Bobex Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No czekałem na foto i sie doczekałem! Piękny lorbas i gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Teraz dopiero obejrzałem filmik c1eśli ale tam macie siurnik. Ja bym w życiu nie pomyślał, że w takim ciurku można pstrągi łowić. Za to pewnie głęboki. U mnie w Beskidach rzeki są szerokie i płytkie. Zupełnie co innego. Na tym waszym kanale to w sumie jak by się dobrze skradać rzucać nie trzeba. Wystarczy przynętę spod kija na lince wypuścić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Na tym waszym kanale to w sumie jak by się dobrze skradać rzucać nie trzeba. Wystarczy przynętę spod kija na lince wypuścić ... i iść. Nowa metoda - trolling pieszy Japa fajny kropas i jeszcze na własny jig Gratulacje! Edytowane 3 Lutego 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 no japa GRatsy piękny kropkowany samiec i jeszcze własny jig super sprawa w środe znowu walczymypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Teraz dopiero obejrzałem filmik c1eśli ale tam macie siurnik. Ja bym w życiu nie pomyślał, że w takim ciurku można pstrągi łowić. Za to pewnie głęboki. U mnie w Beskidach rzeki są szerokie i płytkie. Zupełnie co innego. Na tym waszym kanale to w sumie jak by się dobrze skradać rzucać nie trzeba. Wystarczy przynętę spod kija na lince wypuścić Też się wychowałem na "Twoich" rzekach, a teraz mi przyszło łowić na podobnych (do tego z filmu) ciurkach. Uwierz mi, nawet na muchę się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Teraz dopiero obejrzałem filmik c1eśli ale tam macie siurnik. Ja bym w życiu nie pomyślał, że w takim ciurku można pstrągi łowić. Za to pewnie głęboki. U mnie w Beskidach rzeki są szerokie i płytkie. Zupełnie co innego. Na tym waszym kanale to w sumie jak by się dobrze skradać rzucać nie trzeba. Wystarczy przynętę spod kija na lince wypuścić nasz ciurek jest mały , trudny technicznie ale obfituje w rybki najwięcej jak wszędzie małych pstrążków , jest sporo 30-staków , trafiają się 40stki , 50tak to rzadkośc ale można liczyć też na wększą rybę ale to już ciężki temat. ja zawsze łowiłem na spina , ale jak się zrobi cieplej wezmę w rękę muchówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Łukasz, jakiej kolega wędki używa? To ten nowy Konger WRX?edit: nie jednak to nie WRX, ale i tak jestem ciekaw co to za kijek. Edytowane 3 Lutego 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 TROKER ultra grade carbon tak pisze na kiju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki skierowałem pytanie do Łukasza nie do Ciebie bo akurat był na forum i myślałem że odczyta i szybko odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Marek , nawet nie wiedzialem dokładnie co to za kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Potok w słońcu Co raczej dziwne jak na tą porę roku, stał na bardzo płytkiej i szybkiej wodzie, mając obok fajne dołki .. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Tomus 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Piękna rybka gratuluję ! Ja dziś tylko 3 wyjścia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 @Tomus piękna rybka ! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) @Tomus na co sie połakomił ? Piekna rybka a za plecami jakby czuć wiosnę ) ajjj Edytowane 4 Lutego 2014 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 @Tomus na co sie połakomił ? Piekna rybka a za plecami jakby czuć wiosnę ) ajjj Na woblerka mojej produkcji, imitację małego pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 witam dziś złowiłem takiego kropasa na białego dźga rybka w dobrej kondycji wróciła do swojego domku pozdrawiam Japa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Gratuluję Japa !! Łowisz też na woblerki ?? Czy głównie na jigi??- jak je prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Tomus pewnie że łowię na woblerki a na jigi skręcam tylko tak żeby nie tykać dna połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Graty ładnych kropek Japa i Tomus Tomus jak Twój wobek pracuje ?? mozesz mi wysłac foto na priv , bo u mnie 12 szt czeka na pomalowanie i wklejenie sterów u nas zauważyłem że na woblery rybki nie chcą współpracować , jigi koszą taki sezon chyba będzie , a w zeszłym roku wobler rządził, zaś 2 lata temu znowu jigi Edytowane 4 Lutego 2014 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam kolegów.To mój wpierwszy wpis w tym dziale.Gratuluję wszystkim pięknych rybek.Ja narazie kilka pstragów potokowych do 30 cm. Jedynie co godne uwagi to pstrąg tęczowy 48 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Oba ostatnie kropasy, very nice A kropas w słońcu - poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Piękne kropasy-gratki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 witam kolegów to znowu ja dzisiaj byłem z kolegą cieślą na mały wypadzie na pstrągi jedno branie jedna ryba złowiona na mojego jiga wyjechał z głębokiego dołka na przytrzymanego a tak to cienko ale bodźmy dobrej myśli pozdrawiam Japa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Gratuluje regularnych połowów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Wreszcie u mnie zeszedł lód lecz idzie trochę woda pośniegowa i rybki trochę ospałe lecz same niespodzianki najpierw pod nogami 40 a później za gałęzi wyskoczył taki chuddddyyyy długggggiiiiiii minog w kropki niewiele mu brakowało do 50cm .Sprzęt TX 682S ,CC51 ful tuning , żyłka stroft 18, cd 7cm Domek chudzielcahttp://www.youtube.com/watch?v=F0evyy7PnJ8 Edytowane 8 Lutego 2014 przez endriu24 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi