Bujo Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Piękny! To z tegorocznej wyprawy, czy wygrzebałeś fotkę archiwalną?Witam, Z tegorocznej wyprawy. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Za duży nie liczy się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) A co powiesz na tego?: Też na CD-ka, tylko że 15lb do 26g Ale:- po pierwsze ryba jest ze stojącej wody, na trolling, metodę łowiących inaczej i miesiarzy, co automatycznie koryguje jego długość o -20cm- po drugie złowiona za granicą, co oznacza koleją korektę o -20cm. A zatem jest to odpowiednik krajowej 44-ki, czyli wielkość w sam raz BTW - Bujo, piękny oring! Ma płetwy jak skrzydła Edytowane 21 Lipca 2014 przez krzysiek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dinozaury nie wymarly ! Gratuluje wielkich pstragow. Krzysiek - masz szczescie, ze minimum forumowe splenil Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jakbym dodał, że za względu na zbyt dużą przynętę trzeba skorygować o kolejne -20, to byłby klops... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ale za kij custom masz już +20, a jeszcze jeśli miałeś Stellę podpiętą to kolejne 20 można dorzucić Piękna ryba Krzyśku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 O nie, takie ryby łowi się na Morruma, najlepiej jakiegoś vintage W tym przypadku SX3601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dinozaury nie wymarly ! Daniel czy masz na myśli Krzyśka Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 O nie, takie ryby łowi się na Morruma, najlepiej jakiegoś vintage W tym przypadku SX3601.No to masz -40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No to masz -40 I jesteś prawie na minusie Krzysiu. Ja ze swoim skończyłbym pod kreską Trza pojechać raz jeszcze, co by punktację podgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Heh, to swoją drogą. Dłuższe musimy łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Heh, to swoją drogą. Dłuższe musimy łowić. I to jest sluszna konkluzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dinozaury nie wymarly ! Gratuluje wielkich pstragow. Krzysiek - masz szczescie, ze minimum forumowe splenil Pozdrawiam GuzuTrzeba chyba jakiś górny wymiar forumowy ustalić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Piękne rybki. Gratulacje. a na marginesie - zarost mistrzowski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 a na marginesie - zarost mistrzowski!!!100 - dniowy ... już się po nim nawet ślad nie ostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 21 Lipca 2014 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) WITAM chorych na Kropkoliozę po miesiącu przerwy od Wędkowania wróciłem i proszę zobaczyć jak mnie rzeka powitała Tylko nie wiem czego się tak napasły te Kropeczki nie widziałem jeszcze takiego ''KWADRACIOKA'' Zawszę tj w 95% łowię na swoje wobki pstrągi ale jak bym tak robił na tym wypadzie to zeszedł bym prawdopodobnie o tej kropeczce i wziąłem się za jigowanie co rzadko robię, ewentualnie czasem zmieniam wobka na jig jak mi odprowadzi czy puknie ale tylko na kilka rzutów, a dzisiaj zdecydowałem się zmienić metodę w 100 % na jiga, co po obłowieniu kilkunastu miejscówek dało jeszcze raz pokaże delikatnie mówiąc Spaślaczka, który zapewnił mi najbardziej emocjonujący hol Pstrąga w Życiu kilka czy kilkanaście dołków wyżej wyskoczyła do spotkania z kogucikiem taka oto Pani (sory za jakość fotki ale było to zacienione miejsce i mało było widać kolory to zrobiłem tak) potem długo się nic nie działo i kombinowałem z kolorami w końcu ten Jegomość zasmakował w wiewiórce i dał mi tak popalić że przedramię wysiadało ale ten wyżej grubszy ale centymetr krótszy miał więcej pary!!!! Buzi i do domku Sprzętowo:- Robinson Cortez Light Spin 245 , 8-20g- Shimano Super Aero 3000 GTM- Stroft 0,22- jigi Edytowane 30 Lipca 2014 przez c1eśla 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 piękne rybki wojowniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Przepiękny połów!Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ależ serię miałeś !!!Przepiękne KWADRACIOKI !!!Ostatnia fota: zoofil, pstrągofil, kropkofil normalnie Gratulacje. Slavo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Piękne gratulacje Łukasz Piękne powitanie przez rzeczkę Zajebiste ryby!!!Ostatnia fota wymiata hehehehPozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No to miałeś rewelacyjny dzień , gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dzięki za Gratki poszczęściło mi się Dorzucam jeszcze screeny kropeczek z nagrania Z GoPro , filmiki porobię jak będzie czas teraz trzeba łowić pozdroc1esla 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 haha super Łukasz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A u mnie woda nie do łowienia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi