Skocz do zawartości

Jazie 2014

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki Arek :) to fakt, zagraniczne lowiska to inna bajka, o ile trzeba tak samo znalezc rybe i ja przechytrzyc o tyle jak juz sie to uczyni to sa naprawde zaskakujace wyniki :)  pisales mi kiedys o jaziach 60+ wielkich brzanach i boleniach teraz cie rozumie, mam nadzieje ze takie lowy beda systematyczne :) pzdr

Dzisiaj i ja wyskoczyłem po południu nad rzekę. Kosy zaczęły koncert, pewny znak, że wiatr ucichnie na jakiś czas. I tak było. Nastała flauta, słońce się przebiło zza chmur. Brały dosłownie 2 godzinki. Ale tylko te większe, małe dziś nie skubały. Niebieskie woblerki, wolno tonące okazały się strzałem w dziesiątkę. 

1239465_653455021394681_1863407137_n.jpg58037_653454618061388_336538306_n.jpg1962739_653454121394771_1963188946_n.jpg

• Like 17

Do kolegów, którzy byli zdziwieni moim zapytaniem o różnice w cenie. Rozumiem popyt podaż, wolność rynku ect. Jednak znalazłem przyczynę windowania cen. Otóż owy model jest wycofany z produkcji i zostały w sklepach ostatki. Ma być zastąpiony w przyszłości  kijem pod nazwa WRX. Reszcie dziękuję za pomoc

Dzisiaj szybki spontan i wypad po pracy nad wodę. W godzinkę miałem około 20 brań z czego na brzegu 9 rybek. Fot nie wstawiam bo rybki były w przedziale 30 do 35 cm. Wiec i fotek nie robiłem. Ale zabawę miałem przednia brania oczywiście na białego grocha. Spotkał mnie także nie miły widok uśmiercenia takowych jazi przez leśnych dziadków. Krystian jak wrócisz zrobimy z nimi porządek >:)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk

• Like 4

Dzisiaj szybki spontan i wypad po pracy nad wodę. W godzinkę miałem około 20 brań z czego na brzegu 9 rybek. Fot nie wstawiam bo rybki były w przedziale 30 do 35 cm. Wiec i fotek nie robiłem. Ale zabawę miałem przednia brania oczywiście na białego grocha. Spotkał mnie także nie miły widok uśmiercenia takowych jazi przez leśnych dziadków. Krystian jak wrócisz zrobimy z nimi porządek > :)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk

Byłeś tam gdzie ostatnio łowiliśmy...?Gumofilce pewnie koczowali przy "rurce"...?

Mam pewien pomysł na to by w "tym" konkretnym miejscu na pewien czas rybki się wyniosły... ;) :)