Skocz do zawartości

Świder

Fatso

Rekomendowane odpowiedzi

Ale rzeki wybieracie coraz większe, to może nad Srebrną się wybierzemy ;)

to było w kwestii że Świder też na pewno płynie ;-) nie żeby jechać do Błonia Andrzeju,

kiełbasa na zakończenie sezonu i może jakieś branie, już dzisiaj nie ma tego cholernego wiatru także kto wie ...

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

anpart oprócz bociana, bażanta i jastrzębia(?) było coś pływającego?

Ja dziś na końcówce Świdra: bóbr, sarna, zimorodek i odprowadzony wzrokiem bolek to był jedyny kontakt z pływającymi i chyba odpuszczę sobie ten odcinek rzeki bo mam wrażenie że tam straszna pustynia jest jeśli chodzi o ryby.

Kolega złapał okonka cieknącego mleczem i miał 2 spięte szczupaczki, a u mnie odjazd zakończony obcięciem przynęty mimo 20 cm. przyponu.

Było całkiem przyjemnie tylko wiatr psuł atmosferę. Trzeba to powtórzyć.

Edytowane przez Tomrusz

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...

Na ten rok OM się niestety nie postarał.Jak będzie w przyszłym,nie wiadomo.Moje wrażenie jest takie,że PZTFUu odpuściło sobie tą małą rzekę.O Wisłę i Zegrze dla rybaków walka by pewnie była zacięta.

Nie pisz bredni. Obecnie rzeką zawiaduje RDOŚ w Warszawie, który wydaje zezwolenia. Będzie to trwać dopóty nie powstanie plan zagospodarowania rezerwatu. Co cwańsi takie zezwolenia mają już po kilka lat.

Nie pisz bredni. Obecnie rzeką zawiaduje RDOŚ w Warszawie, który wydaje zezwolenia. Będzie to trwać dopóty nie powstanie plan zagospodarowania rezerwatu. Co cwańsi takie zezwolenia mają już po kilka lat.

Czy zwykły śmiertelnik jest w stanie sobie taką ogarnąć bez znajomości?

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka