KLANADfachura Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gratki koledzy !!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fajne rybki Panowie, graty ! Po 3 tygodniowej przerwie w końcu udało mi się na parę godzin skoczyć. Niesamowicie mroźny i słoneczny piątkowy poranek, rzeczka "zadeptana", wszystko to nie napawało zbytnim optymizmem. Po 30 min łowienia pierwszy kropek 36 się melduje. Myślę już jest super, w takich warunkach. Później ten 43 cm, pięknie dawał czadu . Około 9 woda już była tak prześwietlona, że nawet nie uraczyłem brania. 10 powrót do domu, wypad na + . Pozdro. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Piękne rybki Panowie Gratuluję Potoków !!!!Ja dzisiaj znowu zostałem zaskoczony przez rzekę Tęczakiem tylko teraz trochę większy - 52 po zacięciu przy korzeniu wyskoczył metr nad wodę , niesamowita siła sprzętowo :- robinson cortez light spin 245 , 8-20 g- ryobi zauber 2000 (pierwszy raz nad wodą)- żyłka dragon flex 0,20- wobler hand made (prezent) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gratki panowie u mnie to najbardziej zywotne byly maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 fajnie odpasiony ten tęczak... graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Piękna tęcza Gratki !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Super wybarwiony gratki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek38l Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 witam dzisiaj byłem na swojej rzeczce od 6 do 9 po 30 minutach branie na wachadełko niestety dwaa młynkii po kropku około cm 40 aco potem sie działo widze plusk posyłam blaszke za zwalone drzewo iwychodzi potwór 60+ niestety nie trafia w wachadło rece mi latają jak swiateczna galaretka podaje mu wszystko co mam w moich pudełkach nistety to wszystko na nic 50 metrów dalej nastepny dołek wyjscie takiego50+ iznowu nic po10minutach wyjscie takiego 40 iznowu figa zmakiem wracam do domu abyła szansa na ŻYCIÓWKE ALE JESZCZE PO NIEGO WRÓCĘ MAM NADZIJE ZE ZROBIE SOBIE FOTKĘ ZTYM POTWOREM POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 gratki łukasz pięknie porosły te tęczaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Piękne rybki Panowie Gratuluję Potoków !!!!Ja dzisiaj znowu zostałem zaskoczony przez rzekę Tęczakiem tylko teraz trochę większy - 52 po zacięciu przy korzeniu wyskoczył metr nad wodę , niesamowita siła sprzętowo :- robinson cortez light spin 245 , 8-20 g- ryobi zauber 2000 (pierwszy raz nad wodą)- żyłka dragon flex 0,20- wobler hand made (prezent)Gratulacje wszystkim łowcom. Cieśla, rzeczka bardzo podobna do mojej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dziękuję za Gratulacje @tomasxt , ale to nie będzie ta patrząc na Twoją lokalizację pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A szkoda, byłaby okazja na wspólny wypadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 może w Nowy Rok , mam ochotę znów wyskoczyć nad INĘ na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kilka się skusiło największy nawet wyskoczył na "kielicha" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Imieniny mam jutro,a rzeka dała prezenty dzisiaj.Potoki 57,52,51cm.Dodatkowy prezent,znajomy tęczak ,którego już złowiłem. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 moje jedno z 3 tego dnia 42cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chciałem wstawić fotke swojego, ale post Kolegi JarekC mnie skutecznie z tego zamiaru wyleczył 3 potoki 50+ z jednego dnia to nie lada gratka. Gratuluje rybek i rzeki.Generalnie gratulacje dla wszystkich łowiących za wszystkie rybki. Jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 no no Jarek pozamiatałeś , w jeden dzień taki wynik to niewiarygodne Ogromne Gratulacje !!!!! do czego startowały pstrągi ??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzięki.Jigi czarne na główkach 1gr i 1,5 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 JarekC,Połów niezły. Brawo! Łowisz dość krótkim kijem z tego co widzę. Fajny jednoręczny patyk. Jakieś parametry podasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 piękny dzień, ładne widoczki, miłe wędkowanie, rybki jakieś... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sceneria rzeczywiście piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Widoczki. Rzeczywiście bajkowo tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 JarekC,Połów niezły. Brawo! Łowisz dość krótkim kijem z tego co widzę. Fajny jednoręczny patyk. Jakieś parametry podasz? Kijek Batson 2,13m 2-9gr własnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 JarekC, gratki...Po Tobie to już bardzo nie ma co wystawiać 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi