Żbiku Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czy mial ktos do czynienia z tymi lodkami? Jakies opinie? Przykladowy link http://tablica.pl/i/oferta/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-330-wiosla-ID1KOL5.html?code=5ebd7f02bf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miras1983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 witam. ja miałem od nich łódz ,inny model niż z linku, godna firma polecenia, transport wytargowałem gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Transport mi w sumie zbedny, bo sa niedaleko ode mnie i sam sobie przywioze. Bardziej mi zalezy na info o wykonaniu, stabilnosci, zaletach i wadach. Nie ukrywam, ze cena 1900 dosc wysoka. Wprawdzie 2-płaszczowa ale za 1150-1300 mozna miec nowa 1-płaszczową o tych samych wymiarach i zastanawiam sie czy warto tyle dokladac do niej. A z ciekawosci ile wynosil transport? Tzn ile udalo Ci sie zjechac z ceny (zebym wiedzial jak z nimi rozmawiac) Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Powiem tak do 2000 raczej nic hiper super nie kupisz trzeba brac to co ktoś ma i się w miare dobrze sprawyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miras1983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) nie bardzo pamiętam,(3 lata temu) chyba 3stówki ,jak przywiózł mi łódz miał jeszcze ze sobą dwie...także po drodze. z ceny nic nie zjechałem, transport miał tyle kosztować. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mam na miejscu m.in. takie oferty http://tablica.pl/i/oferta/lodka-wedkarska-310-ID1tFGL.html?code=5ebd7f02bfNie wiem wprawdzie co to warte, jak stabilne. Cena jednak zacheca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miras1983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 dł 310, z tymi pięcioma osobami na pokładzie to ich poniosło.ale jest szersza od poprzedniej propozycji , to zawsze na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Z pięcioma osobami średnio po 90 kg to raczej ona na dno pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pipczento2002 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jeżeli miałbym coś doradzić, to szukaj jednopłaszczowej. Miałem poprzednio jednopłaszcz i zero problemów z mocowaniem osprzętu i ewentualnymi przeróbkami (uchwyty na wędki, stelaż pod zadaszenie). Teraz mam dwupłaszczową i problem ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Słuszna uwaga. Jednopłaszczowe są też zwykle tańsze i łatwiejsze w do naprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 po pierwsze 330 cm i 3 osoby ??? to jakies nieporozumienie we 2 osoby to jeszcze ale 3 ??? po drugie dlaczego tylko 12 miesiecy gwarancji ? takie łodki to powinny miec 5 lat gwarancji. JA bym nie kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam , zamierzam kupić łódkę polport 330 , czy ktoś może ma takie cos i może sie pochwalic jak to pływa, tutaj link ;http://polport.pl/lodzie/polport330#&panel1-4 co sądzicie o kształcie dna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Czy ktoś użytkuje lub pływał taką łodzią? http://allegro.pl/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-340-nowosc-i6660764015.htmlhttp://allegro.pl/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-340-nowosc-i6659520668.html Ciekaw jestem opinii użytkowników oraz innych zainteresowanych tematem, również opinii o producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Stanica PZW z której korzystam ma na stanie model Polport 420, ogólnie łódki dające poczucie bezpieczeństwa, ( ) wykonane nieźle, na przestrzeni lat widziałem kilka połamanych ławeczek, ale pamiętaj, że to wypożyczalnia więc z dbaniem o sprzęt jest różnie... choć przyznam, że powinny być solidniejsze. - po 5 latach gdzie część tych łodzi stoi na zaporówce przez 7-8 miesięcy na wodzie, zmienia się stan tej wody, więc często stoją na dnie, falowanie powoduje, że spód trze czy uderza o kamienie, pojawił się problem szczelności i zdarzyło się, że nabrała do środka wody... ale są to ekstremalne warunki więc przy normalnym użytkowaniu nie powinny się takie rzeczy zdarzać... Łódki do spokojnego pyrkania na niewielkim silniku. Ten model jest niby sporej wielkości ale wygodnie wędkuje się w 2 osoby. Ogólnie jeśli chodzi o moje odczucia to są pozytywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tryt Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nowość. Chyba ciut za wąska, nie wiem, czy pokład całkowicie płaski i nie wiadomo, jak ze stabilnością na wodzie. Wysokie burty http://polport.pl/lodzie/lodzie/polport-400-4900-zl-nowosc-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nowość. Chyba ciut za wąska, nie wiem, czy pokład całkowicie płaski i nie wiadomo, jak ze stabilnością na wodzie. Wysokie burty http://polport.pl/lodzie/lodzie/polport-400-4900-zl-nowosc-2018Jak widać to odbojnica gumowa za dodatkową opłatą 300 zeta ,dla mnie dziwne powinna być w stadarcie -IMO Do tego knagi , rolki kotwiczne i relingi i mamy prawie 1k do podanej ceny . Pokład wygląda na płaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jak widać to odbojnica gumowa za dodatkową opłatą 300 zeta ,dla mnie dziwne powinna być w stadarcie -IMO Do tego knagi , rolki kotwiczne i relingi i mamy prawie 1k do podanej ceny . Pokład wygląda na płaski Faktycznie, z tą odbojnicą to lekka kpina. Powinna być w standardzie, do tego antypoślizg na pokrywach bakist. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Faktycznie, z tą odbojnicą to lekka kpina. Powinna być w standardzie, do tego antypoślizg na pokrywach bakist.Dokładnie , tym bardziej wiem jak wygląda łódka sklejona z dwóch skorup i jest połączona nitami . Przy zakupie taki obraz ( bez odbojnicy) to jakaś pomyłka żeby nie powiedzieć jak Ty kpina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Waga 125 kg. na dwie skorupy to nie za dużo. Wąska i takie wysokie fotele... musi być wesoło już na małej falce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tryt Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Zestawiłem mniej więcej takie samo wyposażenie Sempera 380 i Polportu - wyszło prawie identycznie (około 8000). Reszta jest milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Burty 70cm to ona ma,ale mierzac od kila.Tkz.wolnej burty to ma najwyzej 40cm.Dno szalupowe-okragle,brak wzdluznych ryfli-stabilizatorow dna,ktore powoduja,ze lodz jest stabilna i mozna wedkowac na stojaco.Tepy dzob,bedzie stawial opor podczas plywania,po prostu wanna.Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Użytkuje może ktoś tą łódkę? https://allegro.pl/oferta/7245422903 czy lepiej dołożyć do nieco mniejszego LakeFox'a? Pływać będę na elektryku 2hp 90%sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja używam ten model polporta,Łódź bardzo dobrze wykonana,nikt nie oszczędzal na materiałach,jakość również na najwyższym poziomie,stabilna,pojemna(dwie duże bakisty,ławka ściągana,lodka waży 80kg)dla dwóch osób miejsca naprawdę ogrom,nigdy nie było problemu z całym szpejem czyli torbami,wedkami,echo itd itd..na plus czarny kolor,nie widac całego szlamu czy osadu po zakwitach wody,do tego poczatkowo mialem Haswinga 55lbs,teraz jest mała spalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bywalec84 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Oglądałem na targach łódź polport 400 http://polport.pl/lodzie/lodzie/polport-400-nowosc-2018, zastanawiam się czy jest stabilna, czy przy 9.9KM wejdzie w ślizg z dwiema osobami (silnik yamaha kupiłem przerobiony na 15KM)?? Pytanie czy jej konstrukcja umożliwia w ogóle pływanie w ślizgu...? Z przyczepką koszt to około 8500zł. Zastanawiam się czy to dobry wybór czy możecie coś innego zaproponować do 8-9 tyś zł o tych samych parametrach dla dwóch osób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 WitamCzy ktos mial do czynienia z lodziá Polport 400 i co sádzi o tej lódce ?http://polport.pl/lodzie/lodzie/polport-400-nowosc-2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 WitamCzy ktos mial do czynienia z lodziá Polport 400 i co sádzi o tej lódce ?http://polport.pl/lodzie/lodzie/polport-400-nowosc-2018Miałem okazję popływać w tym roku z 5 konnym silnikiem ,szału nie ma ale jak się łowi samemu i ma dużo czasu to wystarczy. We dwóch trzeba trochę uważać na kolegę ,jak dla mnie trochę ciasno lecz bez tragedii. Jak na tą wielkość i kształt dna nie jest najgorzej ze stabilnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Żbiku
Czy mial ktos do czynienia z tymi lodkami? Jakies opinie?
Przykladowy link http://tablica.pl/i/oferta/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-330-wiosla-ID1KOL5.html?code=5ebd7f02bf
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
3
3
Popularne dni
17 Gru
19
29 Gru
14
1 Sty
8
10 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Krzysztof 11 odpowiedzi
MarasR 7 odpowiedzi
brig 3 odpowiedzi
pawlo29 3 odpowiedzi
Popularne dni
17 Gru 2019
19 odpowiedzi
29 Gru 2021
14 odpowiedzi
1 Sty 2014
8 odpowiedzi
10 Mar 2018
7 odpowiedzi
Popularne posty
amalker
Stanica PZW z której korzystam ma na stanie model Polport 420, ogólnie łódki dające poczucie bezpieczeństwa, ( ) wykonane nieźle, na przestrzeni lat widziałem kilka połamanych ławeczek, ale pamiętaj,
Krzysztof
Witaj Adam Na temat Foxa slyszalem wiele i dobrego jak i zlego .Jedni piszá ze stabilna ,drudzy ze zrobiona z cienkiego materialu.Licho wie co kupic.Najlepiej byloby przyjechac i pomacac ale na to b
pawlo29
Spojrzałem na swoją łódkę , mocowanie silnika i tu jest listwa bardzo oddalona co powoduje że silnik się buja i trza podkładać sporą deskę do wyrównania . Odpływu wody też nie widzę jak woda się wleje
Opublikowane grafiki
60 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi