EMMS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ten minus zabrzmiał groźnie, ale widoki i ryba świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jeszcze pare kęsów kiełbaski z cebulką i ruszam. Pogoda na plusie w końcu, wiec czemu by nie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No i sezon u mnie rozpoczęty Pogoda miała być zła/duży wiatr a tu słoneczko i 5 stopni na +Krótki wypadzik no ale rybki się zameldowały 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Urocza ryba.Bardzo fajne zdjecie.Gratuluje otwarcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Piękna rybka i klimatyczna fotka.Gratuluje rozpoczęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No i sezon u mnie rozpoczęty Pogoda miała być zła/duży wiatr a tu słoneczko i 5 stopni na +Krótki wypadzik no ale rybki się zameldowały Ładny kropek (chyba nie pomorski, bo u mnie zima). Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Piękny kropas. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 U mnie tak skromnie na początek sezonu.Walnął na przynęte ręcznie wykonaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tomus Graty !!! piękny kropas , a fotka luxus ja dzisiaj poprawiłem życiówkę ale o tym później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No i sezon u mnie rozpoczęty Pogoda miała być zła/duży wiatr a tu słoneczko i 5 stopni na +Krótki wypadzik no ale rybki się zameldowały Nie wszędzie, tak fajnie było, choć warunki zbliżone. Tym bardziej gratuluję "otwarcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 c1eśla No panie ładnie rozpoczołeś sezon graty a ja bez kontaktu ale morze jutro coś się uwiesi graty wszystkim łowcą Japa pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Dzisiaj miałem bajeczne otwarcie sezonu , lepiej być chyba nie mogło , ok 9:20 bardzo delikatne braneczko na czarnego twistera i jest piękna ryba która jak na zimowe warunki troszkę powalczyła , w maju miał bym problemy na żyłkę 0,20 zatrzymać go przy tych korzeniach Samiczka Pstrąga 53 cmponiżej amatorski filmik zapraszam do oglądania sprzęt :Robinson Cortez light spin 245 , 8-20 gShimano Stradic 2000żyłka Dragon HM 80 , 0,20 pozdro Edytowane 1 Lutego 2014 przez c1eśla 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajna rybka. Dobry początek sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajnie walczyła.Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Pięęęknieee!!!Jeszcze raz gratuluje Łukaszu 53 Tak trzymać. Edytowane 1 Lutego 2014 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Gratuluję. Piękna samiczka i fachowy hol. Te delikatne brania przy gumie/kogucie zimą u mnie też się pojawiały (czasem ciężko zauważyć, jak się na żyłkę nie patrzy).No i mimo że często pstrąg ładnie odpasiony to walka słaba. Swoje 48 cm nie holowałem nawet minuty. Czym kręciłeś filmik? pozdrawiamAdrian Edytowane 1 Lutego 2014 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Łukasz,nie mów,że byłeś między mostem a młynem [ koło siebie ].Fajny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gratuluję dużej kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gratuluję. Piękna samiczka i fachowy hol. Te delikatne brania przy gumie/kogucie zimą u mnie też się pojawiały (czasem ciężko zauważyć, jak się na żyłkę nie patrzy).No i mimo że często pstrąg ładnie odpasiony to walka słaba. Swoje 48 cm nie holowałem nawet minuty. Czym kręciłeś filmik? pozdrawiamAdrianbranie - strasznie delikatnie muśnięcie a potem żyłka odjechała na 2 cm w bok kręciłem GoPro Hero3 Silver Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Łukasz,nie mów,że byłeś między mostem a młynem [ koło siebie ].Fajny !!!Piotrek , troszkę na innym odcinku znacznie wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 c1eśla - Gratuluję !!!! dla Ciebie dzisiejszy dzień tez był udany !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gratki , gratki , k...wa piękne graty . Pstrągi kwiczą z radości , a w lutym wprost rżą , wylegując się beztrosko na śniegu .. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Sławku ,jesteś hejtem,masz daleko na pstrągi , i w ogóle ........stary dziad jesteś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Przepiękny kaban c1eśla, tylko pogratulować oraz pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi