Dziwny Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Usunalem zdjecie, poniewaz jego tematyka kloci sie z podstawowymi zalozeniami Redakcji, tzn. propagowania zasady C&R.Prosze na przyszlosc powstrzymac sie od zamieszczania podobnych tresci. A najlepiej nie tylko nie zamieszczac ale i nie zabijac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 o rany ale masakra, lepiej Pan te zdjęcia zchowa... chyba pomylony nowy temat z odpowiedzią !! zawału można dostać.. dla wrażliwych na C&R nie radze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dziwny a gdzie umiar jak już musisz to weź jednego,ja ci nie żałuję ale bez przesady nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Niestety takie zdjęcia do mnie nie przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Chłop się zalogował pewnoe tylko po to by ciśnienie tutaj ludziom podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Po co Ci te 3 pistoleciki?? Dałbyś im urosnąć chłopaku...Skoro stać Cię na kartę wędkarską i wędkę to z głodu pewnie nie umierasz...Niby postąpiłeś w zgodzie z regulaminem, ale nic by Ci nie ubyło jakbyś dał im podrosnąć...Znakomita większość uczestników forum wypuszcza złowione ryby do czego i Ciebie zachęcamy dla wspólnego dobra.Pozdrawiam,P.P.S.Zasadą forum jest niepublikowanie zdjęć rybich zwłok także proszę przestrzegaj jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Niestety, tak robi około 90% naszych wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Banan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziwny Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zgadza się.Tak robi 90% wędkarzy.Nie złamałem regulaminu.Wszystkie ryby, które złowiliśmy z kolegą były wymiarowe.Łapie ryby i zabieram ,ponieważ je konsumuje, tak jak większość ludzi na forum !Nie zasłniam się jakimiś bzdurami takimi jak - złap i wypuść - oszukaństwo i bzdura.Odpowiedzcie !Mistrzowie ; złap i wypuść ;ilu z was wypuściło złapane ryby typu:1 - srebrniak 2 - kelt3 - łosośNa pewno żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie chcę się tu wtrącać, ale wydaję mi się, że te forum nie jest jednak dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Dziwny jesteś naprawdę dziwny. Prawdą jest, że nie złamałeś regulaminu pzw, jeśli te ryby miały wymiar, ale łamiesz ogólnie rozumiany regulamin tego portalu. Sam dokonaleś wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 @DziwnyPoczytaj Jerkbaita a przekonasz sie, ze mamy zupelnie inne podejscie do lowienia ryb.Zlamales regulamin Jerkbaita, zamiesciles fotki rybich trupow. A w innym, o tej samej nazwie (ktory zostal usuniety) zdjecia niewymiarkow, ktore urosly do ponad 50cm. Jezeli bedziesz dalej probowal w podobnym stylu, bede uwazal, ze chodzi o zwykla zadyme i zostanie potraktowane odpowiednio. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jak mniemam wszyscy juz powiedzieli co mieli do powiedzenia. Czasu bylo dosc. Pozwole wiec sobie zamknac ten watek. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 I po sprawie. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Zgadza się.Tak robi 90% wędkarzy.Nie złamałem regulaminu.Wszystkie ryby, które złowiliśmy z kolegą były wymiarowe.Łapie ryby i zabieram ,ponieważ je konsumuje, tak jak większość ludzi na forum !Nie zasłniam się jakimiś bzdurami takimi jak - złap i wypuść - oszukaństwo i bzdura.Odpowiedzcie !Mistrzowie ; złap i wypuść ;ilu z was wypuściło złapane ryby typu:1 - srebrniak 2 - kelt3 - łosośNa pewno żaden Nie wiem czy mogę się uważac za mistrza C&R (od kilku lat nie zabiłem ani jednego drapieżnika - taki mój wybór...) jeśli chodzi o mnie do tej pory wypuściłem 100% moich kelciaków i wiesz co?? kurde żyje nadal (zarówno ja jak i ryba) i mam / mamy sie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi