bartsiedlce Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ładne fotki KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Popieram fajne foty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, dzisiejszy dzień przyniusł mi małą niespodziankę na Mojej wodzie pstrągowej. Przez kilka godzinek i kilku kilometrach w deszczyku pobawiłem się ładnie z pstrągami. Rybki nie były za wielkie w granicech 28-35cm ale za to było ich sporo złowionych i dużo wyjść. Wyniku takiego nie zanotowałem (oczywiscie ilościwego) chyba ze 3 lata ,albo więcej. Przypuszczam że trafiłem idealnie w pogodę i żerowanie.Brania nie były agresywne ale pewne.Dobra ale nie to było moim zamiarem dzisiejszego postu tylko : . - trafiłem na tarło minogów i to w trzech miejscach oddalonych od siebie około 500m.Zdjęcia nie najlepsze ale fajna pamiątka została.Taka przygoda trafiła Mi się już po raz czwarty w odstępie kilku lat. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Poprobuj na twistery ponizej miejsc tarla tych minogów . Mozesz zsie zdziwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Super Minogi !Ja jeszcze nie miałem okazji spotkać tych cudakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To samo? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nakręciłem też (może trochę nieudolnie ale jakoś tam nakręciłem) kawłek filma jak mi się uda go obrobić to wmontuje go w posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To samo? Obraz 025.jpgWaldi u Ciebie też sie bzzzzzyyyk.................. te potworki teraz??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy u WAS coś widać, ale mam taka nadzieję że jednak coś tam da się zobaczyć : https://www.youtube.com/watch?v=Toc18PBwUZ4 Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam.pojechałem coś namierzyć z kumplem na 3 godzinki , woda mocno trącona i podniesiona , ale brały , 3 ryby wyjęte 47 , 37 i 48 spaślaczek na koniec wszystkie na swojego wobka 5 cm , wreszcie skompletowałem wszystkie 40stki wszystkie rybki odpłynęły w dobrej formie Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez c1eśla 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fajne kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Blogowa: http://jerkbait.pl/blog/4/entry-229-freitajeczek/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Łukasz graty wielkie!Jesteś mistrz Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dajesz radę Łukaszu ! Fajne te Twoje pstrągale ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) @KwaQ ładne rybki i fajne foty Pijawki dają im ostro popalić jak widzę @c1eśla graty regularnych wyników, fajną macie wodę Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Pszemo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To samo? Obraz 025.jpgAnakonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 dzięki za gratki @wildriver - Marek nie przesadzaj już , udało się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Idzie dobre.Coraz częściej widuje się minogi. Zwłaszcza tam gdzie od kilku lat ich nie było.Z sentymentem w Święta się im przyglądałem w wodzie która się praktycznie wyjałowiła.POZDR..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Potok 44cm ... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) A co mi tam;) Nowy jestem na forum, to mój pierwszy sezon pstrągowy więc ryba cieszy jak żadna przedtem;) 38 cm na obrotówkę 1kę Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Super foty @Tomus :-) rybka też ładna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Moja nowa życiówka 58cm Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez kriskros1981 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Powiedz jeszcze, ze to z tego potoku za Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 WItamGratulacje Krzychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tak, rzeczka może i mała ale można trafić tam ładną rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi