hubert_lbn Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 co do płetwy, to wiem, że takie ubytki czasem zostają po tarle, a o chorobie nigdy nie słyszałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W sobotę udało się coś pomęczyć na suchą muszkę 44,43,42,39,38,37,35cm i mniejsze 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajowe rybsony i zdjęcia!Co zbierały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 piękny wynik jak nie w Pl , jeszcze na suchara, dopiero była jazda !!!!! gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A były chwile że zbierały co się położyło ogólnie dobrze chodziły małe chruściki.Jazda to była bo żyłka na początku 0,10mm no i dwie ładne ryby poszły z muchą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Przedewszytskim Gratuluje wszystkim lowca pieknych ryb. Wczoraj wkoncu otworzylem z moim przyjacielem sezon. po 10 miesiacach przerwy od kropaskow przezylismy najwspanialszy dzien nad naszym ciurkiem. Padlo w sumie 69 kropkow do 58cm. Oprocz tego tyle samo okoni, 3 lipienie i 6 klonkow. Standardowo mielismy zmiane pogode mimo ze caly tydzien swiecilo slonce i bylo cieplo. Standardowo sie skapalem, obilem piszczele ale mordka sie smieje do teraz. Niestety zapomnialem karte do lustra i sa tylko fotki z komorki. Juz sie nie moge doczekac kolejnego wypadu :-D SPRZET: Evergreen Temujin The firangiDaiwa Certate 2004 finesse CustomFC Dead or Alive 6lbWabiki. Ilex Middia i Mitts, Megabass Smolt, DL Stout, Mepss 2 Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Predatorhunter 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ..widać, że woda opadła..i waga sporo .Gratuluję nieziemskich wyników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzieki sliczne Patryk, woda byla naprawde niska i zmieniala kolor 3 x w ciagu dnia. Pierwsze 2 godziny szklanka, po 1 godzinnym deszczu lekka kawa z mlekiem a po kolejnych 3-4 godzinach zaczela sie klarowac i pstragi znow zaczely intensywnie zerowac. Na odcinku ok 60 metrow wyjelismy 14 ryb z czego 6 z jednego dolka pstragi atakowaly zazarcie nasze wabiki nawet po 3-4 razy. Mielismy tez smieszna sytuacje kiedy kumpel wyjal okonka a ten zdjal mu gume z haka, w kilku rzutach pozniej wyciagam tego samego okonka a ten wypluwa mi gumke :-D jak dostane meterial filmowy to sklece jakis filmik. Nastepny termin wyprawy juz mamy, wielki piatek. A co do wagi to tylko 22kg na minusie :-D Zdr Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ...zamierzone czy spadek formy ??tez bym tak chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ...zamierzone czy spadek formy ??tez bym tak chciał Jakbys schudl 22 kg, to juz wogole bys sobie z banda alko-taskowa nie poradzil Pieknie polowione @Kamil! Nastepnym razem wez karte do aparatu, bitte Pozdrawiam i gratuluje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Daniel, tasior opierdziela mnie ze za bardzo dociążam dziób jego pompona i gorzej ze ślizgiem ...Niech kurna kupi większy motor a nie każe mi zejść kategorię wagowa niżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Daniel, tasior opierdziela mnie ze za bardzo dociążam dziób jego pompona i gorzej ze ślizgiem ...Niech kurna kupi większy motor a nie każe mi zejść kategorię wagowa niżej Pamietaj Patryk, ze kapitan zawsze ma racje.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ...gorzej jak na moim dziób będzie niedociążony i ja każe mu nabrać wagi...dostanie dwa hantle po 15kg w kieszenie i bedzie oki...Przy okazji podpompuje sobie chłopaczyna "bicka" ..Koniec OT bo nas mod pozamiata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Patryk to powrot do formy :-) Po operacji postanowilem zrobic wszystko aby wkoncu zrobic forme zycia. Na fotach wyszlem tak szczuplo bo ciuchy juz na mnie tak wisza. Musze wszystko nowe kupic ale narazie czekac bo chce jeszcze pare kilo sie pozbyc. Daniel obiecuje ze karta to bedzie 1 rzecz ktora sprawdze przed nastepnym wyjazdem Dzieki Bogu dzisiejsze komorki maja jako takie kamerki bo taki dzien przezyc bez fotek to bym sie chyba zalamal :-| Jeszcze 2 tygodnie i moze znow uda sie polowic :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Poproszę róbcie zdjęcia C&R i do kalendarza -> http://jerkbait.pl/topic/38065-kalendarz-jerkbaitpl-catchrelease-2015-marzec-kwiecie%C5%84-i-maj/ ! Zobaczcie pierwszą kartkę .... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Gratuluję Kamil pięknego wejścia w sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Daniel, tasior opierdziela mnie ze za bardzo dociążam dziób jego pompona i gorzej ze ślizgiem ... od razu opierdziela, mała sugestia, co by się nadwagi pozbyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 świetna fota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ...gorzej jak na moim dziób będzie niedociążony i ja każe mu nabrać wagi...dostanie dwa hantle po 15kg w kieszenie i bedzie oki...Przy okazji podpompuje sobie chłopaczyna "bicka" ..Koniec OT bo nas mod pozamiata Po co od razu hantle, dwa sześciopaczki i po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Poproszę róbcie zdjęcia C&R i do kalendarza -> http://jerkbait.pl/topic/38065-kalendarz-jerkbaitpl-catchrelease-2015-marzec-kwiecień-i-maj/ ! Zobaczcie pierwszą kartkę .... Super wyszło !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Remek pięknie to wyszło. A fota palce lizać. Piękna ryba, piekny krajobraz. U mnie tylko pomarzyć można o takim krajobrazie i rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jedna z dwóch dzisiejszych rybek taki oto 40-stak, za to walka przednia bo na krótkim dyszlu pomiędzy dwoma zwalonymi konarami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratulacje! Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Zdjęcie słabej jakości ale w tle rzeczywiście niezły "sajgon" widać. Chyba bobry maczały w tym swe ogony. Fajny tęczak. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez pawello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Z dzisiejszego wypadu, kilka 30,42,44 i rodzynek tęczak 54 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi