zander58 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Od jakiegoś czasu pojawiają się na Allegro wędziska dość drogie 1000 - 1500 zl. Rekomendowane jako wędziska luksusowe firmy ANOS. Czy ktoś macał tego luksusu a może ktoś używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jedna z pierwszych pracowni w polsce. Mam jeden kijek od 15 lat i jeszcze sie nie rozleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Myslalem, ze znajde tutaj wedziska z brylancikami czy inne cuda na kiju ^^Kije z pracowni nierzadko przekraczaja kwote tysiaca a półtora to też żadny wyczyn.Kwestia doboru komponentow, mialem od Rodmasa kijki i bez większych udziwnień płaciłem 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No i kwestia samej "rurki" chyba też.. Można kupić i za 300, i za 1300... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 dokładnie, wystarczy phenixa tx-a ubrać w tytany i dobry koras i już zbliżamy się do 1700-1900 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No i kwestia samej "rurki" chyba też.. Można kupić i za 300, i za 1300...Prawdę Pan Tomaszek pisze, mam takie rurki za 300 i za 1300 więc 1500 zostało solidnie przekroczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dla mnie luksusowe wędzisko to takie, które po pleckach podrapie w razie potrzeby.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodas Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dla mnie luksusowe wędzisko to takie, które po pleckach podrapie w razie potrzeby.. Witam! To się ożeń , ale to chyba wyjdzie znacznie drożej Serdecznie Pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Oj znacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dla mnie luksusowe wędzisko to takie, które po pleckach podrapie w razie potrzeby.. Drapanie to żaden szał. Byle mikado można się podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Te wedziska są robione najprawdopodobniej na blankach Harissona, ja bym przed zakupem poprosił o zdjęcie potwierdzające, ze te przelotki to Fuji. Ossowski był świetnym rod-builderem ale to co czasem wyprawial wolalo o pomstę do nieba. Osobiście znam min. 5 osób, które chętnie skorzystały by z dożywotniej gwarancji udzielonej na jego wedki. Wedki jakie przy uwzględnieniu inflacji kosztowały z 10 tysi sztuka. Wracając do samych banków to konstrukcje coś koło im7, kosztują 400-500 zł sztuka. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tylko ta nazwa ... trochę zniechęca ... prawie jak anus...http://pl.wikipedia.org/wiki/Odbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi