japa Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 witam bobka kolego szalejesz piękne rybki gratulacje tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Fajną wodę musisz tam mieć.Cztery takie ryby na jednym wypadzie,to jest coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 no Bobek dopierd....es pięknie ....szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dziś uganiałem się za pstrągami, trafiły się dwa ponad 40 cm. Większość ryb złowiłem na swojego "Duszka", niestety w ostatnim rzucie gruby pstrąg, taki pod 50 cm poszedł razem z woblerem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Gratuluję! ten w podbieraku - bardzo fajne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) dzisiaj wyskoczyłem na trochę na pstrągi , zameldowała się jedna samiczka ale spora 45 cm na mojego wobka 6 cm malowanego na pstrąga oczywiście C&R Edytowane 18 Lutego 2014 przez c1eśla 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 witam cieśle ładna rybka gratki no jeszcze na swojego wobka no no w końcu zamówienie złoże na woba jeszcze raz graty bo wiem że jest ciężko ogólnie o takie i większe rybeczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ta samica 45 to prezent od rzeczki na urodziny ?? - Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 no dokładnie rzeczka dała super prezent na urodziny dzięki za życzenia Tomus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 no dokładnie rzeczka dała super prezent na urodziny dzięki za życzenia Tomus Gratuluje i życze Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinps. może tak więcej tych fotek C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 fotek u mnie wszystkie pstrągi wracają do wody czy zawsze mam o tym pisać , jeśli jest tu wrzucany to chyba oczywiste wedle regulaminu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Oba pstrągi to już prawdziwe kropasy, a nie tylko kropeczki Gratsy ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Piękne ryby łowicie.Ja też coś próbowałem wydłubać, ale póki co to delikatnie mówiąc szału nie ma.Na pięć wyjazdów jeden krótki, jeden 35 i jedno coś co chyba było braniem. Do tego powbijane podpórki co kilkadziesiąt metrów, słoiki z podziurawionymi wieczkami a dopóki był śnieg to masa śladów wydr. Bardzo dawno nie widziałem wydry na żywca a w ostatnią niedzielę podpłyneła sierota na 3-4m. Klęczę sobie na brzegu i wyplątuję wobka z linki odczepiacza a tu kątem oka widzę, że mi coś spływa z nurtem. Bez ruchu czekam kiedy mnie zobaczy. Zatrzymała się naprzeciwko mnie, przyglądneła i jak wkońcu dotarło, że tego czegoś (mnie) tu wcześniej chyba nie było to spierniczyła z bulgotem. Dała się jeszcze z daleka zobaczyć. Zwinny skubaniec. A swoją drogą ten na 35 miał pamiątkę po jednej w wydr. Przerysowany po obu stronach wpół ciała i dwie spore dziury od kłów. Tu paści napotkane podczas innego wypadu:Swoją drogą zaskoczyła mnie wielkość niedojedzonego szczupaka. Musiał mieć ok.60cm. Nie spodziewałem sią na tym odcinku takiego pajka. Cóż, może jutro z rana wyskoczę na godzinkę, dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 endriu24 gratuluje pięknego połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) witam złowiłem dzisiaj takiego brylanta na jiga własnej roboty oraz 3 szt poniżej 40 coś tam się działo pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2014 przez lukomat Fotki niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Gratki japa no dzisiaj się działo naprawdę , 3 spady miałem ryby 40+, 35+ i 30stak oraz 2 puste brania ale te pstrągi kopcą niesamowice jak w maju no ale ja łowiłem dzisiaj na bystrej wodzie i może dlatego , niesamowita kondycja rybek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) dzisiaj taki forumowy stykowiec , na swojego jiga rybka namierzona, w niedziele wyskoczył mi do jiga, dzisiaj jak schodziłem w dół puknął w wobka no i jak wracałem do auta zjadł jiga kondycja jest niesamowita , nie pamiętam żeby zimą tak chodziły oczywiście wróciła do domku Edytowane 20 Lutego 2014 przez c1eśla 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Chyba tak szaleją, bo już idzie ku wiośnie Gratsy ryby i produkcji skutecznego jiga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mi się wydaje, czy zimowe i wczesnowiosenne kropki jakoś chętniej Jigi gryzą? Gratki dla łowiacych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mi się wydaje, czy zimowe i wczesnowiosenne kropki jakoś chętniej Jigi gryzą? Gratki dla łowiacych... Jigi kropki gryza chętnie niezależnie od pory roku.Jakby nie kombinować jig zawsze robi najlepsza robotę.Mam na myśli te ryby już podrośnięte,co nie jednego woba w życiu widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Piękne kropki ! Nie całkiem anorektyczne , są raczej wysmukłe niczym Anna Rubik , a nawet mają ten sam wyraz twarzy . Piękne ! Ale pozdro , graty , gratki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Panie Sławku, czy u pana wszystko w porzo? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mi się wydaje, czy zimowe i wczesnowiosenne kropki jakoś chętniej Jigi gryzą? Gratki dla łowiacych... dla mnie jig jest skuteczny przez cały sezon, ale uwielbiam na nie łowić od połowy kwietnia do końca sezonu, woblerów nigdy nie odstawiam, z jidzolem wole chodzić w góre wtedy pokazuje swoje walory a jak idę w doł wiecej łowię na wobki bo sam je robie i sprawdzają się a to frajda ogromna na swoją przynęte kropasa wyjąć , bo jiga łatwo zrobić , a z woblerem juz gorzej pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W porzo , w porzo .. Nara , pochwa Piękne rybki , na wacikach wyżarte i zimnej wodzie , ho hoo .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W porzo , w porzo .. Nara , pochwa Piękne rybki , na wacikach wyżarte i zimnej wodzie , ho hoo ..Panie Sławku,czasem warto sie przewietrzyć, pójść na ryby. Nawet czasem coś złowić.Pomaga na samopoczucie, w ogóle dobrze wpływa na wszystko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi