Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 13 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ten dzień śnił mi się dziesiątki, jak nie setki razy.W roli głównej znów długa nimfa, tylko ryby "fajniejszych" gabarytów Pierwsza rybka: Pstrąg miał 49 cm i wprawił mnie niemalże w stan euforii. Już nic więcej tego dnia nie oczekiwałem. No ale, życie czasem potrafi spłatać miłą niespodziankę Roleczka, nimfka wpada pod drugim brzegiem, zaczyna spływać po łuku gdy nagle delikatne uszczypnięcie.. Po zacięciu zorientowałem się, że na kiju mam małą lokomotywę. To co wyczyniał ten pstrąg na moim zestawie przeszło wszystkie dotychczasowe doświadczenia. Cult fiber wygięty w pałąk, odjazdy nie do powstrzymania. Do tego nogi jak z waty, pełne gacie i modlitwa, żeby tylko go nie stracić. Trzykrotnie miałem go już pod podbierakiem, by pstrąg ponownie odjechał na kilkadziesiąt metrów z powrotem pod drugi brzeg. Pierwszy raz w życiu nadgarstek bolał od holowania W końcu delikatnie wślizguję go w podbierak i.. wszystkie obawy, cały strach zszedł ze mnie w mgnieniu oka.. Cały się trzęsłem, serce waliło jak młot, rozum nie chciał uwierzyć w to, co się stało.. A oto sprawca tego wszystkiego: Pomiar na szybko - 62 cm. Jeszcze do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Pamiętam, że adrenalina trzymała mnie jeszcze długo długo po wszystkim Co było dalej robić, zwinąłem klamoty i wróciłem szczęśliwy do domu szczęśliwa muszka: 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dzien kobylyyyy!! gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ten dzień śnił mi się dziesiątki, jak nie setki razy.W roli głównej znów długa nimfa, tylko ryby "fajniejszych" gabarytów Pierwsza rybka: Pstrąg miał 49 cm i wprawił mnie niemalże w stan euforii. Już nic więcej tego dnia nie oczekiwałem. No ale, życie czasem potrafi spłatać miłą niespodziankę Roleczka, nimfka wpada pod drugim brzegiem, zaczyna spływać po łuku gdy nagle delikatne uszczypnięcie.. Po zacięciu zorientowałem się, że na kiju mam małą lokomotywę. To co wyczyniał ten pstrąg na moim zestawie przeszło wszystkie dotychczasowe doświadczenia. Cult fiber wygięty w pałąk, odjazdy nie do powstrzymania. Do tego nogi jak z waty, pełne gacie i modlitwa, żeby tylko go nie stracić. Trzykrotnie miałem go już pod podbierakiem, by pstrąg ponownie odjechał na kilkadziesiąt metrów z powrotem pod drugi brzeg. Pierwszy raz w życiu nadgarstek bolał od holowania W końcu delikatnie wślizguję go w podbierak i.. wszystkie obawy, cały strach zszedł ze mnie w mgnieniu oka.. Cały się trzęsłem, serce waliło jak młot, rozum nie chciał uwierzyć w to, co się stało.. A oto sprawca tego wszystkiego: Pomiar na szybko - 62 cm. Jeszcze do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Pamiętam, że adrenalina trzymała mnie jeszcze długo długo po wszystkim Co było dalej robić, zwinąłem klamoty i wróciłem szczęśliwy do domu szczęśliwa muszka: Przepiekna przygoda, przepiekna ryba i wielkie emocje!Super opis i moje szczere gratulacje! Pozdrawiam i jeszcze raz- slowa najwyzszego uznania Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Michał... co tu dużo mówić, chylę czoła. Wielkie gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 ale kaban !!! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 ooo kur..... Michał pozamiatałeś , prze smoki , a ta 60-tka to juz masakra jeszcze na muchę !!!!ogromne Gratki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Coś tam jeszcze nagrałem: https://www.youtube.com/watch?v=p0QQxwER_RA 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Super relacja, szczere gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ale odyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ależ lorbas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Gratki, od dziś już nic nie będzie takie samo poprzeczka podniesiona wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Łoooooj piękny kabanek.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON_2010 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Gratuluję łowcy , piękne ryby Michał , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Piękna ryba-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przepiękne rybsko , gratuluje i zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Michał... No właśnie, co by tu napisać chyba tylko tyle szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Piękny bysior ;-D. GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przepiękne ryby. I to na muchówkę, co tym bardziej cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dzięki wszystkim! Czasem szczęście się uśmiecha do człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No i pozamiatał Szakunec przez wielkie SZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A tam guzik prawda. W maju kazdy frajer potrafi. W styczniu, panie, to dopiero jest sztuka takiego drapnac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A tam guzik prawda. W maju kazdy frajer potrafi. W styczniu, panie, to dopiero jest sztuka takiego drapnac A kiedy w ciagu roku pstragi sa najtrudniejsze do zlowienia zdaniem Pstragarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Piękne pstrągale, a ten z 6 z przodu to już prze kozak .Dla mnie kwiecień jest najtrudniejszy, ale to może dla tego, że rzeczki w tym okresie są przedeptane i te ryby niesamowicie przepłoszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A kiedy w ciagu roku pstragi sa najtrudniejsze do zlowienia zdaniem Pstragarzy ?ja uważam że najtrudniej o dużą rybę w marcu , a maj jest najlepszy pod kabany !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A tam guzik prawda. W maju kazdy frajer potrafi. W styczniu, panie, to dopiero jest sztuka takiego drapnac Dobrze, ze nie lowie w maju takich kabanow, znaczy to ze nie jestem frajerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi