c1esla Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 dzięki za Gratki Panowie , ciekawe jak dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Gratulacje tylko pozazdrościć u mnie wszystkie pstragowe rzecznik w okolicy zamarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wow ! Gratuluję Ślicznie. Bałem się oglądając filmik, że będziesz go zbyt długo przetrzymywał poza środowiskiem, ale wspaniale to zrobiłeś - (reanimacja) i do siebie! Brawo. Tak lubię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Brawo ! Piękna mamuśka, oby więcej takich w naszych rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandalizator14 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Brawo otwarcie super szybko sprawnie profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Gratuluję!!! Miło popatrzeć na filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Brawo otwarcie super szybko sprawnie profeskaKomentarze jak na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Krzyś ale się przyczaiłeś .Ładny kropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Chudy ale byk Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Łukasz i inni co to za gatunek tego Twojego pstrąga? Na potokowca nie wygląda (mało złotawy chyba że taką maja barwę tam u Ciebie?), uciekinier jakiś? Edytowane 2 Lutego 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ano chudy, ale sezon otwarty:) Ciężko ryby podejść bo woda niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ano chudy, ale sezon otwarty:) Ciężko ryby podejść bo woda niska.Z Twojego zarybiania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ano chudy, ale sezon otwarty:) Ciężko ryby podejść bo woda niska.Za dwa miesiące pstrągi nabiorą krągłości a wody będzie aż nadto Byle do wiosny Edytowane 2 Lutego 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Oj Tasiek wody nie będzie. U nas woda leci ze śniegu tak do kwietnia. Ale nie w tym roku. Śniegu nie ma więc przyboru i roztopów też nie będzie.Jozi na 100% nie zwiała ode mnie. Musiała przyleźć gdzieś z dołu na tarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Oj Tasiek wody nie będzie. U nas woda leci ze śniegu tak do kwietnia. Ale nie w tym roku. Śniegu nie ma więc przyboru i roztopów też nie będzie. Jak udało Ci się dzisiaj podejść takiego kropa, to i w kwietniu na niżówce sobie poradzisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Krisu, kapitalna ryba - gratuluję.Nie musisz się jej wstydzić a tym bardziej chować za nią .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Łukasz i inni co to za gatunek tego Twojego pstrąga? Na potokowca nie wygląda (mało złotawy chyba że taką maja barwę tam u Ciebie?), uciekinier jakiś?Ej no chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Łukasz i inni co to za gatunek tego Twojego pstrąganormalny potok? Na potokowca nie wygląda (mało złotawy chyba że taką maja barwę tam u Ciebie?), uciekinier jakiś?mój pstrąg normalny potok czasami mają taki srebrny odcień , zwłaszcza zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki Patu. U mnie takie pstrążki to już profesory bo nasze rzeczki są ubogie. A akcja poezja. Wyszła do streamera imitacji głowacza ze zwara za głazem. Stałem na skalnej półce i widziałem wszystko na czystej wodzie jak w kinie:) Brania nie czułem zacięcie na oko. No nic oby więcej i niech się odpasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki Patu. U mnie takie pstrążki to już profesory bo nasze rzeczki są ubogie. A akcja poezja. Wyszła do streamera imitacji głowacza ze zwara za głazem. Stałem na skalnej półce i widziałem wszystko na czystej wodzie jak w kinie:) Brania nie czułem zacięcie na oko. No nic oby więcej i niech się odpasą.Czyli popularny ślajzur .A jak z nimfami, powiedzmy glajchą, próbowałeś, Czy bardziej pewne streamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Za sprawą naszych nowych/starych elit jesteśmy liderem wśród krajów wschodnioeuropejskich . Gratki , gratki , piękne rybki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Graty Krisu pięknie kolory ile mierzył ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Niech będzie że 45. Jozi ja na nimfy nie łowię. Wiem, że jestem ograniczony i to mocno ale lubię tylko streamer i suchą. To są widowiskowe metody i dają frajdę z łowienia. Nimfa bardzo skuteczna ale ja jakoś nie mogę. Chyba, że już nic nie bierze to wtedy ten sam odcinek pod prąd na długą nimfę pójdę ale to ostateczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 WitamDzisiaj krótki wypadzik na kropki z kolegą c1eślą zaowacował kilkoma rybkami 32, 35, oraz na koniec równe 50 cm w świetnej kondycji Samczyk przynęta jig mojej produkcji koloru czarnegopozdro Japa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi