Andrzej Stanek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Świetne rozwiązanie, przy takim siedzeniu łódź nie musi być pancernikiem. Zmienia to całkowicie moje wyobrażenie co do łodzi. Wielkie Dzięki Kuba, jestem Twoim dłużnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wpadniesz na ryby, bedziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No tak, na wiosłach, ok. W marcu wypływam do czerwca może dopłynę. A jaki paker się ze mnie zrobi. Irlandki sikać po nogach będą jak tylko zejdę na ląd i oby nie ze śmiechu... No to zaczynam szukać od nowa o łodzi mowa. Przekopałeś mi projekt a już byłem na prostej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Przekopałeś mi projekt a już byłem na prostej... Chyba w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No prawie, że. Idę spać mam o czym rozmyślać. I taka prosta decha załatwiła temat na amen, kto by się spodziewał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Andrzej zapomnialem o watku stad spozniona odpowiedz: niestety nie wiem jak to sie zachowuje na stojacej wodzie i nie bede zgadywal. Mialem napisac dokladnie to samo co Kuba, spraw sobie klasyczna drewniana lodke do lapania na muche w jeziorze i po sprawie (w Szkocji uzywaja to samo co w Irlandii). Lapalem z takiej lodzi na Loch Ness i bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Łukasz - zapytanie cenowe poszło do producenta, Kruger. Będzie łódź zlecę wykonanie odpowiedniej ławeczki + oparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A tak sobie przypomniałem oglądając http://www.youtube.com/watch?v=2Z_gb_vdLIk może się jeszcze na coś przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A tak sobie przypomniałem oglądając http://www.youtube.com/watch?v=2Z_gb_vdLIk może się jeszcze na coś przyda? Temat na etapie wyboru modelu i wertowania cennika. Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi