bazyloss Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) ktoś posiada taką piękną matową wersję Zilliona 7.9 bez gwiazdy ? Edytowane 1 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Multik bez gwiazdy wygląda jakoś tak łyso ... chociaż kolorek ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A ten zillionowaty nie jest ładniejszy od Depsa? http://www.mefistofishing.pl/megabass-ip79-left-p-1130.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A ten zillionowaty nie jest ładniejszy od Depsa? http://www.mefistofishing.pl/megabass-ip79-left-p-1130.html Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Uuuu, ciekawostka. Tak bez gwiazdki jakoś dziwnie. Przy grubszej walce może być ciężko wyregulować hamulka? trafić w mały regulator przy wędce pod sporą rybą, adrenalinie, może być kłopotliwe. Ale to pewnie jak jazda samochodem z kierownicą po lewej i po prawej. Dwa tygodnie i człowiek się przyzwyczaja. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A ten zillionowaty nie jest ładniejszy od Depsa? http://www.mefistofishing.pl/megabass-ip79-left-p-1130.html dla mnie nie, w rzeczywistości za bardzo się świeci rozważałem IP, ale wybrałem J-Dream 7.9, tyle, że teraz ten mat mi bardzo się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Uuuu, ciekawostka. Tak bez gwiazdki jakoś dziwnie. Przy grubszej walce może być ciężko wyregulować hamulka? trafić w mały regulator przy wędce pod sporą rybą, adrenalinie, może być kłopotliwe. Ale to pewnie jak jazda samochodem z kierownicą po lewej i po prawej. Dwa tygodnie i człowiek się przyzwyczaja. Ładny. a ja myślę, że wprost odwrotnie, myślę, że w naturalny sposób palce zjeżdżają na koło obrotowe, dodatkowo masz na nie więcej miejsca, no i regulacja w tym hamulcu jest bardziej płynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 a ja myślę, że wprost odwrotnie, myślę, że w naturalny sposób palce zjeżdżają na koło obrotowe, dodatkowo masz na nie więcej miejsca, no i regulacja w tym hamulcu jest bardziej płynnaCzemu bardziej płynna ? Zasada działania chyba taka sama jak gwiazda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) tak, ale wg mnie na filmiku widać, że skok jest "gęstszy" ps. wychodzi niestety trochę drożej niż Steez Edytowane 2 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pokrętło zamiast gwiazdy wygląda lepiej i waży mniej. Ergonomiczność jest na poziomie porównywalnym, z jednym wyjątkiem. W warunkach polowych, w młynkach o sporej mocy hamulca pojawia się niedogodność. Przy końcowych ustawieniach, siła potrzebna do dotarcia do oporu hamulca bywa znaczna. Dłuższe ramie w oczywisty sposób pomaga. Testów nie robiłem ile mogę dociągnąć, ale czuć różnicę. Badane na tuningowych pokrętłach do ABU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 no wreszcie głos praktyczny, dzięki Dobry Człowieku, tu jest Full Lock, więc może faktycznie być pod koniec ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 jak tak sobie oglądam to jeszcze raz, to niepokojąca jest 49s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 jak tak sobie oglądam to jeszcze raz, to niepokojąca jest 49s dokładnie, luz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 miałem tak przez chwilę w Zillionie PE, jak za lekko dokręciłem korbkę, ale tu chyba nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Luz luzem trzeba by było w rękacha mieć żeby ocenić czemu się giba , może też miał słabo korbe dokręconą - jedno jest pewne przy 5 kg hamulcu bez gwiazdy bedzie ciężko na maxa dokrecić a szczególnie w kierunku zgodnym z obrotami korby , bo jak to zrobic zeby zatrzymac korbe i krecic dociskiem ?? Dwoma rękami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 tym bym się aż tak nie przejmował, mam Zilliony z korbą 100mm i po prostu jest tam tyle miejsca, że nie powinien to być jakiś szczególny problem, aczkolwiek z gwiazdą pewnie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 tym bym się aż tak nie przejmował, mam Zilliony z korbą 100mm i po prostu jest tam tyle miejsca, że nie powinien to być jakiś szczególny problem, aczkolwiek z gwiazdą pewnie łatwiej Skoro z gwiazdą łatwiej to po co życie sobie utrudniać Ale nie powiem zawsze coś fajnego z czeluści internetu wygrzebiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 dokrecic mozna w domu, od biedy kombinerkami ale jak regulowac nad woda, podczas holu, z goraca ryba na drugim koncu linki ... o to sie nie martwicie? bo to byla pierwsza mysl jaka mi do glowy przyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 mi ten kolor się strasznie podoba i dlatego pytałem czy ktoś ma i może powiedzieć jak to się spisuje w praktyce , zresztą cena mało atrakcyjna jak za Zilliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ps. daiwa jest ostatnio czesto sprzedawana pod wlasna marka ... gran craft http://tacklenews.net/product_category/reel/daiwa-gancraft-t3mago.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 dokrecic mozna w domu, od biedy kombinerkami ale jak regulowac nad woda, podczas holu, z goraca ryba na drugim koncu linki ... o to sie nie martwicie? bo to byla pierwsza mysl jaka mi do glowy przyszla Przecież pisałem o tym - od biedy można nosić kombinerki ze sobą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) tłumaczenie z Google : Non-slip drag system which is the main feature of the DR100ZX.You can drag someone from heavy cover without power loss is completely eliminated by shunned the drag which is the functionality that is not required in the frog game and punching to be used in full lock the drag, passing the leadership of all the big bus.The point where the star drag was located, the machine cuts the parts of the operability is taken into consideration, such as winding the line slug with one hand is placed. czyli teoretycznie w w małym i średnim zakresie mocy hamulca lekko, a potem blokada i ryba na klatę - dobrze rozumiem ? w innym miejscu piszą, że do metody Frog, bez użycia hamulca Edytowane 2 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) dokrecic mozna w domu, od biedy kombinerkami ale jak regulowac nad woda, podczas holu, z goraca ryba na drugim koncu linki ... o to sie nie martwicie? bo to byla pierwsza mysl jaka mi do glowy przyszla Regulacja nie jest problemem. Odkręcić da się swobodnie. Siły w paluchach mamy tyle samo- ta sama średnica. Chwytać można między kciuk i palec wskazujący, tak samo jak przy pokrętle docisku. Natomiast kwestia tego ile będzie brakowało do końca jest otwarta. Bo na pewno nie da się dokręcić równie silnie jak gwiazdą. Przynajmniej przy przejściu z gwiazdy, na pokrętło w modelu zaprojektowanym pod gwiazdę. Jak jest w daiwie nie wiem. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie wiem,jestem laikiem w tym sprzęcie,dopiero stawiam pierwsze kroki,ale dla mnie gwiazda to zaje...sta sprawa,wszystko pod konrolą przy jednej ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Trzeba po pierwsze tym polowic a po drugie miec troche szczescia, zeby trafic na gruba rybe i wtedy wyprobowac jak to sie sprawdza. Zycze wszystkim takiego testu:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi