saganer Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A z czego tu się śmiać ...nie z czego ale z kogo, chcesz wiedzieć?spusć głowę w dół nad wodą.hejterzyno daj żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Proponuję trochę ogłady ,tym bardziej że nie zna Pan sytuacji.Proponuję zdanie zaczynać z dużej litery ,będzie bardziej czytelnie.Napisałem priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 gratuluję ładnych ryb, piękne pstrągi KrystekWolf przestań się chłopaku ośmieszać już gadkamiznajdź Sobie inne miejsce do pucowania, bo ktoś wyjmie cięższą artyleriężenua 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Piątek. Kolejny spacer nad rzeczką. Budzą się żaby. Wciąż skuteczny jednak 2 calowy perłowy twisterek na 3 gramowej główce. Próbowałem nowego Batsona IP964F, zrobionego u Matusiaka. Piękne widoczki oraz czterdziestaczek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ooo Bartek sie pokazał , piękne rybony tak trzymać.Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Marzenia...marzeniaJak kiedyś rzeka mi da i pojme Pstraga marzeń to Wam pokaze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Niezwykle urokliwy przyłów w czasie łowienia jazi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Fajny przyłów Na woblerka czy blaszkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Na woblerka 2 cm W pierwszym rzucie pukał jak rasowy jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Będąc ostatnio na rzece Wieprz trafiły się dwa maluszki pod 30cm , było kilka wyjść w tym jednego giganta do woblera.Brania delikatne , warunki nad wodą ciężkie , woda czyściutka , słoneczna pogoda , przeleciałem za cały dzień prawie 15km rzeki. Pstrągowanie wyrabia kondycje Edytowane 3 Marca 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Człowiek się złazi tygodniami i tylko czterdziestaki biorą. Więc złośliwie zdjęcie jednej bestii zrobiłem może naskarży i 60+ przypłyną . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie narzekaj, bo są regiony, gdzie za czterdziestakiem trzeba się zdrowo nachodzić, a i to nie daje gwarancji złowienia takiej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam,Portrecik pięćdziesiątki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bardzo ładne barwy, piękny portret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Siemka,Nie portrecik i nie pięćdziesiątka Pozdro 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Super fotka i pięknie ubarwiony kropas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam,Też nie portrecik, i nie pięćdziesiątka - niestety zabrakło 3 cm Oba na salmo minow 7SPozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ...no,minnow 7s w kolorze strzebli to mój ulubiony wobler na "plamiaste"...daje radę! Gratuluję rybek panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Akurat coś kolor strzebly nie leży w preferencjach pstrągów z mojej okolicy, może to wynika z faktu, że rybka ta występuje w tych rzekach bardzo rzadko i to tylko na niektórych odcinkach. O ile się nie mylę, to oba padły na okoniowy kolor.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 u mnie też jej nie widać,jednak kolor ma coś w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sierak, nie obraź się ale w pierwszym momencie myślałem, że to Liam Neeson pozuje z pstrągiem Piękna rybka w przedwiosennym plenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nawet Przyjaciel patrzy czy to wymarzone 50+ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie piękne kropy złowiliście graty łowcą brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam,Też nie portrecik, i nie pięćdziesiątka - niestety zabrakło 3 cm Oba na salmo minow 7SPozdrawiamGrubo jedziesz Kolego Ja w tym roku z pstrągami na 0 ale szybko nie odpuszczę. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 panowie piękne kropy złowiliście graty łowcą brawo Niektore bledy ortograficzne doprowadzaja do iscie komicznych znaczen wpisow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi