Skocz do zawartości

UWAGA ! UWAGA ! UWAGA !

samwieszkto

Rekomendowane odpowiedzi

Wilkiem akurat nie zostanę, o to się martwić nie trzeba. Jerka czytam już dosyć długo, z tym że zwykle odbywało to się poprzez konto ojca, ale wczoraj sie zagotował bo nie mógł wczoraj spamić na PW i zostałem zmuszony do założenia własnego konta. Mam już za sobą robienie woblerów i współudział w robieniu wędek, np. takich:
2numywy.jpg

• Like 1

Nie bawię się w multi. Konta oczywiście. To moja maszynka do nawijania omotek (zaraz mnie zjedzie pewnie). Starsze też gdzieś jest ale obecnie łowi na inny "kijek".

Paweł znasz maila młodego. Wrzuć w wyszukiwarkę SQ6MNR i SQ6MNQ.

Edytowane przez woblerwz

Nie bawię się w multi. Konta oczywiście. To moja maszynka do nawijania omotek (zaraz mnie zjedzie pewnie). Starsze też gdzieś jest ale obecnie łowi na inny "kijek".

Troche się zdziwiłem po przeczytaniu pierwszego zdania ;)

To ta maszynka musi mieć już niezły przebieg :D , nie zajedź jej, bo drugiej takiej nie kupisz :P  ;)

Zjechać nie zjedzie. Nie chwaląc się maszynką jestem dobrą tylko koszty eksploatacji są dość spore :)

• 3 lata później...

Dziś przeglądając stronę główną Forum  zauważyłem , że całkiem niedawno ktoś napisał  1 000 000 post  :o :)

Ilość użytkowników forum niedługo wyniesie  20 000  :o :)

Biorąc pod uwagę że w 2009r  było użytkowników 3 000 , a w  2014r 10 000 , to forum rozrasta się w iście sprinterskim tempie . :good:

http://jerkbait.pl/topic/5367-3000-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-strzeli%C5%82o/?hl=10000#entry976340

Dziś przeglądając stronę główną Forum  zauważyłem , że całkiem niedawno ktoś napisał  1 000 000 post  :o :)

Ilość użytkowników forum niedługo wyniesie  20 000  :o :)

Biorąc pod uwagę że w 2009r  było użytkowników 3 000 , a w  2014r 10 000 , to forum rozrasta się w iście sprinterskim tempie . :good:

http://jerkbait.pl/topic/5367-3000-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-strzeli%C5%82o/?hl=10000#entry976340

Przez parę minut chciało mi się posiedzieć z kalkulatorem i oto co wyszło:

- 1% użytkowników (200 najaktywniejszych) napisało 50% postów ( 509 000).

Forum się rozrasta ilościowo ale czy jakościowo ? :unsure:

Edytowane przez milupa
  • Like 1

Są takie fora, że jak użytkownik nie jest aktywny w ciągu trzech ostatnich miesięcy, to zostaje skreślony z listy forum. Ale to chyba niezbyt  dobry pomysł. Jednak najlepsi są ci, co się dzisiaj rejestrują, wystawiają coś do opylenia i zero aktywności na jerku.

• Like 2

Niby to rozrastanie cieszy, z drugiej strony im więcej ,,profesorów" tym częściej łapię się na mozolnym pisaniu wiadomości tylko po to by kasować je przed samym wysłaniem. Inna sprawa, że nigdy nie byłem mocny w przekazywaniu swoich spostrzeżeń to i moje wypociny nie wiele warte. Niemniej jednak koledzy którzy zawsze mieli coś merytorycznego do przekazania też, albo czują, że już wcześniej o tym pisali albo nie chce im się klawiatury eksploatować jak gdyby nie było z kim podjąć rzeczowej dyskusji - tak mi się bynajmniej zdaje.