tpe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W ofercie Taimena pojawiły się wyroby Airflo. Po pobieżnym przeanalizowaniu cen (porównywałem z ebay.co.uk), wydają się dość zachęcające http://www.taimen.com/pl/pl/product_set/3-x-airflo-velocity/39http://www.taimen.com/pl/pl/product/airflo-delta-classic-34-jacket_99931344/103699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ceny są dobre i wybór spory. To dobra marka "budżetowa". Brakuje jej aury wypasu Rio, jednak.. ja tam ich linki lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie analizowalem cen Airflo w calej Ameryce, ale na Alasce byly troszke drozsze od Rio co mnie zdziwilo. Od kolegow slyszalem, ze jest roznie, ale zasadniczo ceny sa podobne, wiec ciezko powiedziec ze to marka budzetowa jesli chodzi o linki, przynajmniej za oceanem. Cale szczescie ze u nas jeszcze nie zdzieraja kasy jak inne firmy i dlatego korzystam z tego przy kazdej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Myślę że zwykle miedzy 50 a 30% taniej, przynajmniej w Europie. Airflo to chyba UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A kije Airflo? Warte zachodu na tej półce do 5 stów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) na angielskim ebay skagit compact airflow ok 40 quid, rio skagit ifight ok 50czy to duzo czy mało? moim zdaniem niewiele.polecam szukać wyprzedaży, wtedy jest dopiero tanio. ( skagit short w us ok 25USD)mialem glowice airflow,nie mogę nic zlego o niej powiedzieć. moze tylko, że moim zdaniem sznury rio są miekksze. za to tipy airflow dużo tansze, ale bezproblemowo z rio współpracujące.wiec dla każdego coś miłego.pozdrówka Edytowane 3 Stycznia 2014 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Peresada, ja za wszystkie moje plywajace skagity w UK zaplacilem £29-31 z wysylka gratis (wszystko oczywiscie na terenie UK) i to nie byly wyprzedaze, po tyle poprostu chodza, przyklad: http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-AIRFLO-SKAGIT-COMPACT-TACTICAL-SHOOTING-HEAD-FLY-LINE-FREE-P-P-/321125338921?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Line_JN&var=&hash=item4ac48fcf29Rio mozna znalezc za £40 z wysylka. Niby tylko £10, ale jak sie robi zakupy z glowa to w przekroju sezonu mozna sporo zaoszczedzic i przeznaczyc na jakis szlachetny cel, np. wyjazd na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właśnie rozpakowałem kręciołek Switch 7-9 (ten tańszy, z wtryskarki ) i jestem mile zaskoczony, przede wszystkim łatwą wymianą kartridży i spasowaniem elementów. Oczywiście jak na kręcioł w cenie dobrej linki muchowej . Minusem jest jedynie koszmarne w obsłudze pokrętło hamulca, co jest w sumie bez znaczenia, gdyż w zasadzie w tym modelu owego hamulca brak A najlepsze jest to, że jest to jedyny kołowrotek jaki widziałem, w którym producent kłamie na temat jego wagi na swoją "niekorzyść" Otóż model ten miał ważyć jakieś 207 gramów a waży ok. 195. Co mnie mocno zmartwiło, gdyż szukałem kołowrotka o wadze ok. 230 gramów i liczyłem na to, że i w tym przypadku waga kołowrotka będzie wyższa niż deklarowana Jednak zastosowane rozwiązania technologiczne (brak łożyska, czy chociażby tulei ślizgowej w szpuli itd. itp. oraz jakość zastosowanych materiałów budzą obawy co do trwałości owego cudu techniki. W związku z powyższym mam pytanko. Miał ktoś ? Używał ? Wytrzyma sezon? PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi