Tomek_N Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam, ostatnio spotkalem w ofercie sklepu niemieckiego takie cudenka firmy Keitech. Sa to glowki jigowe i gumy (uzywane czesto jako trailery). Czy ktos ma z tym jakies doswiadczenie? Wygladaja naprawde bardzo interesujaco, lecz cena nie jest mala. Tutaj link : Klik Pozdrawiam i dziekuje z gory. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 No widze ze temat sie rozkrecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Hehe widze ze już masz nowa inicjatywę Używałem tych jigow rubberow tylko ze innej firmy ale tak samo wyglądają, dobre na okonki w zarośniętych miejscach, mozna tez na nie zalozyc worma. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ogolnie to mam zamiar kupic pare do sprobowana na okonki na mojej nowej miejscoweczce na Menie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dzisiaj do mnie przyszly dwa do sprobowania. Zobaczymy jak sie sprawdza Trailery (gumeczki) sa tak zwane Han Han f. Tsunekichi. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Te gumki powinny się sprawdzić zarówno na okonia jak i na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No ja mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomek_N
Witam,
ostatnio spotkalem w ofercie sklepu niemieckiego takie cudenka firmy Keitech. Sa to glowki jigowe i gumy (uzywane czesto jako trailery).
Czy ktos ma z tym jakies doswiadczenie? Wygladaja naprawde bardzo interesujaco, lecz cena nie jest mala.
Tutaj link : Klik
Pozdrawiam i dziekuje z gory.
Tomek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi