Kondziu Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja dzisiaj miałem w pewnym miejscu chyba z 10 brań nie do zacięcia. Dosłownie "j...łup" w wachlarzu i nic.... Raz udało mi się wciąć rybkę na dosłownie 2-3 sekundy i zaraz spad. Ach te leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No to siup jazie przed pstrągi , dziś sporo ludzi nad wodą normalnie wiosna. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Skalka gratulacje i podziw za wielką systematyczność U mnie niestety, takie rzeczy cna mojej najlepszej jaziowej rzece się dzieją ...Kiedy w końcu ktoś im do rozumu przemówi Edytowane 16 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Szczerze współczuję niestety jak chodzi o kasę zdrowy rozsądek, prawo i co tam jeszcze idzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Piękny jasiu skalka, gratuluję Czas i mi się wybrać na biały spining... Kuba, melioranci za kasę, spokojnie by nawet rzeki zasypali piachem gdyby mogli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 U mnie rzeczka bardziej przyjazna . Gorzej z rybami , piękne jazie łowisz kolego skalka , gratuluje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No to siup jazie przed pstrągi , dziś sporo ludzi nad wodą normalnie wiosna. PozdrawiamWitaj! Piękny jazik. Z Wieprza czy Bystrzycy? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Wieści z frontu. Nie mój. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ale na twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bardzo ładny jasiu zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dziś pierwszy rzut i siedzi, a później nic to są filutki. Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2014 przez skalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dziś pierwszy wypad w sezonie na Jaźio-klenie próbowałem na woblery.Podpatrzyłem ciebie Skalka i też próbowałem na twisterki ciemne i też nic.Łowisz teraz też na woblerki,czy tylko na małe twisterki?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Piotr,zamiatasz normalnie tymi jaziami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Skalka gratulacje widać, że miejscówki masz opanowane do perfekcji. Nieźle wypasiona jaziówka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Brawo skalka - Jest pijawa jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pijawa dobra na wszystko . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ale piąkny jaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dziś nad wodą pięknie, skowronki trelują, żurawie krzyczą, gęsi i czajki nad głową. Życie się budzi i w rzece, muszki i inne robaczki tańczą na wodzie. Wędkowanie już "smakuje" inaczej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Własny pobierak<br />Własna przyneta <br />I od razu życie jest bardziej kolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ależ fajowy i stylowy podbierak! Fajnie że już kęszą rybki, chyba ruszę na moje wiślane miejsca. Kiedyś czekałem na ciepłą wodę (maj-czerwiec) ale ostatnimi latami największe kabany łowiłem już w kwietniu (ale zimy było mroźne). Gratuluję ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Łukasz naprawdę świetnie wygląda ten Twój podbierak a jeszcze w połączeniu z piękną Panią, władczynią wiosennych wód to już kosmos Zresztą Mifek ujął to idealnie Fajnie, że się coś dzieje. Ja już usycham z tęsknoty za jutrzejszym dzionkiem. Jadę w nowy teren typu "ciurki, siurki i strumyki" mam nadzieję, że coś miłego się przytrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dzięki Panowie. Podbierak powoli zaczyna mi się nudzić Robię następny Życzę Ci Mateusz udanych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Witam na wstępie gratuluję wszystkim łowcom tegorocznych rybek ,w szczególności tobie Piotrze za wielką regularność w połowach tego gatunku ,ja ostatnio także postanowiłem spróbować otworzyć sezon jaziowy ,jedną rybkę udało się skusić na kopyto mansa. Kijek iri lucky 245 kołowrotek team daiwa ,żyłeczka owner 0,14 Edytowane 2 Marca 2014 przez kamil098 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratulacje Kamilu tym bardziej, że to kolejny jaź na kopyto w twoim wykonaniu . Gratulacje dla łowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Już kilka rybek się udało złowić co ciekawe rybki były złowione na przedwiośniu jak także jesienią ,mam nadzieję że czas pozwoli sprawdzić czy jest to równie skuteczna przynęta na jaśki jak świstery i wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi