c1esla Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 graty za postawę szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 58 to już coś,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Gratulcje. 52,teraz 58.....pniesz się co 6 centymetrów. czas na 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj mój Kacper pierwszy raz łowił na mokrą muszkę ,złowił dwa pstrągi i jednego klenia powyżej 30 cm plus kilka spiętych .Radochy było co niemiara 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 @tomi78 piękna sprawa i to na muchę Radość dziecka bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ważna akcja w kilku kadrach Hol bardzo emocjonującyUśmiech mówi wszystkoOczywiście jedyna słuszna droga 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rośnie nam nowe mądrzejsze pokolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rozwalił mnie tym "... i kto tu jest mięczakiem?"Zaszczepiłeś młodego pięknie, gratuluję pociechy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Cool Czapa! Szacun @Tomy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 witam kolegów rybki w dobrej formie wróciły do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dziś pechowo 7 spadów ładnych kropkodyli a jeden bezczelny patrzył na mnie i się śmiał 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Moja nowa życiówka 58cm My jak razem Krzysiu pojedziemy to albo jeden albo drugi zawsze coś wydłubie Jeszcze raz Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Moja nowa życiówka 58cm No Krzysiek, piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie ma tematu co to za ryba a jako iż na pstrągach byłem to mam pytanko! Co to za model trotki bo ni to smolt ni kelt ale i srebro tu nie zbyt pasuje A żeby nie było nie domówień odpłynął a zaraz za nim pstrąg Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez wyjec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ...salmo trutta morpha fario... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Czyli więcej w oceanie nie wędkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Na podstawie zdjęcia nie da się określić gatunku na 100%. Ryba sądząc po charakterystycznym zniekształceniu płetwy piersiowej pochodzi z hodowli. Może to być np. "przetrzymany" smolt troci, krzyżówka międzygatunkowa (międzyrasowa) lub najzwyklejszy pstrąg z linii o takim ubarwieniu. Co to jest może wiedzieć tylko hodowca który dostarczył materiał zarybieniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Wieczorna rójka na bogato.Sześć ryb, najwieksze to 43 cm i 55 cm. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Darecki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 @Darecki ten 55cm musiał Ci dać nieźle popalić, zwłaszcza, że złowiłeś go na muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) @Darecki ten 55cm musiał Ci dać nieźle popalić, zwłaszcza, że złowiłeś go na muche Dobre 15 minut odjazdów i dojenia, zwłaszcza że końcówka przyponu fluorocarbon 0,16 mm. Edytowane 1 Maja 2014 przez Darecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzisiejszy na suchara,nie mierzyłem go ale 40cm albo ciut więcej miał na pewno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ładne rybki graty chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiantrout Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tez tak mi się wydaje ... ewentualnie jakaś zaraza /choroba... jakiś badziewie w wodzie? Przyczyn może być wiele... niekoniecznie wina złego obchodzenia się z rybą. Nie ujmujmy zalet C & R snując takie domysły bo zaraz ktoś to przeczyta i stwierdzi ze ten cały C & R to o kant du** rozbić bo ryby i tak padająwitam i popieram myśl całkowicie się z nią zgadzam pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Coś te pstrągi zrobiły się strasznie nieśmiałe , barania bardzo delikatne i bez poprawek. Od 6 do 13 wyholowałem 3 rybki: 39 , 37 i ten forumowy 42. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam. Jak na złość troszkę się ochłodziło i nic nie chciało się roić żeby poćwiczyć na suchą. Na spina kilka pstrągów, na zdjęciu największy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi