patu Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ...e tam Daniel,czepiasz się...w Matrix'owym "lajfie" nie ma ortografi, znaków interpunkcyjnych itp...są tylko zera i jedynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kropkodyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Słyszałem, że kropkodyle jednym kłapnięciem paszczy mogą pozbawić nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Słyszałem, że kropkodyle jednym kłapnięciem paszczy mogą pozbawić nogi... ....niejednego smuzaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zerwałem sie dwie godzinki wczesniej ze szkoly. "Tato, skroty mialem, zawieziesz mnie nad rzekę?" I udalo sie, za jakies pol godziny bedę już nad Nią. Ta wiosna sprawia ze czuje się idąc na pstrągi jak 15 latek na pierwszą randkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Bo do pstrągów potrzebna jest wytrwałość hehehehe Edytowane 7 Marca 2014 przez wyjec 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Widzę ze kompan odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nałowił się ...to śpi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zwierzynę gonił nie dał rady, bobra wyczaił to mu odpłyną ryby brały tylko nie jemu wiec powiedział "...... idę spać" hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Zdjęcie super! Gratuluje kompana na rybkach, przynajmniej jest z kim pogadać no nie :> ;]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tylko szkoda że nie ma kciuków i zdjęć nie robi chociaż może z czasem coś się wymyśli ! Ps. uwaga na kleszcze kompan 5 dziś złapał więc myśliwy z niego co nie miara ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ładny psiak, fajna sprawa mieć takiego towarzysza. Też kiedyś włóczyłem się z moim posokowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tylko szkoda że nie ma kciuków i zdjęć nie robi chociaż może z czasem coś się wymyśli ! Ps. uwaga na kleszcze kompan 5 dziś złapał więc myśliwy z niego co nie miara !z kciukami obławiał by przed tobą wszystkie miejscówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ale po browar by mógł skoczyć do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ...Tomasz,do tych celów kup sobie bernardyna z mega beczulką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Bo do pstrągów potrzebna jest wytrwałość heheheheDSC03051.jpgDSC03042.jpgNo wstydził byś się, żeby dla swojego hobby zamordować psa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ale jaką wędkę zamiast krzyża dostał, sam bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Piękniejszego prezentu na urodziny nie mogłem dostać 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jakiś taki trociowaty ten pstrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Niezle wypasiony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ładny wariat Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Piękniejszego prezentu na urodziny nie mogłem dostaćNajlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 witam złowiłem wczoraj łobuza trochę był nad pobudliwy ale dałem radę został fizycznie wykończony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratulacje !! Tylko to zdjęcie dziwne po ciemku robione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 wziął przed zmierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi