kacper524 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Maja 2014 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Dzisiejszy Edytowane 7 Maja 2014 przez kacper524 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 z ostatniego pobytu nad łupawą 44cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 dzisiejszy samczur 54cm 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ten to dopiero ma kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przepięknie ubarwiona ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękny, szacunek dla łowcy jak i dla ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piter graty, kawał gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak sobie obiecałeś tak zrobiłeś - gratuluje Piotr samozaparcia i pięknie ubarwionego lorbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękny kropek-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 wspaniały! przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 piter , pstrąg bajka , zajebiste barwy i rozmiar ,gratuluję !!!!!na co go dostałeś ??dla mnie maj jest najlepszym miesiącem pod grubego lorbasa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja pier.... ale pięknie ubarwiony samiec. Kosmiczna ryba- uśmiech musiał być bardzo szeroki graty @piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Co racja to racja, cudo! Cukierkowy ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dzieki Pany jak to mówią "dzien Konia " obrotówka oczywiscie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dzieki Pany jak to mówią "dzien Konia " obrotówka oczywiscie Pozdro a jak prowadzisz obrotkę w górę rzucasz i prowadzisz z prądem czy w dół rzucasz i prowadzisz pod prąd ?bo też może spróbuje bo nie mam pstrągów na obrotki , a mam ich troche na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Teraz w okresie jętki próbuj prowadzić obrotke z prądem, często można w ten sposób nieźle namieszać Edytowane 9 Maja 2014 przez DAWIDspinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 mało mam teraz czasu na pstrągi , ale spróbuję w ten sposób namieszać w moich nurtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja lowie w poprzek jak trocie pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 dzisiejsze kabanki z podwojnego holu obie rybki wziely na wobki mojej produkcjii 5sdr i czworeczka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Fajne kabanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dzisiejszy grubasek "z krzaków" na długą nimfę 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) piękne rybki poławiacie !!! ja wrzucam dopiero dzisiaj , mój ogromny prezent od rzeki jaki dostałem w sobotę, druga potokowa , nie licząc tęczowej 5 z przodu w sezonie wziął na mojego wobka 6cm o szarówce , dlatego zdjęcia wyszły nie ładne wrzucam tylko to bo reszta lipna...Rybka była namierzona , 2 razy mi wychodził i raz uderzył w woblera ale na pusto jakiś miesiąc temu , ale wiedziałem że tam mieszka , bo ostatnim pobytem nad rzeką spłoszyłem dużą rybę z płytkiej wody no i w sobotę ośmielił się zjeść woblera , ciekawe czy jeszcze się spotkamy w tym roku Edytowane 13 Maja 2014 przez c1eśla 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Brawo Ciesla !Kapitalny pstrąg z szarowki !Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi