maniek1972 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) gratki Andrzeju, ale faktycznie wychudzony i znowu słońce nad jelenią świeci? Edytowane 5 Lutego 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Japa i Endriu Gratki Gratki, ja dziś niestety bez kontaktu, ale nie zawsze jest niedziela, w drodze do auta spłoszyłem dużą rybę, zajrzę tam za nią w najbliższym czasie pozderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Krakowski węgorz w kropki kanibal 30+ pierwszy w tym sezonie. Edytowane 8 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Jedno branie na caly dzien 42 cm na sam koniec lowienia.... Pierwszy cel na ten sezon zrealizowany 40+ na brzegu Edytowane 9 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pierwsza wyprawa w sezonie. Fajnie się zaczęło pierwsze branie i nowe PB na brzegu. Może nie wygląda ale miał całe 51,5cm Złowiony na ciemnego jiga. Szkoda że zdjęcie z komórki, ale gdyby nie kolega to bym go w ogóle nie miał.Potem udało się jeszcze przechytrzyć 30+, 40+ i jeden fajny może nawet większy od tego na fotce się wypiął. el 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pierwsza wyprawa w sezonie. Fajnie się zaczęło pierwsze branie i nowe PB na brzegu. Może nie wygląda ale miał całe 51,5cm Złowiony na ciemnego jiga. Szkoda że zdjęcie z komórki, ale gdyby nie kolega to bym go w ogóle nie miał.Potem udało się jeszcze przechytrzyć 30+, 40+ i jeden fajny może nawet większy od tego na fotce się wypiął. elPiękny kropas Mateusz! Gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Piękna bestyjka!! Gratki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Fajny kropas ! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Piękny kropek-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 no no Mateusz piękna rybka i podwójne gratki gratki za tego Samiora i PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 a mi wczoraj się taka mamuśka odpasiona jak na teraz trafiła na swojego wobka 8 cm łamańca w sumie 2 brania , 1 nie zaciąłem ale widziałem cały atak ryby są już bardzo szybkie i to na wolniaku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Gratulacje . Też chciałem się wybrać dzisiaj rano , ale zabrakło mi kompana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 graty ładna rybka i przygoda dla tych co złowili kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) 53 i moja życiówka Edytowane 9 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Witam ja dziś złowiłem takiego brylanta drugi spadł dość sporki ale jest namierzony będzie złowiony myślę że będzie jeszcze Edytowane 9 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Gratulacje pięknych rybek.Dziś w Bieszczadach rybki również współpracowały, największy na 45cm. Robinson diaflex light spin, spro red arc, żyłeczka Quantum 0.18, wobler-5cm imitacja kiełbia. Edytowane 9 Lutego 2014 przez konio79 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 W imieniu redakcji jerkbait.pl chcialbym przypomniec o regulaminie. Nie publikujemy zdjec ryb zlapanych w okresie ochronnym, niewymiarowych, podhaczonych, krwawiacych, prezentowanych na suchym podlozu etc etc etc... Nie starajmy sie fotki zrobic za wszelka cene nawet jesli warunki na to nie pozwalaja. Zachecam rowniez do zamieszczania informacji dotyczacej polowu (przyneta, sposob podania, sprzet...). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 konio 79 pięknie to u was macie eldorado z kropkami gratulację i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Mój pierwszy tegoroczny, trochę bladzioch i wyścigowiec ale wymiarowiec Edytowane 9 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pierwsza wyprawa w sezonie. Fajnie się zaczęło pierwsze branie i nowe PB na brzegu. Może nie wygląda ale miał całe 51,5cm Złowiony na ciemnego jiga. Szkoda że zdjęcie z komórki, ale gdyby nie kolega to bym go w ogóle nie miał.Potem udało się jeszcze przechytrzyć 30+, 40+ i jeden fajny może nawet większy od tego na fotce się wypiął. Oj wygląda,wygląda.Kawał ryby.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Sol jak najbardziej wygląda. Piękny samiec. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Koledzy gratuluję pięknych pstrągów:).U mnie niestety jeden niewymiarowy pstrąg i kilka odprowadzeń.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Panowie nie można gratulować na priv. Jedna, dwie ryby na stronie reszta same gratulacje. Ktoś zamieszcza fotkę i zaraz 10 postów w stylu "gratki, ładna ryba". Trochę nudno się robi.Mod prosi o zamieszczanie fotek zgodnie z regulaminem a dwa posty dalej musi usuwać fotkę bo nie zgodna z regulaminem. Trochę dyscypliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) WitamGratuluje pieknych ryb w kropki.Mi w ten weekend przyszlo spotkac sie z grubymi rybami z tecza.Tak jakos trafilem. Miejsce znane, ale zdobycze zaskakujace.Byly dwie rybki w ciagu 15 minut.Parka. Ryba wziela na Rapale F13.Miejsce to gleboka, bardzo rowno plynaca rynna o srednim uciagu. Hol dramatyczny. Branie na krotkim dyszlu. Ewidentnie ryba chciala skasowac intruza. Ponizej zdjecie samczyka (zaufajcie na slowo, bo glowy nie widac ).Zdjecie zrobil Kolega. Tak dobrze fotek ze statywu jeszcze nie opanowalem Pozdrawiam Guzu Edytowane 14 Lutego 2014 przez Guzu 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi