c1esla Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gratki Michał !!!!! Piękna Gruba Samiczka!!!! a Ja dzisiaj dostałem niespodziankę od rzeki , pierwszy "dziki" tęczorek w życiu Strasznie poszalał, zjadł bardzo delikatnie jiga mojej produkcji 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 ajj chciałbym kiedyś tez złowić takiego tęczaczka;p Piękna rybka I złowiłeś go tam za sobą ? ;ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gratki panowie za poławiane pstrągi.A to mój dzisiejszy jak się nie mylę to też tęczowy a zarazem pierwszy w życiu bo za pstrągami uganiam się dopiero od tego roku.Oprócz niego spiął mi się jeszcze jeden.Sprzętowo wędka CD BLR EXT 293L + pletka a na końcu gumiś manns predator 5 cm w kolorze żółtym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 dawidzcm: ajj chciałbym kiedyś tez złowić takiego tęczaczka;p Piękna rybka I złowiłeś go tam za sobą ? ;ooo hehe nie za sobą , to co widać to działalność bobrów , rzeka z drugiej strony pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Super rybki panowie!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Graty Wszystkim. Guzu wymiatasz.Mi też się fajny trafił...(w końcu 6 z przodu,nowy PB) sprzęt:blaas xf 8' 12lb.,żyłka 0,22mm i wirówka nr.3 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dawno nie widziałem tu tak pięknej ryby Już się nie mogę doczekać mojego pstrągowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No to Wojtek dałeś teraz konkret ... Gratuluje bo 6-stka z przodu jak na nasze reali to już jest wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Były na gorąco...to jeszcze raz w wątku GRATULACJE!!!!! .....Piękne ukoronowanie 15-sto letniego przedzierania sie przez chaszcze i krzaczory w pogoni za kropkiem marzeń.....no i dogoniłeś...bo 62,5 centa piechotą nie chodzi ...mam nadzieję, że mi teraz za gajding nie naliczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) witam kolegów. Złowiłem w Polsce pstrąga samiczkę w dobrej kądycj przynętą był wobler T.M ja mam tą przynęte od niedawna jak widać coś tam się uwiesiło pozdrawiam Japa Edytowane 27 Marca 2014 przez japa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wobi.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Graty Wszystkim. Guzu wymiatasz.Mi też się fajny trafił...(w końcu 6 z przodu,nowy PB) sprzęt:blaas xf 8' 12lb.,żyłka 0,22mm i wirówka nr.3 pb.jpgNiezdrowo zazdraszczam i ... gratuluję takiego rybska, bo wiem jak cieszy złowiona zwłaszcza u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Trochę cieplejszy klimat 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Pogratulowac ale perelkami sypnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 @wobi - wielkie gratulacje...kawał rodzimego lorbasa!@japa - czytałeś swój post ? Gdzieś na forum jest jeszcze watek o języku polskim...No chyba, że jesteś dyslektykiem - to przepraszam...Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać ..P.S. ..Tobie również za kropka należą się gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 WOBI-piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 pięknie gratulację chłopcy ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Gratki wszystkim "Daniele" jak zawsze piękne ryby - a ta NZ to bajka jakaś jest @Wobi przepięknie ubarwiony dziki samiec. Marzenie każdego kto łowi w Polsce. Jak widać może się spełnić. Życzę teraz 7 z przodu a jest to osiągalne Ja też zaczynam pogoń za marzeniem w przepięknych okolicznościach przyrody od przyszłego weekendu Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Graty Wszystkim. Guzu wymiatasz.Mi też się fajny trafił...(w końcu 6 z przodu,nowy PB) sprzęt:blaas xf 8' 12lb.,żyłka 0,22mm i wirówka nr.3 pb.jpgAle żeś dowalił do pieca chłopie Musi i ja wreszcie odwiedzę rzekę, w której złowiłem swojego pierwszego potokowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 WOBI, takie przeważnie się spinają, zrywają lub rozginają kotwice. Fajnie że dał się wyjąć. Daniel, widzę że jednak pojechałeś do NZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Daniel, widzę że jednak pojechałeś do NZ. Długo się wahałem i całe szczęście, że się zdecydowałem. Trzeba korzystać z życia póki można 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wobi super kropas Jak krajowy to masz u mnie za niego 5 lajków - jeden już przybity, 4 w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Graty Wszystkim. Guzu wymiatasz.Mi też się fajny trafił...(w końcu 6 z przodu,nowy PB) sprzęt:blaas xf 8' 12lb.,żyłka 0,22mm i wirówka nr.3 pb.jpgPrzepiękny , szczere gratulacje i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 WOBI, takie przeważnie się spinają, zrywają lub rozginają kotwice. Fajnie że dał się wyjąć. Daniel, widzę że jednak pojechałeś do NZ. Sprzęt miałem solidny,kij mocne 12lb. żyłka jaxon 0,22mm(realnie ok.0,25),porządna kotwica.nr.6 .Taką rybę trzeba mieć czym porządnie zaciąć i poholować,a reszta to fart.Tzn.jak sie dobrze wetnie to da się wytachać,jak nie to spadnie przy którymś młynie. Ogulnie na kiju to nie był dynamit,jak ryby do 55cm,a raczej odpasiony marcowy,gruby kelt troci:odjazdy,murowania i młyny. Dodam że od 15 lat pstrągi łowię tylko na bezzadziory. Daniel NZ pięka sprawa... Ps.dzięki Wszystkim,trzeba walczyc dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wobi super kropas Jak krajowy to masz u mnie za niego 5 lajków - jeden już przybity, 4 w pamięci Bartek ,a jak z byłego ZSRR przypłynął to też się liczy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi