Skocz do zawartości

Pstrągi 2014

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze zrobiłeś pokazując Forecastowi swoje miejscówki, teraz będzie tam częstszym bywalcem niż ty :)

Ja już popełniłem ten błąd ;) :P

..kurde,to reakcja łańcuchowa...To ja zrobiłem błąd pokazując je Tobie..teraz on weźmie ziomali z wioski,panne,tescia, i jego braci i po mecie;)

..kurde,to reakcja łańcuchowa...To ja zrobiłem błąd pokazując je Tobie..

@patu ty mój Krzyszfofie Kolumbie łownych miejscówek :D ;)

... chodziło mi bardziej o odrzańskie rewiry, na których łowiłem jak ty biegałeś z wędką po podwórku za wróblami nie wiedząc do czego służy :D :D ;) ;)

...moj Ty gajdzie;)...haha...kłulem rzeczne ryby w nurcie kiedy Ty uganiałeś się za motylkami i liczyles koniczynki ;)...

wklejcie chłopaki jakiegoś lorbasa na zachete bo widac ze idzie wiosna i we lbach zapala się zaroweczka z napisem Odra...;)

• Like 3

Żartujemy sobie z taskiem, jestesmy kompanami...często,gęsto wpadnie taki jeden wariat, groszko strugacz co go Forecast zwą ...wtedy to sie dzieje. posłuchałbys nas nad wodą podczas wspólnych wypraw-tylko pozawijać w kaftaniki i do izolatki. Ważne ze jest klimat,świetna atmosfera,w głowach pomysły i czasami jakieś ryby...a że teraz woda niska,z nieba lampa,ciapate nie chcą za bardzo gryźć to piszemy głupoty..poza tym czuć już Odrzańską bryzę,trzeba będzie niebawem poszukać białorybu.

• Like 4

Żartujemy sobie z taskiem, jestesmy kompanami...często,gęsto wpadnie taki jeden wariat, groszko strugacz co go Forecast zwą ...wtedy to sie dzieje. posłuchałbys nas nad wodą podczas wspólnych wypraw-tylko pozawijać w kaftaniki i do izolatki. Ważne ze jest klimat,świetna atmosfera,w głowach pomysły i czasami jakieś ryby...a że teraz woda niska,z nieba lampa,ciapate nie chcą za bardzo gryźć to piszemy głupoty..poza tym czuć już Odrzańską bryzę,trzeba będzie niebawem poszukać białorybu.

z tym bialorybem to tam ostroznie! ;)