mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 pięknie łukasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) No jak idziesz łowić ?? Ja coś namierze Ogłusze No i podbiorę A na koniec fotkę mi zrobił Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez wyjec 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 fajny psiak! i pstragal! w Polsce jeszcze kilka dni i dluuuuga przerwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Gratki fajnych okazów .Fakt jeszcze kilka dni i przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tomek, piękny pstrąg, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @ Wyjec ,fajne masz klimaty u siebie,rybka ładniutka a i kompan mimo że pewnie czasem nazbyt ciekawski to i jemu i tobie spędzanie wspólnie czasu nad wodą sprawia sporo frajdy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klimaty zawsze były ale dopiero dzięki serdecznym kolegom z forum, którzy wykazali się cierpliwością zarówno do mnie jaki i łowiska, udało się odczarować magiczną wodę .A psina zawsze wykazuje radość a po łowieniu skrajne zmęczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @wyjec Gratki piękna ryba !!!!! ile mierzył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 graty panowie piękne kropki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Fajny kropas, mega czadowa rzeka. GRATKIpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Gratuluje wszystkim pięknych rybek. U mnie wczoraj bardzo zadowalające wyniki 3 ryby wyjęte, 2 spady i masa wyjść. Poniżej 45-tka na salmo minnow 6. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @wyjec Gratki piękna ryba !!!!! ile mierzył ??Myślę, że coś pod 50 choć nie mierzyłem bo niestety mierzenie po holu by go zabiło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ładny-gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzisiaj straciłem pierwszą w życiu rybę z 5 z przodu ale dzień i tak uważam za udany. Sporo fajnych kontaktów, coś tam wyjechało no i dostałem lekcję pokory od +/- 55-tki która po podniesieniu się do minnowa przez następne 20 minut majestatycznie obserwowała cały przekrój moich przynęt z uporem podawanych jej pod nos i jak by nigdy nic wygrzewała się w pełnym słońcu zupełnie na nic nie reagując, aż wreszcie przegonił ją kajakarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to od jutra kropki mogą odpoczywać i zbierać siły do tarła. Miejmy nadzieję że elektrycy nie będą zbyt skuteczni bo wędkarzy będzie mniej nad rzekami, a wiadomo jak kota (wędkarzy) nie ma to myszy (elektrycy i inni kłusole) harcują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 U nas w tym okresie pstrągi miewają "zapalenie płud od zimnych wideł" takie czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzisiaj straciłem pierwszą w życiu rybę z 5 z przodu ale dzień i tak uważam za udany. .....................................................Również dzisiaj, zbliżony wymiarowo, po krótkim holu pokazał mi ............................ ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Również dzisiaj, zbliżony wymiarowo, po krótkim holu pokazał mi ............................ ogon I to jest w tych cwaniaczkach najpiękniejsze Miejmy nadzieję, że nie stanie się to co sugerują koledzy powyżej i za rok znowu się z nimi zmierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przynajmniej spróbujemy swoich sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Zakończenie sezonu pstrągowego. Edytowane 1 Września 2014 przez Kajtelek2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Zakończenie sezonu pstrągowego.Śliczny pstrąg.U mnie niestety na zakończenie nie trafiło się nic fotogenicznego...Już mi tęskno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Wiem że ryba nie regulaminowa ale ....Zagadka sobotniego popołudnia... Zastanawiająca mega dziura na brzuchu.Zwłaszcza że ryba huknęła mocno i agresywnie w strimera. Edytowane 1 Września 2014 przez KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 czapla ze stritem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Łowiłem pokiereszowane ryby, ale takiej z bebechami na wierzchu jeszcze nie widziałem z drugiej strony świetnie pokazuje to jak twarde potrafią być to stworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Może to po ataku czarnego bociana o ile nie odleciał ewentualnie kormoran . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi