Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) W sumie racja. Teraz też to tak odbieram. Po prostu nerwowy chyba jestem bo byłem 3 razy w tym roku na rybach ???????????? Edytowane 9 Listopada 2024 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jeżeli ktoś łowi w Świdrze ładne okonie, to musiałby być szalony, żeby zdradzać miejscówki. Obawiam się, że musisz sprawdzić sam. I jak będą, to nikomu nie mów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Jeżeli ktoś łowi w Świdrze ładne okonie, to musiałby być szalony, żeby zdradzać miejscówki. Obawiam się, że musisz sprawdzić sam. I jak będą, to nikomu nie mów Nie ośmieliłbym się zapytać o miejscówki. Ryby na tacy to nie moja bajka ????Wystarczyłaby informacja że są tam ryby Jutro sprawdzę ????PozdrawiamDaniel Edytowane 9 Listopada 2024 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Witam. Czy w Świdrze można liczyć na okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Są okonie w różnych miejscach rzeki. Ja w tym roku byłem jedynie jeden raz i miałem sztukę ok 25-30cm, ale tylko jedną. Zresztą byłem bardzo krótko. Mam też ze Świdra mój rekord - rybka miała 35 cm. Polecam dużo spacerować nad rzeką Zawsze miałem nadzieję na jakiegoś pstrążka, ale chyba mięsiarze byli wcześniej. Wędkuję na odcinku rezerwatowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Zrozumiałem, nie posądzam Cię o to Po prostu Świder taki mały Edytowane 9 Listopada 2024 przez Dziad Wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi