milupa Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pora rozpocząć głosowanie, na głosy czekamy do 15.01.2014 Darecki72 -1 Darecki72 - 2 Melanzyk David Kuba Standera - 1 Kuba Standera - 2 Maciej G. - 1 Maciej G. - 2 rybak109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak dla mnie to GT wymiata, i jako ryba, i jako foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak dla mnie to GT wymiata, i jako ryba, i jako foto. Tak jest !A żeby "zaliczyć" GT nie trzeba tułać się przez pół świata Kuba, może zamiast Kanarów Morze Czerwone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Moze zamiast dumać - jedźmy ? Gdziekolwiek, byle nie na shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sprawy w Pl po domykam na wiosnę, na jesień możemy coś planować. A co masz do Shadów? Fajne łowienie, troszkę tłoczno, ale zabawa przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Po pierwsze. Kuba bardzo dziękuję za agitację na rzecz GT! Mi nie wypada nic innego jak zachęcać do głosowanie .... na bardzo udane... zresztą , Twoje zdjęcie!Po drugie ... to w zasadzie do wszystkich forumowiczów ... jest mi bardzo miło ze względu na ciepłe przyjęcie moich relacji. Jesteście wszyscy bardzo mili!Zawsze sobie ceniłem jerbait.pl za jakość i wysoka kulturę! Poruszacie temat wyjazdu więc ze swojej strony tylko dodam, że na przełomie lutego i marca jadę tam ponownie.Za 2-3 dni będę widział czy mam obsadę. ( 3 osoby ) W razie czego będą miał wolne max. 2 miejsca na 4-5 dni łowienia w zależności od pogody i warunków na wodzie.W razie "W" odezwę się na forum. Temat tylko dla osób zdeterminowanych. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Maciej G. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Maciej G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja niestety do czerwca jestem ukiszony na uczelni - zostaje jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Maciej, na GT poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Może technicznie nie jest doskonałe, ale uchwycenie tego momentu "wyrwania" ryby, to ociekające wodą cielsko, ta jedna jedyna szansa na "strzał" - wykorzystana: bezcenne Przemawiają do mnie takie foty. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zachęcam do głosowania, jeszcze 9 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A dlaczego niektóre fotosy są takie "wielkie"? Ledwo co widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A dlaczego niektóre fotosy są takie "wielkie"? Ledwo co widać Waldek wstawiałem fotki z tego wątku część było w bardzo małym rozmiarze, a przy przenoszeniu jeszcze się zmniejszyły http://jerkbait.pl/topic/31380-foto-konkurs-morski-drapie%C5%BCnik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Waldek wstawiałem fotki z tego wątku część było w bardzo małym rozmiarze, a przy przenoszeniu jeszcze się zmniejszyły http://jerkbait.pl/topic/31380-foto-konkurs-morski-drapie%C5%BCnik/Rozumiem. Obstawiam jednak większy format 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Powiem szczerze, że po tym powiększeniu to bym teraz inaczej zagłosował...Bravo Panie Waldku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora foch Może dlatego, że nawet +1,5 nie pomaga ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Satysfakcja tym większa, ze fotka na która oddałem głos na chwile obecna wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Głosowanie zakończone - Zwycięzcą został Maciej G. ze zdjęciem GT - Gratuluję Zwycięzcę proszę o kontakt na priv w celu ustalenia szczegółów wysyłki nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć. Wysłałem już PW.Jest mi bardzo miło. :-)Chciałem Wszystkim bardzo podziękować, zwłaszcza tym którzy swój głos oddali na moje zdjęcie.Duże brawa dla wszystkich uczestników, agitujących oraz głosujących! Pozdrawiam. Maciej G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora foch Zachowałem swój głos na ostatnią chwilę, więc żebyś nie czuł się osamotniony to jest twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora foch Maciek, musisz zdecydowanie popracować nad rozmiarem Zapraszam na morskie wędkowanie do Dingle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Proszę Państwa, jakieś pomysły co do tegorocznej edycji konkursu foto "Morski Drapieżnik"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Osobna kategoria - "Big Ass GT" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jak dla mnie to powinien być konkurs długoterminowy, właśnie zakończony konkurs trafił na niefortunny czas silnego wiatru nad Europą i niestety rozpoczęty sezon jesienny całkiem poległ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi