Skocz do zawartości

Pstrągi 2014

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ja mam tylko podtrzymywać pstrągowy temat ?????? :angry: hehe

Wczoraj 4 godz bez kontaktu , a tu nagle przed wieczorem wyszedł mi do wobka ale od razu schował się w domek , odczekałem jakieś 7 minut, podałem swojego wobka 6 cm pstrążka pływającego powyżej stanowiska ryby i pierwszy raz miałem branie z powierzchni jak wobler swobodnie spływał coś pięknego :rolleyes:  !!!!!!

zacięcie i hol niesamowity , odjazd w górę jakieś 10 m , potem zawrót i do domku ale jakoś dałem radę , wszystko trwało prawie 2 minuty :)

kilka fotek

2lx8bd3.jpg

szybki pomiar 49

350tkjp.jpg

i do domku Mamusiu :)

• Like 11

Poje halem na rozpoznanie terenu bo byc moze odwiedzi mnie nie byle kto z j.pl :D ale woda z roku na rok coraz bardziej bezrybna. Szczupakow ogorm, sam wyjalem 5 pistoletow a oblowilem moze 50% rzeki. Sporo okonia, pstragow drobnych kilka widzialem jak i troche kleni. Mimo to taki wysportowany sie jednak skusil.

Sprzęt:

Kijek Evergreen Temujin the firangi

Mlynek daiwa certate finesse custom 2004

Linka varivas sea bass 10lb + ok 2m FC dead or alive firmy nogales 6lb

Wobek Megabass live x smolt

post-48077-14076671584388_thumb.jpg

• Like 2

Michał P   fajna rybka super :)

JarekC 4 miesiące 8 cm :o :o :o :o przyrostu

Jak widzimy cieszy fakt, że są wody w których kropki mają pod dostatkiem różnorodność pokarmu, czystą wodę i doskonałe warunki do życia, a tym samym do tak wspaniałego przyrostu :)