tebe Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Dziś od 9-16 wypad nad rzekę, a oto efekty: Mój największy 42 cm ] i 2 sztuki po 35 cm Ogólnie w 4 osoby złowiliśmy 13 jazi wszystkie wróciły w dobrej kondycji do wody. Jaź kolegi: Edytowane 22 Marca 2014 przez tebe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 piękne Jaziorki Panowie, jak tak patrzę na te fotki to chyba odpuszczę pstrągi i wyskoczę zapolować na Jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Fajne Wasze prosiaczki. Kurcze, chyba jutro z rana wyskoczę bo jak się patrzy na takie foty, to człowieka łapie mały głód pulsu na wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Piękne jazie. Gratulacje ! Ja dziś też wyskoczyłem nad Wisłę. Ludzi tyle było, że na opaskę pod most Grota musiałem uciekać żeby kawałek miejsca znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 @blady91,piękna ryba, gratuluję !!!prawię 5 dych to nieczęsto poławiany okaz. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 WitamDwie godzinki nad Nidą.Dwa brania jedna rybka 43cm.Rzeka żyła aż miło.Sprzętowo mhx 2,60m do 14g.Kręciołek daiwa 2500 z żyłeczką 0,14.Wobek Matusiaka 3 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzięki wielkie.Zapomniałem dodać, że to początki mojej przygody z jaziokleniami i jeśli chodzi o jazie to oczywiście PB. Poprzeczkę trochę wysoko zawiesiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzisiaj z kolegą wypad na Jaziory zaliczam do bardzo bardzo udanych.Okazów nie było ale takich 30-35 połowiliśmy sporo.Miałem ogromną ilość spadów już wiem że jest to wina kija niestety. Spotkała mnie dziś ogromna niespodzianka widziałem kilka ataków jazi w wobka,widok niesamowity i adrenalina na 100%. Było także dane pooglądać JAZISKA takie pod 70cm i to nie jednego ale stadko konkretne. Ryby szykują się do tarła choć nie wszystkie . Dodam od razu że nie łowiłem w miejscu gdzie widziałem ryby szykujące się do tarła, łowiliśmy w zupełnie innej miejscówce gdzie ryba nawet nie ma wysypki tarłowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Pięknie połowiliście Panowie. Dzisiaj i mi udało się otworzyć sezon jaziowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 eh piękne jaśki pogratulować.łódzkie na razie to pustynia wędkarska a jaziowa wybitnie w tym sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wczorajsze otwarcie sezonu w urodziny bardzo grubym 50cm jaziem Wędka od @guciolucky ochrzczona godnie! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 laserro - super rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gratulacje, ładne te jaśki nam siadają w tym roku tak wcześnie a taka aktywność- bajka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Piękna rybka!! No kill super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Porządna ławica, piękne ryby;) Teraz tylko czekać na zakończenie tarła i znaleźć je na ich standardowych stanowiskach. Koledzy przypadkiem natrafili na ten spektakl czy starają się chronić jany przed kłusolami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Regularnie tam zaglądamy żeby uchronić przed leśnymi dziadkami. Choć miejsce jest tak publiczne że raczej mało kto by się odważył. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cieszy fakt, że ktoś opiekuję się takimi miejscami i rybami, które pojawiają się w nich by spełnić swój naturalny obowiązek. Szczerze to widziałem juz taką akcję u mnie w mieście jak to szczupaki na płytkiej wodzie w marcu parę lat wstecz były wyławiane podbierakami w środku miasta, gdzie dziennie przewalały się dziesiątki ludzi. Interwencja policji po 30 minutach, żeby było śmieszniej sprawcy zbiegli z około 10-15 szczupłymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Sebo świetny filmik ale jest tam tych jaśków , świetna woda , chrońcie ją bo warto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Podlasie też łowi... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ładny chyba grochem nęcony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ładny chyba grochem nęcony Kuba, co widać na załączonym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Super połowiliście Panowie - wielkie brawa!!! Sebo, filmik jest genialny a jeszcze lepsze, że pilnujecie tego typu miejscówek - SUPER!!!Co do pilnowania i ochrony rybostanu dodam tylko, że na "mojej" wodzie wczoraj straż drapnęła typa bez karty i z niespełna 30 cm zworowanym szczupaczkiem - brak słów. Ale pajac zapamięta sobie "Ostatnią niedzielę" mam nadzieję, że na długo. Edytowane 24 Marca 2014 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Sebo,piękny filmik Ci wyszedł. Miło popatrzeć na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Film z jaziami jest naprawdę imponujący. Przypuszczam, ze tak wyglądają sny Skalki Kto wie czy właśnie tak nie wygląda raj miłośnika jaśków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi