Skocz do zawartości

ZZ w sobotę 10 maja

Dziwny

Rekomendowane odpowiedzi

Po co Ci te 3 pistoleciki?? Dałbyś im urosnąć chłopaku...Skoro stać Cię na kartę wędkarską i wędkę to z głodu pewnie nie umierasz...Niby postąpiłeś w zgodzie z regulaminem, ale nic by Ci nie ubyło jakbyś dał im podrosnąć...Znakomita większość uczestników forum wypuszcza złowione ryby do czego i Ciebie zachęcamy dla wspólnego dobra.

Pozdrawiam,

P.

P.S.

Zasadą forum jest niepublikowanie zdjęć rybich zwłok także proszę przestrzegaj jej.

Zgadza się.

Tak robi 90% wędkarzy.

Nie złamałem regulaminu.

Wszystkie ryby, które złowiliśmy z kolegą były wymiarowe.

Łapie ryby i zabieram ,ponieważ je konsumuje, tak jak większość ludzi na forum !

Nie zasłniam się jakimiś bzdurami takimi jak - złap i wypuść - oszukaństwo i bzdura.

Odpowiedzcie !

Mistrzowie ; złap i wypuść ;ilu z was wypuściło złapane ryby typu:

1 - srebrniak

2 - kelt

3 - łosoś

Na pewno żaden :lol: :lol: :lol: :lol:

@Dziwny

Poczytaj Jerkbaita a przekonasz sie, ze mamy zupelnie inne podejscie do lowienia ryb.

Zlamales regulamin Jerkbaita, zamiesciles fotki rybich trupow. A w innym, o tej samej nazwie (ktory zostal usuniety) zdjecia niewymiarkow, ktore urosly do ponad 50cm.

Jezeli bedziesz dalej probowal w podobnym stylu, bede uwazal, ze chodzi o zwykla zadyme i zostanie potraktowane odpowiednio.

Gumo

Zgadza się.

Tak robi 90% wędkarzy.

Nie złamałem regulaminu.

Wszystkie ryby, które złowiliśmy z kolegą były wymiarowe.

Łapie ryby i zabieram ,ponieważ je konsumuje, tak jak większość ludzi na forum !

Nie zasłniam się jakimiś bzdurami takimi jak - złap i wypuść - oszukaństwo i bzdura.

Odpowiedzcie !

Mistrzowie ; złap i wypuść ;ilu z was wypuściło złapane ryby typu:

1 - srebrniak

2 - kelt

3 - łosoś

Na pewno żaden :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie wiem czy mogę się uważac za mistrza C&R (od kilku lat nie zabiłem ani jednego drapieżnika - taki mój wybór...)

jeśli chodzi o mnie do tej pory wypuściłem 100% moich kelciaków :mellow: i wiesz co?? kurde żyje nadal (zarówno ja jak i ryba) i mam / mamy sie świetnie