął? Agresywnie z przytupem, czy puk, puk i zatrzymanie?. U mnie biorą chimerycznie, bardziej pukają i przytrzymują. Ostatnio nawet nie zaciąłem, bo myślałem, że to zaczep jakiś. Dopiero gdy zaczął młynkować zdałem sobie sprawę, ze to pstrąg Ale było już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zaatakował dostojnie w moją stronę wybrałem szybko luz i dalej wiadomo skaczący wkurzony dynamit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wieczorny amator białego "Groszka" ha,mówiłem Ci Kuba,że "białe" będą łowiły... ładny kropek,gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I ma tylko 41cm, maluch. Łeeheheh nie żartuj, 40'tak to już kawał energii na wędce. Forecast, nieźle, wyglada jak moje letnie z mojego ciurka. Grubasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam ,jak to jest teraz z umieszczaniem zdjęć Pstrągów bo widzę powrzucane jakieś rybki 30 pare , czyli minimum 40 cm nie obowiazuje ?? pozdro Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Obowiązuje 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Jeden 40cm, plus kilka mniejszych ja obrotówkę ! Edytowane 8 Stycznia 2014 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Piękna fotka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeden 40cm, plus kilka mniejszych ja obrotówkę !d.jpgGratki Tofik Z drwęcy czy z siurka ? ps. fote dawaj do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W Drwęcy nawet bobrów nie ma po pierwszych dniach stycznia hahaha . Na konkurs chyba przy słaba jakość zdjęcia a na obróbce nie zbyt się znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi