Dero1990 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie lubię początku sezonu, bo ryby chude i bez wigoru. Ale skoro wiosna za oknem to i fajnie pośmigać troszke kijem. Obie ryby złowione na Jig'a. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Gratuluję Łukasz za świetne rozpoczęcie sezonu, jestem pełen podziwu twojego "przerobu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No @Dero poczatek sezonu juz masz za soba, udany jak i caly rok... pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten na drugiej fotce wygląda jak lampart śnieżny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ładny połów! Gratulacje Ten na drugiej fotce wygląda jak lampart śnieżny Oddał wszystkie "rubiny" w zamian za dostęp do tarła Ciekawy kropek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten na drugiej fotce wygląda jak lampart śnieżny A Łukasz jak czołgista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po braniu przez myśl przeszło mi czy to nie mały srebniak... ale jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dero,ty w studni rybę złowisz .Gratuluję udanego otwarcia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dero do jakiego kijaszka masz podpiętego tego stradic-a c14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) O takich kilka fotek z wypadu nad piękna wodę Edytowane 10 Stycznia 2014 przez wyjec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tomek, gratulacje, świetne fotki.Ja jeszcze muszę trochę posiedzieć przy książkach, a ciągnie na pstrągi. Wszystko na obrotówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dero do jakiego kijaszka masz podpiętego tego stradic-a c14? To Kij od mojego przyjaciela Sebastiana M. typowa wykałaczka pod jiga i inne lekkie tematy na główce.Bardzo Limited Edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 40staczek na bananka 3.5cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 eee, odkułeś się teraz jedziemy po te 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Od dzisiaj to ja tych poniżej 70 nawet nie zacinam, nie ma co narybku kaleczyć :lol: i chyba się przeproszę z Shimano Vengeance 20-60g jakiegoś jerka wydłubię z szafy i możemy na prawdziwego pstrąga ruszać :D Edytowane 10 Stycznia 2014 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak ja wam panowie zazdroszczę pięknych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Piękny pstrąg i fotka także niczego sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ładne pstrunie, widzę panowie nie próżnują , bravo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Od dzisiaj to ja tych poniżej 70 nawet nie zacinam, nie ma co narybku kaleczyć :lol: i chyba się przeproszę z Shimano Vengeance 20-60g jakiegoś jerka wydłubię z szafy i możemy na prawdziwego pstrąga ruszać :DGajosiku. Jak złowisz chociaż jednego pstrąga na 70cm to przełamię się i kupię Twój wobler Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gajosiku. Jak złowisz chociaż jednego pstrąga na 70cm to przełamię się i kupię Twój wobler Sprawdź prywatną wiadomość, wtedy to co napisałem będzie miało zupełnie inne znaczenie, i pewnie się ze mną zgodzisz że nie powinienem się rozpisywać zbytnio na ten temat na forum ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) I Ty mi piszesz, że chcesz uniknąć najazdu wędkarzy ?Zmieniam zdanie.Nie kupię Twojego woblera - nigdy Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Od dzisiaj to ja tych poniżej 70 nawet nie zacinam, nie ma co narybku kaleczyć :lol: i chyba się przeproszę z Shimano Vengeance 20-60g jakiegoś jerka wydłubię z szafy i możemy na prawdziwego pstrąga ruszać :DLubelskie niczym Irlandia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Chyba w snach... Długie lata miną zanim w Polsce będziemy mieli rybne wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Gajosik do mnie PW nie doszło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiejszy: Poza tym kilka spiętych, wszystkie ryby brały na płytkiej wodzie. Łowiłem na pływające woblery, takie +/- 5cm. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez marekn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi