Pavko Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Fajny chudzielec Edytowane 28 Maja 2014 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 nie ma pod Krakowem takiej szerokości rzeczki, gdzie można by spotkać pstrągi tego wymiaru (oficjalnie...) Gratki Michale !!! czekam aż woda się oczyści i z muchą na pstrągi uderzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pierwsze pół metra za mną dokładnie 51,5Gratki Michał. Super chudzielec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gratulacje fajny okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 czym fota robiona? widać, że profeska rybka piękna - gratuluję. Ale faktycznie chuda. Ja obstawiam jakieś górskie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Z dzisiejszego krótkiego wypadu tęczak 45 cm zasmakował w obrotówce nr.2 meppss black fury Drugie zdjęcie jest czadowe !!!Trzeba je [ zdjęcie ] wysłać do bobesku,będzie miał fajny odnośnik do ostatnich tęczaków. Edytowane 28 Maja 2014 przez TOFIX99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 @michcio , gratki 5 z przodu jest cyfrą magiczną , ale jak już Ci pękła to teraz będą lecieć pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dzięki Panowie, fotki powstały dzięki koledze Karolowi Pudło to Nikon D700 a obiektyw jakieś fiu-bździu co fajnie pstryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 z taką puchą nad wodę? fiufiu, na bogato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Michał, fajnie że przekroczyłeś. Teraz, te mniejsze będą już ..... inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie jak ja Wam zazdroszczę takich klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Michcio graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Deszcz nie deszcz i był remis ale ja zdjęcia ładniejsze robię 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ładny gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tomek,widzę porządną przynętę na końcu twojego zestawu.[ wiadomo - " wir " rządzi !!! ]Fajny "40"-stak.I nawet parę czerwonych kropek ma !!! P.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Tomek tym razem udało Ci się zrobić ładne zdjęcie z moim pstrągiem .Kolejny wyjazd musi być bardziej owocny. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez caber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Przynęta słuszna i nie dościgniona ale jako że ja miałem aparat to zdjęcie rybie kolegi zrobiłem co by moich nie męczyć A tak pozatym nowy kołowrotek chciałem pokazać Edytowane 3 Czerwca 2014 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 HejDziś mi się udało złowić 37cm kropaska.Branie na woblerka 6 cm prowadzonego wachlarzem pod prąd. Fajniusio jeździł po nurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Hej coś tam wczoraj ze zdjęciem mi się nie powiodło , więc wklejam dziś. GRATULUJĘ - ale regulamin to regulamin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sorry bardzo zapomniałem się. ciut za mały.C&R oczywiście było.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Trochę wolnego przytuliłem, to i czas na pstrągi. Moja mała sicret river nadal żyje Przewinęło się trochę tego, wszystkie w przedziale 35-50 cm. Kurcze, żyć się chce Obrotówka nr 1 z nurtem. Pozdro moczykije 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ładnie. Ja dzisiaj od 4.40 do 9.00, na pstrągach.............................................................................. Złowiłem..... szczupaka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ładnie. Ja dzisiaj od 4.40 do 9.00, na pstrągach.............................................................................. Złowiłem..... szczupaka Waldek Ty szczęściarzu Ja mając dwa dni wolnego .......................................................................................... leżę w łóżku z 39,8 stopniami gorączki FAKKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wychodzi nocne szlajanie się za mętnookimi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi