patu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jakiś taki trociowaty ten pstrą ..tasior, nie pij tyle na wyjazdach bo Ci się gatunki pitolą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Sto lat ! Obrotówka stosowana to i bestia się uwiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ..tasior, nie pij tyle na wyjazdach bo Ci się gatunki pitolą..@patu abstynencie chodziło mi o wybarwienie ów kropkowańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ..w sumie gatunek ten sam tylko inna forma.....taki ze mnie abstynent jak i z Ciebie .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ..taki ze mnie abstynent jak i z Ciebie ..To jest nas dwóch A niebawem zaczynają się odrzańskie dwudniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 To jest nas dwóch A niebawem zaczynają się odrzańskie dwudniówki Nietylko......Trzeba się lekko znieczulać co by komary nie siadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nietylko......Trzeba się lekko znieczulać co by komary nie siadały Komary komarami To o wiotkość nadgarstka w prowadzeniu wabi chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzisiaj porobiłem za fotografa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie wiem czy dobrze zrobiłeś pokazując Forecastowi swoje miejscówki, teraz będzie tam częstszym bywalcem niż ty Ja już popełniłem ten błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 @Forecast lubi kija moczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tasiek, to jeszcze nie miejscówki. Prawdziwa jazda zacznie się w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 @Forecast lubi kija moczyc ... Zapaleniec z niego straszny Dobrze, że uciążliwy nie jest, bo bez bana na pontonie by się nie obeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tasiek, to jeszcze nie miejscówki. Prawdziwa jazda zacznie się w kwietniu Ja bym strzegł takich miejsc jak oka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ...i żeśmy rozdziewiczyli chłopaczynę trociowo...teraz będzie co week deptał nasz odcinek Inki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie wiem czy dobrze zrobiłeś pokazując Forecastowi swoje miejscówki, teraz będzie tam częstszym bywalcem niż ty Ja już popełniłem ten błąd ..kurde,to reakcja łańcuchowa...To ja zrobiłem błąd pokazując je Tobie..teraz on weźmie ziomali z wioski,panne,tescia, i jego braci i po mecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ..kurde,to reakcja łańcuchowa...To ja zrobiłem błąd pokazując je Tobie..@patu ty mój Krzyszfofie Kolumbie łownych miejscówek ... chodziło mi bardziej o odrzańskie rewiry, na których łowiłem jak ty biegałeś z wędką po podwórku za wróblami nie wiedząc do czego służy :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ...moj Ty gajdzie;)...haha...kłulem rzeczne ryby w nurcie kiedy Ty uganiałeś się za motylkami i liczyles koniczynki ...wklejcie chłopaki jakiegoś lorbasa na zachete bo widac ze idzie wiosna i we lbach zapala się zaroweczka z napisem Odra... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 @patu ty mój Krzyszfofie Kolumbie łownych miejscówek Dla jednych to zaszczyt, dla innych przekleństwo. Ciekawe ilu ludzi śledzi ciebie Patu. Nie zazdroszczę, chyba, że ktoś lubi łowić w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Żartujemy sobie z taskiem, jestesmy kompanami...często,gęsto wpadnie taki jeden wariat, groszko strugacz co go Forecast zwą ...wtedy to sie dzieje. posłuchałbys nas nad wodą podczas wspólnych wypraw-tylko pozawijać w kaftaniki i do izolatki. Ważne ze jest klimat,świetna atmosfera,w głowach pomysły i czasami jakieś ryby...a że teraz woda niska,z nieba lampa,ciapate nie chcą za bardzo gryźć to piszemy głupoty..poza tym czuć już Odrzańską bryzę,trzeba będzie niebawem poszukać białorybu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Żartujemy sobie z taskiem, jestesmy kompanami...często,gęsto wpadnie taki jeden wariat, groszko strugacz co go Forecast zwą ...wtedy to sie dzieje. posłuchałbys nas nad wodą podczas wspólnych wypraw-tylko pozawijać w kaftaniki i do izolatki. Ważne ze jest klimat,świetna atmosfera,w głowach pomysły i czasami jakieś ryby...a że teraz woda niska,z nieba lampa,ciapate nie chcą za bardzo gryźć to piszemy głupoty..poza tym czuć już Odrzańską bryzę,trzeba będzie niebawem poszukać białorybu. z tym bialorybem to tam ostroznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Yy6GLjsWxNM&app=desktop A propos umeczania ryb po holu i sesji:-) Edytowane 11 Marca 2014 przez rózgaś 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Graty Krzysiek , pięknie połowiłeś dwie ryby 50+ to nie lada wyczyn !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Yy6GLjsWxNM&app=desktop A propos umeczania ryb po holu i sesji:-)OS na Dunajcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Piszę pod filmem:"OS Dunajec - 8 marzec 2014 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 jasne, niezauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi