iwedkuje Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 I ja dziś cały dzień biegałem za jaśkami. Wiem, że tam są, dno jest w miarę piaszczyste, rzeka uchodzi do większego kanału. Miałem dwa brania na małego wobka ale takie niepewne. Widziałem nawet spławiającą się rybkę. Ale są strasznie chimeryczne. Spróbuję jeszcze w ładniejsza pogodę, bo się o 9-tej rozpadało i takie łowienie w deszcz nie jest motywujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 może by tak Piotrek "skalka" skrobnął co nie co na temat zimowych jazi? Jak dla mnie jest jednym z tych którzy mają ogromną wiedzę na temat łowienia tych ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 hmmm, jeśli łowienie na twoich rzeczkach nie będzie wiązało się z dopłatami to może wpadnę (z lubelskiego jestem)nie jestem jakimś maestro, ale coś tam potrafię na nizinne nie ma dopłat... w okręgu zamojskim na jazie polecam wieprz poniżej nielisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 na nizinne nie ma dopłat... w okręgu zamojskim na jazie polecam wieprz poniżej nielisza...Wybieram się w tamte okolice niebawem. Masz jakieś wieści czy coś się teraz dzieje powyżej lub poniżej zbiornika? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jeżeli jutro mi się uda to wyskoczę nad wieprz powyżej zbiornika i się zorientuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wybieram się w tamte okolice niebawem. Masz jakieś wieści czy coś się teraz dzieje powyżej lub poniżej zbiornika? Pozdrowienianiestety bieżących informacji brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 eee tam,Zakochany .... Kłuje rybkę znaczy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kuba @forecast, ponoc jeszcze z sylwestra nie wrocil... Ciagle swietuje... Ja też miałem problem z powrotem, dobrze, że "holownik" (znaczy się żonę ) zabrałem na zabawę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 na nizinne nie ma dopłat... w okręgu zamojskim na jazie polecam wieprz poniżej nielisza...Kilka lat wstecz jak najbardziej, teraz to bardzo przełowiona woda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Zawsze chętnie odpowiem na każde pytanie. Najważniejsza jest jednak nasza obecność nad wodą doświadczenia nic nie zastąpi .Dziś rano totalne załamanie pogody deszcz wiatr i zero ludzi, fotka tajemnicza bo chyba już czas na nowy aparat. . Marzę o takich zdjęciach ale nie codziennie spotykam się z Waldkiem nad wodą dzięki Waldku Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2014 przez skalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kurcze, macie tą miejscówkę Gratuluję i szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzisiaj skromnie, forumowy stykacz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na co wziął? Woblerek? Fajny jazio. Jak ja Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 na gumkę Jazie stoją na płytkiej wodzie i zbierają ledwo ruszające się, fruwające gumki. Jeszcze nie czas i pora na wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) W piątek na jaziach był ze mną Tomek, ciekawostką jest to, że swoją rybę złowił niemal w tym samym czasie co ja. Dzieliło nas ok. 3 km.Ryba Tomka 42 cm, szczęścia Ryby nie są jeszcze na zimowiskach. Stadka przemieszczają się i trzeba ich szukać. Pozdrawiam Edytowane 12 Stycznia 2014 przez skalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Gratulacje ogromne! Nadal paproszki w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja gdzieś ostatnio wyskoczyłem na wieprz powyżej zbiornika, przerzuciłem sporo gumeczek, woblerków, jakieś jigi i nic Rzeczka naprawdę jest piękna, takich fajnych miejscówek jest multum. Wrócę tam pewnie na wiosnę. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Za mocno goni. Jaśki raczej do zalewu uciekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No to myk, kolejny. Tym razem uparłem się, że złowię na swojego wobka (chociaż nie było to najkorzystniejsze rozwiązanie) i dopiąłem swego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Gratulacje. Fajny "zimowy" jasiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Graty Kondziu! Na swój wobek musi cieszyć x2 i to zimowy... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez skibek20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ajjjj pięknie Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Piękne jaśki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie wiem czemu ale u mnie jazie są smukłe ale długie. Dzisiaj spędziłem dzień nad wodą. Wyklarowała się, jest czytelna. Kilka brań, dwie ryby spięły się ale dwie zapozowały. Brały w miejscu piaszczystym, 0,5 metra wody z lekkim uciągiem. W miejscu gdzie do rzeki wpływał spory rów. Fajna sprawa, profesorskie łowienie Przynęta, woblerek mojej produkcji. Tu rybka, która weszła w wymiar. Większa się spięła, strasznie delikatnie brały. Nareszcie udało się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 super! fajny jasiek, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi