czocho Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Sławek pewnie grzeje w podlodówkę na kompie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Oj tam, oj tam, Sławek po prostu lubi łowić latem i tyle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Panie Michale Cieszę się na zapas , bo zaraz po zimie wątek umrze , niezmordowani łowcy gdzieś zniką , a tak niewątpliwie podniecających chorobliwym sexapealem obrazków kelcin i kelcinek człowiek już nie uświadczy . Piękne rybki , graty , gratki , zara pozdro .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Uprzedzając - wątek nie dotyczy "co kto komu i za ile" , więc wystarczy już "uprzejmości". Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychard Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie!Moze ktos powiedziec co slychac na Szreniawie w Slomnikach i okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dziś wybrałem się w sumie na jazie. Żyłka szesnastka, woblerek 2 cm i dłubanie. Okazało się, że jazie w ogóle nie gryzły ale dzięki temu odkryłem fajną rzeczkę i połowiłem kropka. Pierwszy zameldował się taki ok 38 cm. Pod koniec dnia usiadł już 44 cm. Ryby w dobrej kondycji, młynki i świece z wyskokami Coś pięknego. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Gratuluje ładnego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 fajna rybka , a najbardziej podoba mi sie podbierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No podbieraczek super?;-) gdzie takie strugają?;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/23324-woblerki-iw%C4%99dkuje/page-3 tutaj strugają ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Jest ''węgorz'' ,mieszkaniec jednego z progów na Koszarawie. Chudy, ale byk, miał 40cm. Edytowane 24 Lutego 2014 przez strumien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 ...bidny, wybiedzony...woda mega jałowa czy co??U mnie dziś żaby się pobudziły, a i narybek w zastoiskach wygrzewał płetwy..O przebiśniegach w łąkach nie wspomnę...idzie wiosna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ...bidny, wybiedzony...woda mega jałowa czy co??U mnie dziś żaby się pobudziły, a i narybek w zastoiskach wygrzewał płetwy..O przebiśniegach w łąkach nie wspomnę...idzie wiosna ...sam jestem trochę zaskoczony, zima łagodna,pełno drobnicy , a tu taki chudziak... co ciekawe , pstrąg w świetnej kondycji . Tak szczerze, to jak na warunki całkowicie rozkopanej rzeki (od 2-3 lat , rozjeżdżanie Soły i Koszarawy stało się bardzo modnym trendem ....) ta rybka, to niezłe osiągnięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 @strumien, to chyba różnice zależne od warunków lokalnych i pewnie jeszcze jakichś zmiennych.U mnie odwrotnie.Rybki grube, odpasione nad wyraz dobrze, jeśli weźmie się pod uwagę b.niski stan rzeczki, wszechobecny brak przejawów życia w wodzie oraz porę roku (mimo, że ciepło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jest ''węgorz'' ,mieszkaniec jednego z progów na Koszarawie. Chudy, ale byk 40cm.zdjęcie robione telefonem ,wybaczcie za jakość Smutnie ta fotka wyszła,jedyne co błysnęło to folia na korku .Zdejmij ,to może się po sezonie nie rozleci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Smutnie ta fotka wyszła,jedyne co błysnęło to folia na korku .Zdejmij ,to może się po sezonie nie rozleci ...takie realia, nie wiem jakie dla Ciebie ma znaczenie folia na rękojeści, ale mi to obojętne. Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2014 przez strumien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 @strumien, to chyba różnice zależne od warunków lokalnych i pewnie jeszcze jakichś zmiennych.U mnie odwrotnie.Rybki grube, odpasione nad wyraz dobrze, jeśli weźmie się pod uwagę b.niski stan rzeczki, wszechobecny brak przejawów życia w wodzie oraz porę roku (mimo, że ciepło) Waldku,chyba chodzi o te zmienne . Muszkarze dzisiaj łowili ryby o wiele bardziej wypasione,mnie się po prostu trafił maratończyk. Większość rzek w moim rejonie ma niski stan, śniegu było niewiele , a niżówka... sprzyja niestety szybkiemu wyławianiu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) witam kolegów dzisiaj złowiłem kropasa w pełnym słońcu przynętom była żółta gumka a na dodatek widziałem jak zebrał gumkę piękny widok kropas miał 44 pozdrawiam Japa Edytowane 24 Lutego 2014 przez japa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ,,przynętom było żółta gumka'' :):) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Witam,Mało sie jeździ mało się łowi pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2014 przez KwaQ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mało ale nie małe. W sumie 6 to nie tak mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Taki tam wypad nad Rabę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Fajny kaban i w dodatku na muche Edytowane 27 Lutego 2014 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie piękne pstrągale , ostatnio byłem nad moją rzeczką z dawnych lat , gdzie kiedyś łowiłem pstrągi od 30cm do 45cm , dziś w bankowych miejscach świeci pustką : (.Brak zarybień , kontroli na odcinkach wiejskich , widać też regulację rzeki kamienistymi opaskami na zakrętach.Rzeka dalej jako górska i opłata jest , śmieszne to co wyprawia PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pozytywnie zazdroszcze tak ładnych ryb.Ostatnio podczas wędkowania mijałem miejscowego na rowerze.Gadka, szmatka i z jego ust pada rada : ,,na robaka pan rzucaj.."Nogi się uginają bo na rzece dozwolona jest jedynie metoda muchowa i spinningowa.Miejscowy z szyderczym usmiechem na ustach : ,,no niby jest zakaz"Nasuwa się tylko jedno : SMUTEK I NOSTALGIA........do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi