Żbiku Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czy mial ktos do czynienia z tymi lodkami? Jakies opinie? Przykladowy link http://tablica.pl/i/oferta/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-330-wiosla-ID1KOL5.html?code=5ebd7f02bf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zapewne nie o to chodzi , wstawiasz na większą przyczepę tę łódkę i problem znika . Moim zdaniem jest zły profil dna i może bujać się na boki . Moja ma zupełnie inny profil dna i jest mega stabilna na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Dno bujadło i pawęż za niska ????Przeznaczenie elektryk, troll na małym silniczku.Do ślizgu słabo ???? Edytowane 29 Grudnia 2021 przez @Brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Silnik wystaje poza obrys przyczepy i zasłania rejestrację. Jeśli wystaje ponad 50cm powinien byc oznaczony.Nie .Zimno Zapewne nie o to chodzi , wstawiasz na większą przyczepę tę łódkę i problem znika . Moim zdaniem jest zły profil dna i może bujać się na boki . Moja ma zupełnie inny profil dna i jest mega stabilna na boki Też nie i też zimno Dno bujadło i pawęż za niska Przeznaczenie elektryk, troll na małym silniczku.Do ślizgu słabo Ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Patrzę i patrzę , pawęż za nisko i przy zatrzymaniu łódki cała woda cofająca się leci do środka . Tylko mały silnik tak ja bym pływał , ale na pewno nie kupił bym tej łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Patrzę i patrzę , pawęż za nisko i przy zatrzymaniu łódki cała woda cofająca się leci do środka . Tylko mały silnik tak ja bym pływał , ale na pewno nie kupił bym tej łódki Ciepło ciepło prawie gorąco Pawełku jeszcze przez chwilę popatrzysz i już będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ciepło ciepło prawie gorąco Pawełku jeszcze przez chwilę popatrzysz i już będzie wiadomo No dawaj nie przeciągaj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Spojrzałem na swoją łódkę , mocowanie silnika i tu jest listwa bardzo oddalona co powoduje że silnik się buja i trza podkładać sporą deskę do wyrównania . Odpływu wody też nie widzę jak woda się wleje Edytowane 29 Grudnia 2021 przez pawlo29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Spojrzałem na swoją łódkę , mocowanie silnika i tu jest listwa bardzo oddalona co powoduje że silnik się buja i trza podkładać sporą deskę do wyrównania . Odpływu wody też nie widzę jak woda się wleje Brawo Pawle Już tłumaczę. Łódka jest dwuskorupowa i górna skorupa -jaśniejszy kolor- ma za bardzo wystający kołnierz. Ochraniacz pawęży ,który jest przykręcony do dolnej skorupy nie licuje się z górą i po założeniu silnika -to była spalina 15KM - silnik bujał się bo tylna jego cześć nie dochodziła w płaszczyźnie do ochraniacza pawęży. Podłożenie /dokręcenie dodatkowej deski/sklejki rozwiązało problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Brawo Pawle Już tłumaczę. Łódka jest dwuskorupowa i górna skorupa -jaśniejszy kolor- ma za bardzo wystający kołnierz. Ochraniacz pawęży ,który jest przykręcony do dolnej skorupy nie licuje się z górą i po założeniu silnika -to była spalina 15KM - silnik bujał się bo tylna jego cześć nie dochodziła w płaszczyźnie do ochraniacza pawęży. Podłożenie /dokręcenie dodatkowej deski/sklejki rozwiązało problem. Oglądałem zdięcia w necie na kompie i tam ma grubą deskęMoże tak wygłąda tylko na tej focie Ps. Dobra to zdięcie powiększyłem jest małaniedoróbka ???????? Edytowane 29 Grudnia 2021 przez @Brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Oglądałem zdięcia w necie na kompie i tam ma grubą deskęMoże tak wygłąda tylko na tej focieTak jak na początku wspomniałem .Kumpel ma tą łódkę i jak mocował silnik to do mnie zadzwonił bo mu silnik się bujał . W mojej Wigry i poprzednich łajbach osłonę pawęży zawsze miałem równo z górną skorupą. Może już zostało poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Żbiku
Czy mial ktos do czynienia z tymi lodkami? Jakies opinie?
Przykladowy link http://tablica.pl/i/oferta/lodz-lodka-wioslowa-wedkarska-polport-330-wiosla-ID1KOL5.html?code=5ebd7f02bf
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
3
3
Popularne dni
17 Gru
19
29 Gru
14
1 Sty
8
10 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Krzysztof 11 odpowiedzi
MarasR 7 odpowiedzi
brig 3 odpowiedzi
pawlo29 3 odpowiedzi
Popularne dni
17 Gru 2019
19 odpowiedzi
29 Gru 2021
14 odpowiedzi
1 Sty 2014
8 odpowiedzi
10 Mar 2018
7 odpowiedzi
Popularne posty
amalker
Stanica PZW z której korzystam ma na stanie model Polport 420, ogólnie łódki dające poczucie bezpieczeństwa, ( ) wykonane nieźle, na przestrzeni lat widziałem kilka połamanych ławeczek, ale pamiętaj,
Krzysztof
Witaj Adam Na temat Foxa slyszalem wiele i dobrego jak i zlego .Jedni piszá ze stabilna ,drudzy ze zrobiona z cienkiego materialu.Licho wie co kupic.Najlepiej byloby przyjechac i pomacac ale na to b
pawlo29
Spojrzałem na swoją łódkę , mocowanie silnika i tu jest listwa bardzo oddalona co powoduje że silnik się buja i trza podkładać sporą deskę do wyrównania . Odpływu wody też nie widzę jak woda się wleje
Opublikowane grafiki
60 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi