guciolucky Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Też lubię jazie ze stojącej wody a szczególnie jak się do plecaka nie mieszczą A takie co się mieszczą też lubię Pozdrawiam 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ładnie Kubuś , piękne rybki, co to za woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Lorbas mi się w kadrze nie mieścił albo rękę mam za krótką Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez guciolucky 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No to sie zaczeło na dobre chyba, dziś już kilka brań i największa rybka, 1cm wiekszy od wczorajszego brzydalka, moze było by i wiecej,ale przyszly jakieś gimbusy od drugiej strony i uzadzili sobie rzucanie kamieniami w moja miejscówke, po tej akcji już ani szkubniecia. Bolki dziś to dopiero daly pokaz, chyba ze 40min podziwiałem jak harcują... Jasiek wyraznie chudszy od wczorajszego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Jeziorowy, przyłowowy Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez guciolucky 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Pięęęęęękn....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Piekne jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Śliczne jazie ! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Super jazior, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Jeziorowy, przyłowowy Piękny jazior... Szczere gratulacje.... Edytowane 29 Marca 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Piękne jazie koledzy, gratki za chwile spędzone nad wodą, wiosna raz w roku jest, trzeba łowić Guciolucky, tym ostatnim ciemniuchem to wygrałeś Cudo rybka! Też dziś trochę powędkowałem, kleniki i jaśki. Że moje jazie brały już w ciemnicy, tak zdjęcia nie powstały, więc znowu przyszło mi za fotografa porobić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dzisiaj zameldował się wcale nie mały jazio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Gratulacje dla wszyskich . Piekne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jeziorowy, przyłowowy Kuba ty do Jacykowa szedłeś czy na ryby W tym jeziorze są jeszcze większe Fajny ryb Ja obecnie o takim mogę pomarzyć chyba że na Odrę skocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Migawki z nad rzeczki ledwo cieczki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Migawki z nad rzeczki ledwo cieczki."Baby Face" nie szalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Piękne te jazie szczególnie jeziorowe, a ja sobie w poście płotki łowię ale to już ostatni dzień . Znowu na jakiegoś brzydala się uwieszają Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Krystiano1981r , przepiękne te Twoje Jaziska Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Krystiano1981r , przepiękne te Twoje Jaziska GratulujęSerdecznie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Dziś fotki w czapeczce. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez spy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Czapeczka ładna:-) a za rybki gratki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 "Czapki" z głów... Piękne jaśki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Oj panowie,dajecie do pieca tymi jozinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gratulacje z piękne Jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 co Wy wyrabiacie !!!! jestem zachwycony ale ryby SPY kolejne bysiory , coś pięknego .... Dzisiaj wyskoczyłem na swoją nizinną rzekę z 3 kumplami za Jazio-Kleniem z nastawieniem na Jazia ale niestety wyzerowaliśmy wszyscy , nie licząc niechcianego szczupaka Grześka 64 cm . Może następnym razem się uda jeszcze raz czapki z głów dla łowców pozdrawiam C1esla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi