skalka Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wszystkiego najlepszego w 2014 roku. Ryba złowiona na czarnego twistera. Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Widzę że lubelskie w jaziorach rządzi .Gratuluje . Zazdroszczę aż do bólu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No i się zaczęło :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ... brawoo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Niebieskie tło pod "jasiami" to będzie teraz hit sezonu w Lublinie. Piotrek,fajny !!!p.s. muszę chyba wdepnąć do lubelka na 2 godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 a gdzie Forecast ? Czemu nic łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 a gdzie Forecast ? Czemu nic łowi Pogoda za ciepła aby w uszatce biegać.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 eee tam,Zakochany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 gratki za pierwszego Jazia,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mój ulubiony wątek z rybami Super, że ruszyło. U mnie 2 wyprawy w przyujściowe odcinki rzek ale nic. O ile wiosną przerzucam kilkadziesiąt sztuk, tak zimą jaź jest dla mnie rybą magiczną dla spiningisty. Gratulacje Skalka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Panowie, jak z dopływami? Wraz z tą "zimą" jazie zeszły całkiem do większej rzeki, czy możliwe że zostały w dopływie w którym woda ledwo ledwo płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 eee tam,Zakochany .... Świeć Panie nad Jego duszą [*]... :lol: :lol: :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kuba @forecast, ponoc jeszcze z sylwestra nie wrocil... Ciagle swietuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubinO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Brawo Piotrze widze że dopiales swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kuba @forecast, ponoc jeszcze z sylwestra nie wrocil... Ciagle swietuje...Jest też duża możliwość, że jazie nie weszły w zimowiska Ogólnie jest kiepsko z nimi przez to ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Kondziu, czytam już któryś tam Twój post, gdzieś tam... i mądrze Pan prawisz aaa Skała , gratulacje, wiedziałem, że rozpoczniesz wątek, czekałem od środy Edytowane 4 Stycznia 2014 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) "aaa Skała , gratulacje, wiedziałem, że rozpoczniesz wątek, czekałem od środy :angry:" Ziom7 przepraszam, odbierałem lekcje pokory . Dzięki Mateusz ciężko pracowałem . Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2014 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Piotrek w tym roku i tak byłem pierwszy Tylko mój w okolicach 30 cm może ciut ponad tak więc nie było się czym chwalić. Gratki za jaziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Gratulacje pięknej rybki!!!Taka zdrowiutka wygląda Gratulacje i samych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kuba @forecast, ponoc jeszcze z sylwestra nie wrocil... Ciagle swietuje... Oto chodzi ,kto pierwszy skończy imprezować ten łowi... brawo @skałka! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kondziu, czytam już któryś tam Twój post, gdzieś tam... i mądrze Pan prawisz aaa Skała , gratulacje, wiedziałem, że rozpoczniesz wątek, czekałem od środy Sam czekam na ten moment 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Gratulacje za tą ślicznotkę Ja w poniedziałek też już zacząłem wreszcie sezon jaziowy, szału co prawda nie było bo tylko jedna sztuka dała się doprowadzić do brzegu, ale prawie 39 cm miała.......no i to kopnięcie niesamowite :D uwielbiam brania Jaziorków - jak wszystko dobrze pójdzie to wrzucę fotkę (jakość może być nieciekawa bo z telefonu cyknięte)Pozdrawiam Edytowane 18 Stycznia 2014 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie wiem jak wy te jazie łowicie o tej porze roku. Na wiosnę, w lecie jakoś udaje mi się czasem jakieś sprowokować do brania lecz w sezonie zimowym kompletna pustka, tak jak dzisiaj wyskoczyłem nad rzeczkę na której tak jak pisałem w lecie widać te jazie, próbuje na micro twisterki, malutkie woblerki i nic. W sumie to żadna ryba nie chce współpracować. Przydało by się połowić z jakimś specjalistą w tej dziedzinie lecz to chyba nie możliwe w moich stronach. Pozdrawiam i szczere gratulacje dla tych którzy łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 hmmm, jeśli łowienie na twoich rzeczkach nie będzie wiązało się z dopłatami to może wpadnę (z lubelskiego jestem)nie jestem jakimś maestro, ale coś tam potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sprawdzaj w takim razie i dawaj znać, super by było gdyby udało Ci się przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi