iwedkuje Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja również gratuluję jaśka Na przedwiośniu rybka cieszy. Dziś wyskoczyłem nad rzekę. Woda niska ale ryby dopisały... jak nigdy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Piękny jak każdy jaź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 gratulacje Łukasz:) Piękne Jaśki U mnie niestety ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratuluję rybek, u mnie na rzece jeszcze stan ostrzegawczy. Jazie zacząłem łowić w tamtym sezonie, już nie mogę się doczekać kiedy zacznę je znowu łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) W podbieraku wygląda imponująco Edytowane 2 Marca 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Ja również gratuluję jaśka Na przedwiośniu rybka cieszy. Dziś wyskoczyłem nad rzekę. Woda niska ale ryby dopisały... jak nigdy Fajny woblerek , lubię te kolory Edytowane 3 Marca 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Szczęściarze gratulacje.Zwiad zrobiłem na "nowej" rzeczce i trochę nawet się działo, niewielkie jaśki i kleniki, zabawa przednia....dopóki nie nadeszła burza z gradem, pierwsze wyładowanie i ryby niemalże powyskakiwały z wody i trzeba było sprintem śmigać do auta, rozległa łąka, otwarty teren, na niebie czarno-siwo-fioletowo, super klimaty po prostu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gratuluje iwedkuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Połowiłeś Podbierak klasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dwie godzinki nad rzeczką, po pracy. Pogoda "zgniła" ale jaśki skubią, siedem rybek, wszystkie ten sam rocznik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 kurde ale Ci zazdroszczę Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na wstępie gratuluję wszystkim łowcą,piękne rybki Koledzy... Mi dzisiejszy wypad nad wodę przyniósł sporo brań i kilka ryb.Największa zmierzona ryba miała 48cm,druga pod względem długości miała 45cm i ostatnia fotografowana ryba mierzyła 42cm.Reszta jazi nie przekroczyła 40cm.Ryby łowiłem na sporej,leniwej i szeroko rozlanej prostce,na której głębokość nie przekraczała 1,5m...Dzisiaj jaśki zasmakowały w Mrówce od kolegi bielika oraz Brzanówce od kubaS 1 (dzięki za super wabie)Co ciekawe nie miałem ani jednego brania na gumy... Pozdrawiam... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Są jazie, jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Krystek super rybsony GRATKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Krystek super rybsony GRATKI!!!Dzięki Tomek.Szkoda,że się ruszyły kilka dni przed moim wyjazdem... Ale za miesiąc znów "zamieszkam" na rzeczką moją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Elegancki połów! Fajne ciemniuchy, jak tu nie lubić tych ryb Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wy tu foty wstawiacie a gull idzie Gratki Krystian, w szegolnosci, że w jednej setnej to moja zasługa, haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wy tu foty wstawiacie a gull idzie Gratki Krystian, w szegolnosci, że w jednej setnej to moja zasługa, haha Nie bądź taki skromny Kuba,Ty zrobiłeś przynętę a ja nią tylko trafiłem do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Super Krystian, piękne rybki. Ja próbuje ciągle, ale niestety bez efektów... Mam nadzieje że jak już się zrobi jeszcze cieplej to mi się uda... Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Krystian ty zdrajco :P Graty za jazie. Wstyd mówić ale w tym roku jeszcze nie byłem stricte. Czas to zmienić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Krystian fajny miałeś dzień nad wodą i do tego takie jaśki gratki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kuba,te chore rybki z czarnymi lub czerwonymi wysypkami są lepsze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dzisiaj postanowiłem pójść za ciosem i znów wybrać się nad wodę.Nie mogłem być na wczorajszej miejscówce i trochę mnie martwiła diametralna zmiana pogody,wczoraj słońce i w miarę ciepło a dzisiaj szaro,zimno i wiatr,no ale od czego wrodzony optymizm... Pierwsza godzinka łowienia zdawała się potwierdzać moje wcześniejsze obawy.Zero brań i żadnej widocznej aktywności ryb.Doszedłem do Kolejnej ciekawej miejscówki,zmieniam przynętę na Grocha od Forecasta,rzut,kilka obrotów korbą "puk" i siedzi..!Od tego momentu woda się przede mną otworzyła.W ciągu następnej godzinki łowię sześć ryb.. Co prawda tylko dwa jaśki nadawały się do fotki,ale w sumie te kilka godzin nad wodą zaliczam do bardzo udanych Dzisiejsze moje łowisko to długi łuk zakrętu ze średnim uciągiem oraz głębokością przekraczającą,w niektórych miejscach dwa metry. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Brawo Krystian Jak jutro razem nie połowimy to uznam że to jakaś klątwa nad nami wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Brawo Krystian Jak jutro razem nie połowimy to uznam że to jakaś klątwa nad nami wisi Wiesz Seba jak to jest na naszym "rowie"... Dwóch to tłok a trzech to już pielgrzymka... No ale próbować będziemy a nowe miejscówki godne chociaż zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi