Gobio Gobio Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na południu pewnie wraz z nadejściem sezonu spadnie śnieg i przywali ciarczysty mróz. Nie ukrywam że już mnie ciągnie do kropków...jeszcze 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 2 tyg ale zleci szybko ciekawe jakie będą warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mnie już skręcać zaczyna. Dni się dłużą strasznie do 1-go lutego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki83 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 znając życie walnie śniegiem po kolana:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Faktycznie jakoś same małe biorą... dzisiaj 4 sztuki w godzinkę ale takie +-30cm Pewnie dlatego, że ciągle katuje je swoimi woblerami Na jigi może dałoby się wydłubać jakiegoś czterdziestaczka Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie ma jak śnieg. Przynajmniej coś większego można trafić. Dzisiaj przy -5°C 45cm kropek.Lamiglas RR902MT 7'6"; Shimano TP2500; żyłka 0,22 Trabocco, przynęta Fario 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Brawo Joker:) Fajna torpeda. Pewnie zdrowo młynkował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) A to u mnie dziś było +5C na podkarpaciu i prawdziwa wiosna , ale chodziłem za jaziem testując woblerki mojego wykonania.Na dniach pojadę na kropki w zamojskie strony Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 U mnie dzisiaj jedynie zachód księżyca obiecywał co nieco Niestety, dość szybki wschód słońca prześwietlił nie tylko wodęBrania chimeryczne. Jeden dał się doprowadzić do oceny wizualnej.Rewelacji nie było. Gratki Robert. Ładna ryba chociaż jeszcze szczupła. Następnym razem będzie już grubsza Muszę chyba odszukać podbierak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Fajny @JOKER , u mnie też coś się uwiesiło a przy okazji mały test sprawnościowy SONY Z1.Kij tx 682 s młynek cc51 tuning ful. żyłka stroft 20, rapala cd7. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez endriu24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Muszę chyba odszukać podbierak. Waldku, podbierak ma tą zaletę, że nie musimy złowionej ryby do ręki brać jeśli jej nie zamierzamy zabić Zalety podebrania ryby podbierakiem- nie wypadnie ci z ręki - nie wbije ci grota w palec przy szamotaniu- nie ubrudzi się błocie, piachu, liściach lub w trawie- możesz bezpiecznie dla niej przetrzymać ją w wodzie nim uruchomisz aparat do zdjęcia lub flimu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Trzecie i czwarte przykazanie... To do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeszcze nie widziałem, żebyś pokazał zdjęcie ryby w panierce. To raczej tobie do głowy by nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprzęt ten sam co ostatni czyli TX682S , CC51 , żyłka do niczego nie polecam FIUM 20 mm , Salmo Minnow 6cm .Dziś sporo pstrągów do 40 cm jeden grubo ponad 60+ spadł pod nogami i na koniec taki byk 54cm. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Gratulacje.Piękna ryba.U nas niestety pogoda syberyjska i trzeba poczekać mam nadzieję do przyszłego weekendu.A u Ciebie na plusie,czy rybki złowione przy mrozie? Edytowane 19 Stycznia 2014 przez tomas.el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 O to jest rybka warta gratulacji. .Złowiłeś ją na dzikiej rzece czy na na odcinku tzw.specjalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Dzika rzeka Bóbr, temperatura ok 6 st . Edytowane 19 Stycznia 2014 przez endriu24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie ma jak śnieg. Przynajmniej coś większego można trafić. Dzisiaj przy -5°C 45cm kropek.Lamiglas RR902MT 7'6"; Shimano TP2500; żyłka 0,22 Trabocco, przynęta Fario 18.01.2014.jpg Przkład do naśladowania jak powinno się postępować ze złowionymi rybami. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podwójne gratulacje. .Wspaniała rzeka skoro ma jeszcze takie okazy.Znajomy łowiący moją struganiną w poniedziałek zameldował mi dwa z Bobru 50+.Złowić tak piekną rybę z normalnej rzeki to nie przypadek ,widać łowca wie co robi .Taki pstrażek pod nakrapianą czapką ma sporo doświadczeń z dwónożnym tałatajstwem i łatwo oszukać się nie da . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzika rzeka Bóbr, temperatura ok 6 st .No to fajną macie temperaturę.U nas dzisiaj -6 i wiatr.Nawet trociowanie sobie dzisiaj odpuściliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Andrzej gratki,biękny kaban i na Megabasa z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gratki Andrzej za kabana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piękny byczek ,gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprzęt ten sam co ostatni czyli TX682S , CC51 , żyłka do niczego nie polecam FIUM 20 mm , Salmo Minnow 6cm .Dziś sporo pstrągów do 40 cm jeden grubo ponad 60+ spadł pod nogami i na koniec taki byk 54cm. Wow, gratuluje tak dobre dnia! Czekam z niecierpliwością na "otwarcie" moich krakowskich wód pstrągowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Dzika rzeka Bóbr, temperatura ok 6 st .Ladny Kabanek chodowlany co prawda ale ladny a bez namiarow sie nie da??? pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi