bodzio83 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam kolegów .Posiadam kołowrotek Spro Red Arc 4000 .Uwarzam że swoje już wykręcił .Co byście mi polecili w zamian .Rozważam Penny .Spinfishera oraz Slamera .Jeden lepiej układa drugi jest podobno niezniszczalny .Łowię na środkowej Wiśle .Głównie cięższe główki i trochę za kijankami .Byłbym wdzięczny za opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 slammer jest zniszczalny Ja bym sprobowal spinfishera (no chyba, ze kasa trzyma bo slammery sa tanie jak bloto).osobiscie wlasnie zamowilem abu garcie sorona bo mi slammer wysiadl a pozniej go sam z glupoty dorznalem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Salina trzyma poziom wśród mocarzy, zdecydowanie lubi zabawy z sumami... używałem do karpi przypadkowo sezon, przy kijanowitce już szósty rok śmiga , mój najstarszy młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Salina trzyma poziom wśród mocarzy, zdecydowanie lubi zabawy z sumami... używałem do karpi przypadkowo sezon, przy kijanowitce już szósty rok śmiga , mój najstarszy młynek.Popieram, kolega ma i warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 no salina fakt trzyma poziom.. mam 4 z wolnymi biegami, środki chyba te same. młynki super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dięki Gooral .Abu już przerabiałem .Naprawdę są dobre z moich lat .Jeszcze kręcą .Spro po paru latach wysiada .Poszukuję kołowrotka trochę cięższego od Arca ale tak wytrzymałego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Różnice miedzy slammerem a spinfisherem to : -spinfisher lepiej układa pletke-slammer lżej pracuje-różnica w przełożeniu w zależności od wielkosci-wizualnie dla mnie spinfisher ładniejszy ale kwesta gustu-waga spinfisher cięższy-wydaje mi się że kultura pracy spinfishera lepsza To trudny wybór najlepiej jak masz gdzie to pomacaj oba. Dla mnie slammer 260 to złoty sprzęt ale dla ciebie to raczej 360.Mam tez spinfishera łowiłem nim sezon ale niestety sie posypał i jest wysłany na gwarancji .Nie ma sie co zrażać bo te pierwsze wersje na nasz rynek w niektórych egzemplarzach miały wady które podobno juz wyelminowano.Czekam aż wróci bo dobrze mi z nim było Ostatnio kupiłem sargusa 4000 od kolegi z forum i to jest bardzo fajna maszynka.Wizualnie jest ładniejszy od tych dwóch .Jeśli sie zdecydujesz to moge dac Ci namiary na kolegę bo ma piekne maszynki w dobrej cenie a wiem że zbliża mu sie dostawa bo sam na nia czekam. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez lenti20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 lenti20Żebym miał okazję to bym zobaczył .Toruń to jednak sprzętowe zadupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Współczuje bo w takim razie musisz sie opierac na subiektywnych opiniach innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Polecam Okume Saline 30 lub 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Polecam Spinfishera.Ups, nawet w chwili obecnej jednego (SSV3500) sprzedaję na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak Penn to tylko Torque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Taaaa, tylko Trq to już bajka dla grubszego portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 I waga piórkowa tego TRQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi