tomala89 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Coś ode mnie . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A tu mój kropek z ostatnich dni sezonu .Taki na ok 35 cm wojownik, w ciemnych barwach. Długo przyjdzie czekać na kolejne potyczki... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 11 cm jeszcze nie podpinałem Są jednak u mnie takie odcinki rzek, na których woblerek 7-9 cm nie robi za "nadwymiarowego". Czasem, zwykle przez nieuwagę, zapnę jakiegoś trociowego. Nie zauważyłem, by wzbudzał szczególną panikę w rybostanie Będę musiał sprawdzić, w przyszłym sezonie.Może zacznę od 9 cm w górę? Przynajmniej, by ciekawość zaspokoić . Wiedziałem, że coś kręcę. Łowiłem już ale 13-stką.Wystarczy powtórzyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie zawsze im wieksza przyneta tym wieksza pstrazyna Ten zjadl 7.5 cm wabik w dosc "zylastym" miejscu o znacznym uciagu. Pozny poranek byl, akurat sie rybka ruszyla. Pozdrawiam 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Piekna ryba Guzu. Nie myslales czasem, zeby sprobowac na muche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Piekna ryba Guzu. Nie myslales czasem, zeby sprobowac na muche?Dziękuję Łukasz Jakkolwiek smutno to zabrzmi to niestety nie mam czasu na odkrywanie nowej planety. Spiningu nie daje rady wysycic w trakcie coraz krótszych sezonów wędkarskich. Także muszka owszem, ale po reinkarnacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Guzu a testowałeś "Białego Rycerza" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Guzu a testowałeś "Białego Rycerza" ??Jeszcze nie...Jak dotad tylko "Bialego jelenia" - mydlo toaletowe po calym dniu wedkowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Niesprawiedliwie. U nas już nie wolno, więc powinien być kategoryczny zakaz umieszczania TAKICH kabanów i podnoszenia nam ciśnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dobre bo nasze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tooomasz, ale zarosłeś..wyglądasz jak bojówkarz Jihad`u ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tooomasz, ale zarosłeś..wyglądasz jak bojówkarz Jihad`u ...Zapuszczam od zlotu na Turawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ps. Dzięki kupiłem tego tamrona. .. we wtorek testy będą. Mam nadzieje ze kolejne fotki będą przynajmniej podobne z daleka do Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dobry zakup, sample były ok...w przeciwieństwie do sprzedającego .Teraz pstrykać,próbować,ustawiać,kombinować...i czytać .Dużo światła i dobrych kadrów życzę.Jakby co to wal na priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wspomnienie lata :D ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Filmik z dwóch wypadów na BP mam nadzieję, że się spodoba. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) ......................mam nadzieję, że się spodoba.Najbardziej zakończenie. Też tak trzymam w zębach. Bywa niebezpieczne Edytowane 4 Października 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Lata leca, a rybka potrafi zaskoczyc drogowcow Taki pstrag, co wygladal na wiekszego, a okazal sie zawodniczkiem o wyjatkowo krotkim ogonku.Wiec w wyscigu "centymetriuszy" nie uplasowal sie tak wysoko, jak zapowiadala to jego postura.Miare 60 przekroczyl... Takze, taka ciekawostka, ktora zjadla 6 cm woblerek o migotliwej pracy i ubarwieniu myszki. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękna ryba Danielu....specjalnie go ciachnąłes przy ogonie co by nie było, że same 70minus poławiasz ...Nie uplasował się wysoko powiadasz... u nas to 6metrów nad poprzeczką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękna ryba Danielu....specjalnie go ciachnąłes przy ogonie co by nie było, że same 70minus poławiasz ...Nie uplasował się wysoko powiadasz... u nas to 6metrów nad poprzeczką U was, w tym cudownym, boleniowym disneylandzie to z pewnoscia nielatwo o pstraga Przegladnalem kilka zdjec z roznymi kropkowancami, jakie udalo mi sie utrzymac do zdjecia, i takiego, zeby pletwa odbytowa dotykala ogonowej ...nie mialem.Takze reklamacja pelna geba - wypuscilem go po 1 fotce PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A co by bylo gdyby zalozyl 11 cm Sliczna ryba Daniel! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 U was, w tym cudownym, boleniowym disneylandzie to z pewnoscia nielatwo o pstraga Przegladnalem kilka zdjec z roznymi kropkowancami, jakie udalo mi sie utrzymac do zdjecia, i takiego, zeby pletwa odbytowa dotykala ogonowej ...nie mialem.Takze reklamacja pelna geba - wypuscilem go po 1 fotce PozdrawiamGuzu..ee tam...5lat wstecz na boleniowej rafce złowiłem pstrąga..wędrownego http://foto.fishing.pl/layout/set/fullscreen/galerie-prywatne/spinningowe-lowy-galeria-patryka-s/boleniowy-odrzanski-przylowik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ..ee tam...5lat wstecz na boleniowej rafce złowiłem pstrąga..wędrownego Wiadomo, ze jak sie umie, tak jak Ty, to nie sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A co by bylo gdyby zalozyl 11 cm Sliczna ryba Daniel! Sezon zbliza sie ku koncowi.Mozna jakies tam pseudo wnioski wyciagnac, a statystyki nie klamia.Na F11 zlowilem wiecej DUZYCH w tym roku, niz na wszystkie pozostale przynety razem wziete...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wiadomo, ze jak sie umie, tak jak Ty, to nie sztuka ..ślepa była na jedną patrzałkę, co widać na fotce..myślała, że to strzebla a strzeliła w dellko-uklejkę .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi