japa Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 rózgaś witam no Krzysiek piękne rybki graty tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ano wzięło sie i trafiło.:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z moich pstrążków poza sterami połamanymi, spotkaniem kilku hmm oby wędkarzy (nigdy nikt tam nie łowił) całkowita porażka, obawiam się, że ktoś zasmakował w mięsie bo nawet wyjść nie ma !Dobrze, że inne rzeczki się namierzyło a na tej pozostanie zdjęcia wobków robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Fajna fotka co prawda nie z rybą ale... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 dzisuejszy grubasek 45cm Nowy kijek ochrzczony 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Podbieraka prawie zabrakło .... ale napewno nie zabrakło mocy w dolniku ;)gratulacje ....żeby każdy mógł tak ochrzcić nowy kijek Edytowane 15 Marca 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Rózgaś, ładne te pstrągi i bardzo wypoczęte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Podbieraka prawie zabrakło .... ale napewno nie zabrakło mocy w dolniku ;)gratulacje ....żeby każdy mógł tak ochrzcić nowy kijek tego zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 I nie wypoczywały w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 piter - Gratulacje fajny kropek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 dzeki kolego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A nie chciało się wyjść z domu pogoda taka że psa z budy nie wygoni A tu mi się pofarciło 2x 45 38 i mniejsze Niestety lenistwo nie popłaca, nie chciało się zabrać lustrzanki i fotki są jakie sa... pozdro 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Dzień "konia"!!! Gratulacje!!! Piękne kropy!! Edytowane 16 Marca 2014 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Pięknie Kwaq-u...gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A tu miał być jaz lub kleń a zapaliłpstrąg na boniciaka klenia 3.5cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Gratuluję Panowie pięknych pstrągów. A o to moje z tamtego tygodnia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzięki Patu Michaś też sobie nie żałujesz widzę GratkiPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Gratulacje!!!! piękne ryby Michał ja coś w marcu nie mam szczęścia , ale sezon tak naprawdę dopiero przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A tu miał być jaz lub kleń a zapaliłDSC_1084.JPGDSC_1080.JPGpstrąg na boniciaka klenia 3.5cmŚliczny zasiedziały tęczor. Wygląda jak hamerykański dzikus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Sarniok i KwaQ piekne rybki. Ja tydz temu zostalem z pogieta kotwica, a juz mialem drania pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie zawsze się wygrywa ale co się odwlecze to nie uciecze powróci z podwojoną siłą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Długo nie byłem nad wodą, dlatego mam pytanie: czy na Warmii i mazurach miało miejsce masowe wyjście żab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Długo nie byłem nad wodą, dlatego mam pytanie: czy na Warmii i mazurach miało miejsce masowe wyjście żab?Na niedzielnym wypadzie po warmińsko-mazurskich rzeczkach nie zauważyłem ani jednej żabki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 sarniok graty i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na niedzielnym wypadzie po warmińsko-mazurskich rzeczkach nie zauważyłem ani jednej żabki...Bo wszystkie zostały zjedzone przez pstrągi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi