c1esla Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 wczoraj wyskoczyłem na 3 godz. na inny odcinek , na początku spiąłem dwa 30staki , później taki Samczyk w genialnej kondycji zebrał jiga i walczył z ogromną siłą i dynamika w pobliżu zwaliska i wracamy do domciu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ty szczęściarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 witam gorąco Łukasz zamiatasz a ledwo przyjechałeś brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ty szczęściarzu To już chyba nie nazywa się szczęście . To bardziej wstęp do "profeski" .Gratulacje pięknych rybek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Panowie ja mam tylko podtrzymywać pstrągowy temat ?????? hehe Wczoraj 4 godz bez kontaktu , a tu nagle przed wieczorem wyszedł mi do wobka ale od razu schował się w domek , odczekałem jakieś 7 minut, podałem swojego wobka 6 cm pstrążka pływającego powyżej stanowiska ryby i pierwszy raz miałem branie z powierzchni jak wobler swobodnie spływał coś pięknego !!!!!!zacięcie i hol niesamowity , odjazd w górę jakieś 10 m , potem zawrót i do domku ale jakoś dałem radę , wszystko trwało prawie 2 minuty kilka fotek szybki pomiar 49 i do domku Mamusiu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 fajne kropienie... gratulacje i uznanie za regularnosc. Ja juz tesknie za kropkami. Chyba pora sie rozejrzec w temacie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak szybko rosną pstrągi.Baaardzo szybko.Potok złowiony 12 kwietnia miał 44 cm i ten sam pstrąg 6 sierpnia 52 cm. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 musisz go tam niezłe dokarmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 hmmm.... szybko faktycznie. Rybka bez watpienia ta sama... Nawet jesli przyjac blad pomiarowy w okolicah 1cm, to i tak bardzo szybko. Wypada sie tylko cieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kolejny dowód na to, że warto delikatnie obchodzić się z rybkami i zwracać im wolność. Fajnie zmienił umaszczenie - taki letni, jasny blondyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dużo skromniej... ale też cieszy 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zdjęcie klimatyczne takie żywe kolory.Gratki rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Coś pięknego Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Śliczna rybka i niezłe kamuflago... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Michał P fajna rybka super JarekC 4 miesiące 8 cm :o :o przyrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Największy z soboty. Było też sporo mniejszych, tak więc nowe przynęty sprawdziły się w 100%. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Poje halem na rozpoznanie terenu bo byc moze odwiedzi mnie nie byle kto z j.pl ale woda z roku na rok coraz bardziej bezrybna. Szczupakow ogorm, sam wyjalem 5 pistoletow a oblowilem moze 50% rzeki. Sporo okonia, pstragow drobnych kilka widzialem jak i troche kleni. Mimo to taki wysportowany sie jednak skusil. Sprzęt: Kijek Evergreen Temujin the firangiMlynek daiwa certate finesse custom 2004Linka varivas sea bass 10lb + ok 2m FC dead or alive firmy nogales 6lbWobek Megabass live x smolt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dziś pogoda dla wytrwałych.. gorąco, duszno, pot lał się strumieniami.. ale taki potoczek zatańczył na sznurze 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 piękna ryba GRatki Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sprzed kilku tygodni, hiszpańska rzeka górska, pięknygrubasek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Miały być potokowce, pogoda na nie wymarzona jednak największą rybą dnia był tęczak.Sprzętowo:Cascade Composite do 10gramDaiwa Tournament 2508 z żyłeczką 0,20wobler Piotra Mołdocha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Piękny grubasek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ja czekam na 25-26 sierpień i wyruszam na zakończenie sezonu pstrągowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Michał P fajna rybka super JarekC 4 miesiące 8 cm :o :o przyrostuJak widzimy cieszy fakt, że są wody w których kropki mają pod dostatkiem różnorodność pokarmu, czystą wodę i doskonałe warunki do życia, a tym samym do tak wspaniałego przyrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Po długiej dniówce przywitał mnie taki kropasek pozdro 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi