gacopyrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cześć,W ramach noworocznych podsumowań opowiem Wam jak na dętce od traktora spłynąłem Wisłą do Gdańska Miłego oglądania 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W tym miejscu bardzo dziękuję @Wyjcowi aka Kojotowi, za to, że czekał ponad 3 godziny pod mostem w Toruniu i za iście królewskie przyjęcie@Welskiemu, za to że tłukł się do mnie z Gdańska do Górek Zachodnich ponad godzinę i za to, że pokazał i opowiedział co i jak w wędkarskiej trawie zatokowej piszczy Panowie jesteście Goście !Cieszę się, że zawsze można liczyć na towarzystwo z J.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Świetna przygoda. Jesteś pozytywnie zakręcony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 I to się nazywa mieć fantazję. W paru miejscach jako widz czułem jakbym był na tej "dętce". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajna,ciekawa przygoda . Gratuluje pomysłu i realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Super przygoda! Pozytywnie megaaa!!Ktoś mi w zeszłym roku też opowiadał o takich planach z Warszawy ale to chyba ktoś inny pisał...zresztą nie ważne. Super to zrobiłeś!!Z logistyką miałeś jakieś problemy ??Czy jakieś atrakcje wędkarskie miałeś ?? Chyba opowiadać to byś mógł i mógł i mógł! Jeszcze raz GRATULUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jakbyś na 2014 planował podobną wyprawę i załogę to piszę się w ciemno. To co zrobiłeś jest moim marzeniem od blisko 10 lat, Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cieszę się, że się podoba i dziękuję za miłe słowa Wędkarsko się nie spisałem, bo mnie ciągle gnało za tym co za horyzontem, ale potencjał wody ogromny.Co do logistyki, organizacji i innych takich, to nie ma o czym gadać: ot parę konserw, namiot, wodoszczelna torba i do przodu, no, ze 3 stówy na paliwo i do przodu !Jak komu chodzi po głowie, albo się marzy to się nie ma nad czym zastanawiać, tylko płynąć Jak co potrzeba to jestem do dyspozycji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To ja dziękuję za odwiedziny i liczę na kolejne w tym roku to jakieś rapy połowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dobrze Ci idzie, w tym roku może rz. Bug do pokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam,fajna wyprawa,jaką ilość wody na silniku dziennie pokonywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jesteś hardcorem Zaszczepiłeś mi teraz bakterie i nie mogę być gorszy w nadchodzącym sezonie, też mam dentkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajna sprawa, widzę że nawet pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Dziennie pływałem ok 120,00 km, powyżej 150 to już jest męka (dokładny kilometraż na filmie)Mam nadzieję , że więcej ludziów złapie bakcyla.Pogoda tak, dopisała, ale w drugim terminie, na początku miało być w Boże Ciało, ale wtedy było 13 stopni i lało jak z cebra Edytowane 3 Stycznia 2014 przez gacopyrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Extra!!!Bo trzeba twardym byc, nie "mientkim".Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Fajna, skondensowana kompilka...Żeby dętką po Zatoce pływać, to jakiś "kwit" trzeba mieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Super przygoda !!!Choć może nie do końca zima za oknem to cieplej się zrobiło po obejrzeniu filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 @argragbi Po zatoce do 2 Mm bez kwitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) @argragbi Po zatoce do 2 Mm bez kwitów Tak nie do końca bez kwitów, łódź musi byc zarejestrowana a dwa tylko do długości łodzi 7,5 i silnik do 10KW bez patentu do 2Mm, kadłub do 12m sternik motorowodny 2Mm w porze dziennej (silnik bez ograniczeń), kadłub powyżej 12m patent sternik motorowodny morki bez ograniczeń, po przeszkoleniu radio UKF odsyłamRozporządzenie Ministra Sportu i Turystyki z 16 kwietnia 2013r poz 460 Edytowane 4 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jak się dentka sprawuje na morzu? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Sprawuje się bardzo dobrze, oczywiście jak fala jest większa to chlapie, no i w ślizgu pływać ciężko, bo d..a strasznie boli , ale za to jak jest woda spokojna, no to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jakbyś na 2014 planował podobną wyprawę i załogę to piszę się w ciemno. To co zrobiłeś jest moim marzeniem od blisko 10 lat, Szacun!To widzę ,że jest wiecej zapaleńców.Ja też planowałem spływ Wisłą.Na wiosłach,z namiotem,wędkami...ale brak było chętnych. Polecam książkę Koperskiego "Przez Syberię na gapę" 4500km Leną samotnie na pontonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Po drodze spotkałem:- Pana lat 68 na dmuchanym kajaku z decathlonu, załadowany całym biwakowym sprzętem, płynął samotnie z ... Rzeszowa (!) do Elbląga , było to między Toruniem a Bydgoszczą, był w podróży 21 dzień- Chłopaków Michała i Kubę płynących z Krakowa do Gdańska kajakiem, zresztą widać ich na filmie. Michał pierwszą podróż odbył w zeszłym roku samotnie.Jak widać potrzebne tylko chęci i czas.Także planować i robić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Ja po obejrzeniu filmu dokumentalnego "wisła od źródeł do ujścia" zapragnąłem spłynąć tą rzeką ale nie od W-wy a od Krakowa. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi