staszek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak w temacie- byle do opłaty karty wędkarskiej . W moim przypadku to w następnym tygodniu . W środę odbieram kartę w starym kole a w piątek zapisuję sie do nowego koła i robię wsie opłaty.Na razie dostaję kociokwiku . Dzisiaj rozebrałem swoje Technium i zrobiłem mu pełen serwis (dzięki Mefisto za smar i oliwkę ) . Jutro robię to z TP ( w razie czego odsprzedam wolne części )A to wszystko by dotrwać do momentu kiedy w pełni prawa będę mógł wyjść połowić okonie ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Trzeba było opłacić wszystko wcześniej. Ja wszystko załatwiałem 30 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Tak się składa że w moim kole urzędują TYLKO w środy a ostatnio zawodowo miałem przefajdane w grudniu. Poza tym zmiana koła itd.Jakoś znajdę coś w zastępstwie ............ Edytowane 1 Stycznia 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja także haracz uiściłem 30, w nocy było grzecznie i okonki odpłaciły, zwłaszcza jeden - 36 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wczoraj byliśmy z koleszką na zakończeniu sezonu a tu lodzik. A dziś pogoda super tylko karta nieopłacona a mnie nosi po domu. Jutro na biegu płacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja w przyszłym tygodniu potapam się do swojego koła zapłacić haracz i może na jakieś pstruchy się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystko pięknie Staszku ; tylko prosiłeś żeby się wstrzymać z opłaceniem składek do czasu naszego spotkania " organizacyjnego ". (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Tak, dlatego teraz .......cierpię męki................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) U mnie na szczacie zezwolenie morskie miałem dziś jeszcze ważne.Wypłynęliśmy na wodę po godz. 10:00 i udało mi sie nawet złowić dwie wymiarowe trocie. Jestem trochę przesadny, dlatego pierwszy wypad z rybami na kiju - może nowy rok nie będzie zły. na wody słodkie (Jezioro Zarnowieckie) zezwolenie roczne wykupuje za 600zł ale to poczekam jak lód się pojawi Edytowane 1 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi