Skocz do zawartości

Pstrągi 2014

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne rybki Panowie, graty ! 

Po 3 tygodniowej przerwie w końcu udało mi się na parę godzin skoczyć. Niesamowicie mroźny i słoneczny piątkowy poranek, rzeczka "zadeptana", wszystko to nie napawało zbytnim optymizmem. Po 30 min łowienia pierwszy kropek 36 się melduje. Myślę już jest super, w takich warunkach. Później ten 43 cm, pięknie dawał czadu ;). Około 9 woda już była tak prześwietlona, że nawet nie uraczyłem brania. 10 powrót do domu, wypad na + ;)

Pozdro. 

tf652bnd1071_t.jpg

• Like 4

Piękne rybki Panowie Gratuluję Potoków !!!!

Ja dzisiaj znowu zostałem zaskoczony przez rzekę Tęczakiem tylko teraz trochę większy - 52 :D

po zacięciu przy korzeniu wyskoczył metr nad wodę , niesamowita siła

9tcq3d.jpg

sprzętowo :

- robinson cortez light spin 245 , 8-20 g

- ryobi zauber 2000 (pierwszy raz nad wodą)

- żyłka dragon flex 0,20

- wobler hand made (prezent)

• Like 21

witam dzisiaj byłem na  swojej rzeczce   od 6 do 9  po 30 minutach branie na wachadełko niestety dwaa młynkii po kropku około cm 40 aco potem sie działo widze plusk  posyłam blaszke za zwalone drzewo iwychodzi potwór 60+ niestety nie trafia w wachadło rece mi latają jak  swiateczna galaretka podaje mu wszystko co mam w moich pudełkach nistety to wszystko na nic 50 metrów dalej nastepny dołek wyjscie takiego50+ iznowu nic po10minutach wyjscie takiego 40 iznowu figa zmakiem  wracam do domu abyła szansa na ŻYCIÓWKE ALE JESZCZE PO NIEGO WRÓCĘ MAM NADZIJE ZE ZROBIE SOBIE FOTKĘ ZTYM POTWOREM  POZDRAWIAM :(

Piękne rybki Panowie Gratuluję Potoków !!!!

Ja dzisiaj znowu zostałem zaskoczony przez rzekę Tęczakiem tylko teraz trochę większy - 52 :D

po zacięciu przy korzeniu wyskoczył metr nad wodę , niesamowita siła

9tcq3d.jpg

sprzętowo :

- robinson cortez light spin 245 , 8-20 g

- ryobi zauber 2000 (pierwszy raz nad wodą)

- żyłka dragon flex 0,20

- wobler hand made (prezent)

Gratulacje wszystkim łowcom. Cieśla, rzeczka bardzo podobna do mojej ;)

• Like 2