Bear95 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wilkiem akurat nie zostanę, o to się martwić nie trzeba. Jerka czytam już dosyć długo, z tym że zwykle odbywało to się poprzez konto ojca, ale wczoraj sie zagotował bo nie mógł wczoraj spamić na PW i zostałem zmuszony do założenia własnego konta. Mam już za sobą robienie woblerów i współudział w robieniu wędek, np. takich: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Toż to kijek Wojtka ZwolskiegoAle patrząc na lokalizacje to chyba jesteś synem Witaj Marku na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bear95 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Darku, dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kurcze, zazdroszcze Wojtkowi że ma syna którego kręcą takie rzeczy. Mój na razie to minecrafi, margonem, ps vita i takie tam głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ... a juz mialem do Wojtka pisac czy sie w multikonta bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Super sprawa że " Jubilatem " został Junior , w drugim pokoleniu i jeszcze na dodatek konkreciarz. To chyba dobrze wróży Jerkbaitowi na przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Nie bawię się w multi. Konta oczywiście. To moja maszynka do nawijania omotek (zaraz mnie zjedzie pewnie). Starsze też gdzieś jest ale obecnie łowi na inny "kijek". Paweł znasz maila młodego. Wrzuć w wyszukiwarkę SQ6MNR i SQ6MNQ. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie bawię się w multi. Konta oczywiście. To moja maszynka do nawijania omotek (zaraz mnie zjedzie pewnie). Starsze też gdzieś jest ale obecnie łowi na inny "kijek". Paweł znasz maila młodego. Wrzuć w wyszukiwarkę SQ6MNR i SQ6MNQ.Troche się zdziwiłem po przeczytaniu pierwszego zdania To ta maszynka musi mieć już niezły przebieg , nie zajedź jej, bo drugiej takiej nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ma niezły przebieg. Ma też znacznie lepsze mikroskopy niż ja.Darek wygrałeś nagrodę niespodziankę za odgadnięcie osobnika zwanego Niedźwiedź rocznik 95. Dojdzie do Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) To było łatwe. Kijek charakterystyczny, nikt takich nie robi. No i ta lokalizacja Edytowane 4 Stycznia 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bear95 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie bawię się w multi. Konta oczywiście. To moja maszynka do nawijania omotek (zaraz mnie zjedzie pewnie). Starsze też gdzieś jest ale obecnie łowi na inny "kijek". Paweł znasz maila młodego. Wrzuć w wyszukiwarkę SQ6MNR i SQ6MNQ. Zjechać nie zjedzie. Nie chwaląc się maszynką jestem dobrą tylko koszty eksploatacji są dość spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To było łatwe. Kijek charakterystyczny, nikt takich nie robi. No i ta lokalizacja Bo znasz lokalizację, zawsze może być Brzeg kałuży nad którą lecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zjechać nie zjedzie. Nie chwaląc się maszynką jestem dobrą tylko koszty eksploatacji są dość spore To dobrze wiedzieć, że nie motasz za stawki głodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Bo znasz lokalizację, zawsze może być Brzeg kałuży nad którą lecisz.Ale tam ten Brzeg kałuży pisze się Bżeg Edytowane 4 Stycznia 2014 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dziś przeglądając stronę główną Forum zauważyłem , że całkiem niedawno ktoś napisał 1 000 000 post Ilość użytkowników forum niedługo wyniesie 20 000 Biorąc pod uwagę że w 2009r było użytkowników 3 000 , a w 2014r 10 000 , to forum rozrasta się w iście sprinterskim tempie . http://jerkbait.pl/topic/5367-3000-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-strzeli%C5%82o/?hl=10000#entry976340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Dziś przeglądając stronę główną Forum zauważyłem , że całkiem niedawno ktoś napisał 1 000 000 post Ilość użytkowników forum niedługo wyniesie 20 000 Biorąc pod uwagę że w 2009r było użytkowników 3 000 , a w 2014r 10 000 , to forum rozrasta się w iście sprinterskim tempie . http://jerkbait.pl/topic/5367-3000-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-strzeli%C5%82o/?hl=10000#entry976340Przez parę minut chciało mi się posiedzieć z kalkulatorem i oto co wyszło:- 1% użytkowników (200 najaktywniejszych) napisało 50% postów ( 509 000).Forum się rozrasta ilościowo ale czy jakościowo ? Edytowane 30 Października 2017 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poza tym jak się przegląda listę użytkowników uderza ich ilość z jednym i zerem postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Są takie fora, że jak użytkownik nie jest aktywny w ciągu trzech ostatnich miesięcy, to zostaje skreślony z listy forum. Ale to chyba niezbyt dobry pomysł. Jednak najlepsi są ci, co się dzisiaj rejestrują, wystawiają coś do opylenia i zero aktywności na jerku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To jak już grzebiemy w statystykach, zajrzałem do działu artykuły - Techniki połowu :2006r - 10 artykułów2017 - 0 artykułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Niby to rozrastanie cieszy, z drugiej strony im więcej ,,profesorów" tym częściej łapię się na mozolnym pisaniu wiadomości tylko po to by kasować je przed samym wysłaniem. Inna sprawa, że nigdy nie byłem mocny w przekazywaniu swoich spostrzeżeń to i moje wypociny nie wiele warte. Niemniej jednak koledzy którzy zawsze mieli coś merytorycznego do przekazania też, albo czują, że już wcześniej o tym pisali albo nie chce im się klawiatury eksploatować jak gdyby nie było z kim podjąć rzeczowej dyskusji - tak mi się bynajmniej zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi