wobler1 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, Wszystkiego najlepszego zycze wszystkim uzytkownikom w Nowym Roku.Mam do kolegow lowiacych na muche pytanie Gdzie mozna kupic w Polsce Polyleaders RIO T-8, T-11, T-14, T-17, T-20 na metry, co mi wiadomo to prawdopodobie nie ma u nas.Chodzi mi o dopasowanie Tipow do róznych warunków łowienia .Tu jest ponizej link o co mi chodzi.https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1202Moze ktos posiada na sprzedanie Polyleaders , prosze o info na PWjest tez w taimenie taki produkt ale innej firmy , patrz foto, ale nie maja ochoty sprzedawac na metry . Edytowane 3 Stycznia 2014 przez wobler1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi